Предпочита общуване с възрастни, а не с деца

• 1 777
  • 16
  •   1
Отговори
# 15
Нищо му няма на детето. Просто си е такъв характер - по-зряло за възрастта си, пък и като цяло светът на възрастните е интересен за децата. Не виждам госпожите защо биха се оплакали от такова дете. Та той е мечта за всяка детска учителка! Нашето като постоянно е в центъра на екшъна и белята - какво да кажем? Ако трябва да им го пратя, че да видят разликата.

# 16
Нямам деца, но погледнах темата и нямаше как да не отговоря. Припознавам се в твоето дете. Ненавиждах градината, другите деца не ми бяха интересни, не ми се спеше на обяд и ненавиждах да се цапам в пясъчниците. Помня го много ясно. В детската градина категорично предпочитах да се занимавах сама, най-любими ми бяха едни тетрадки с упражнения за писане, смятане, разни формички и така нататък. Учителките се бяха оплакали от мен, че само това съм искала да правя 🫣 Майка ми и досега го намира това смешно и хич не беше обърнала внимание. Не съм била конфликтна, не съм създавала проблеми. Просто другите деца не ми бяха интересни. Доколкото изобщо съм общувала с хора, предпочитах с възрастни и с тях ми бяха по-интересни интелектуални занимания като четене, писане, смятане. Осъзнавам, че не е може би съвсем стандартно, но не се притеснявай за детето. Най-вероятно нищо му няма.

В случай, че те интересува -някъде докъм гимназията масово съучениците ми ми бяха безинтересни. Имах си приятели в малките класове - малка група, с някои от които сме си приятели и до днес, повече от 20г вече, но и много приятелства създадох в гимназията, през студентските години и в последствие на работа. Работата ми също е свързана с много комуникация, така че детската градина не е индикация за нищо задължително. Но ще излъжа, ако ти кажа, че и възрастните сега масово ги намирам интересни, не са ми изобщо 😅 Четенето и ученето все още са ми любими дейности Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт