За тези, които четат любовни романи № 47

• 73 503
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
Междувременно трябва и тази да намърдам някъде
https://www.goodreads.com/book/show/214569313-sugar-coated-secre … mNnhdxypvG&rank=1
Ще превъртя пак брояча на Гуудрийдс Simple Smile

# 286
След препрочитането на "Четвърто крило" и "Железен пламък", ми се четеше нещо различно от фентъзи затова се насочих към "Лятно предложение" на Ви Кийланд и "Последен шанс" на К. Бромберг. И двете книги много ми харесаха и бяха точно, което и очаквах леки и ненатоварващи, четат се за отрицателно време. Определено ги препоръчвам.

След тях прочетох "Шест изпепелени рози" на Кариса Броудбент. Не съм очаквала, че една толкова кратка новела, ще ми хареса толкова много, признавам си поплаках си малко докато я четях. Лилит е много добре изградена героиня, с академичен ум и устрем задвижван от любовта към сестра й и безнадеждната ситуация, в която са. Вейл е изгнаник намерил тихо убежище далеч извън пределите на родината си. Наистина много добре написана новела, която разкрива още повече от света на "Хрониките на Наяксия".

# 287
  • Враца
Започнах Up the Ladder, май е първа книга на авторката.
Когато прочета за герой с тауировки и пиърсинг и я слагам в списъка за четене.
Почти на половината съм и много ми харесва. Има доста секс сцени, все пак георинята има да изпълни списък с 50 секси неща.
Главният е супер готин.
Да се самоцитирам Simple Smile твърдо я препоръчвам и след като я прочетох. Нямам търпение за друга книга от същата авторка.
Прочетох и When He Reads To Me - уви не беше моята книга. Някак си не я разбрах тази история, страхотна идея, но лошо изпълнение. Пък главната героиня съвсем не я разбрах през цялата книга. Имаше и един за мен безсмислено шокиращ и драматичен момент. Жалко.

# 288
  • Бургас
Малко инфо от Ел Кенеди (превода е кофти,но го оставям )
Скрит текст:
Седя на тази новина от цяла вечност, а ми беше ТОЛКОВА ТРУДНО да не кажа боба! Но съм повече от развълнуван най-накрая да обявя, че Amazon MGM Studios и Темпъл Хил разработват сериала "Извън Кампус" за телевизията. 🎉🥰🤩
Точно така, вселената на Брайър идва на вашите екрани! И това нямаше да се случи,ако не бяхте ВИЕ - читателите, които толкова страстно подкрепяха тази серия. От сърце ви благодаря за подкрепата, милите думи и цялата хокейна любов. Специални благодарности на екип ЕК и всички, които работиха толкова усилено по този проект. Нямам търпение да видя нашия шоураннер да оживее сериала!
https://deadline.com/2024/10/off-campus-tv-series-elle-kennedys- … dpdDu7wEbBXsXiVJA

# 289

Очаквайте на 15.10.2024 г.

Наоми и Никълъс са създадени един за друг. Те изглеждат толкова перфектни заедно, че влудяват околните, а сватбата им трябва да се състои след три месеца. Красиви и влюбени, между тях има невероятна химия... дори когато се мразят до смърт.

Разбира се, могат да отменят сватбата – само че този, който го направи, ще трябва да поеме всички разходи. Но ако се държат ужасно един с друг, все някой може да отстъпи и да сложи край на връзката.

Когато и двамата осъзнават това, започва истинска игра на нерви, в която всичко е позволено: от безобидни шеги и саботажи до опасно емоционално изнудване. Сега, когато вече няма какво да губят, те най-накрая могат да захвърлят фасадата на съвършенството и просто да бъдат... себе си. И да се наслаждават един на друг, както никога досега.

# 290
  • София
Малко инфо от Ел Кенеди (превода е кофти,но го оставям )
Скрит текст:
Седя на тази новина от цяла вечност, а ми беше ТОЛКОВА ТРУДНО да не кажа боба! Но съм повече от развълнуван най-накрая да обявя, че Amazon MGM Studios и Темпъл Хил разработват сериала "Извън Кампус" за телевизията. 🎉🥰🤩
Точно така, вселената на Брайър идва на вашите екрани! И това нямаше да се случи,ако не бяхте ВИЕ - читателите, които толкова страстно подкрепяха тази серия. От сърце ви благодаря за подкрепата, милите думи и цялата хокейна любов. Специални благодарности на екип ЕК и всички, които работиха толкова усилено по този проект. Нямам търпение да видя нашия шоураннер да оживее сериала!
https://deadline.com/2024/10/off-campus-tv-series-elle-kennedys- … dpdDu7wEbBXsXiVJA
Ееее, Off-Campus ще се гледа, нищо, че съм чела книгите.

# 291
  • Варна

„Слава и благодат“ е третата и заключителна книга от трилогията „Предвестникът“ след „Буря и ярост“ и „Ярост и разруха“ на популярната авторка Дженифър Арментраут, позната у нас и с друга своя поредица тийнейджърски романи – Кръв и пепел.

Тринити Мароу е загубила битката, както и любимия си Закрилник. Дори с помощта на демони и Стражи тя може да не надделее във войната с Предвестника.

Навярно е ужасно лоша идея да върнат Луцифер на земята, но най-прочутият паднал ангел е единственото достатъчно могъщо същество, което може да реши изхода от този сблъсък.

Докато Трин и Зейн създават помежду си нова, по-опасна връзка, а Луцифер отприщва Ада на земята, краят на света изглежда опасно близо. И при победа, и при поражение, едно е сигурно: вече нищо няма да бъде същото.

# 292

Очаквайте на 22.10.2024 г.

Двама неразделни приятели от детството. Две разбити сърца. Едно импровизирано пътуване из канадските планини, за да се откъснат от света. И нищо повече, или поне те така си мислят...

Джаспър Джървис е суперзвезда на канадския хокей и любимец на публиката. Но за красивата примабалерина Слоун той винаги е бил момчето с тъжни очи и златно сърце, изоставено от родителите си, но приютено и отгледано от чичо ѝ Харви като един от собствените му синове. Момчето, превърнало се в силен мъж, в когото тя е тайно влюбена от години. Но понеже той така и не отвръща на чувствата ѝ, тя се сгодява за друг. В деня на сватбата им обаче научава за изневярата на бъдещия си съпруг. Слоун решава да избяга от всичко и всички... заедно с Джаспър. Двамата се отправят на пътуване по планинските пътища до фермата на братовчедка ѝ Вайълет. Но колкото повече време прекарват заедно, толкова по-трудно става да се контролират. Джаспър вече не гледа на Слоун като на по-малка сестра. И не я докосва по онзи невинен начин, а очевидно копнее да бъде с нея.

След като я е пренебрегвал с години обаче, сега ще трябва да докаже, че чувствата му са истински. Преди да я изгуби завинаги.

# 293
Здравейте,
Препоръчайте ми любовни романи, които са подходящи за майка ми (мила жена на 58г). Иска ми се да е нещо интересно и не толкова изтъркано , като същевременно да няма хард сексуални сцени, че ще и дойде в повече Simple Smile
Предварителни благодаря на всички Simple Smile

# 294
Здравейте,
Препоръчайте ми любовни романи, които са подходящи за майка ми (мила жена на 58г). Иска ми се да е нещо интересно и не толкова изтъркано , като същевременно да няма хард сексуални сцени, че ще и дойде в повече Simple Smile
Предварителни благодаря на всички Simple Smile

Може да пробвате с автори като Сандра Браун, Нора Робъртс, Емили Хенри, Катрин Байби, Сюзън Елизабет Филипс, Джулия Куин и Лайза Клейпас.

# 295
  • Враца
Търся отзив за тази поредица или пък за авторката

# 296
От книгите на Елси Силвър започнах "Безупречен "и не мога да я довърша. Втората книга от поредицата "Безсърдечен " ми хареса и я прочетох докрай. Дано третата също да става за четене.

# 297
От книгите на Елси Силвър започнах "Безупречен "и не мога да я довърша. Втората книга от поредицата "Безсърдечен " ми хареса и я прочетох докрай. Дано третата също да става за четене.

Аз бях започнала втората , но я зарязах. Няма да ги чета . Страшна тъпотия ...

# 298
  • Бургас
Дойде времето на Елза и Ейдън
Скрит текст:
На Алея на книгата ни питахте... ние ви помолихме да изчакате. И ето го резултатът! Абсолютно пиршество, spicy забъркано като издания от обичайните заподозрени Милена Ташева и Fidelia Kosseva-Gallego.
♚♔ На шахматната сцена на романтичната литература отново става горещо, защото на ход е една от безспорните кралици на жанра!❤️‍🔥❤️‍🔥 До две седмици очаквайте динамичния и пристрастяващ роман „ПОКВАРЕН КРАЛ“ от Рина Кент – книга първа от поредицата „Royal Elite“. ♚♔
📍 Поръчайте предварително с -10% отстъпка в превод на Цветана Генчева и с царствената корица и оформление на Fidelia Kosseva-Gallego ⬇️⬇️
https://www.ciela.com/pokvaren-kral-rina-kent.html
🔥Някога питала ли си се дали е възможно да се окажеш злодея в нечия история?🔥
💥💥 Животът е отправил тежки предизвикателства към Елза, но тя е твърдо решена да следва плана си – първо да завърши 🏫 гимназия „Ройъл Елит“, а после – да влезе в „Кеймбридж“. Aла в мига, в който прекрачва прага на аристократичната гимназия за привилегировани, мечтите ѝ се сриват.👑 Защото Ейдън Кинг – чудовищно богатия и демонично красив крал на училището, я намразва от пръв поглед. И се зарича да я унищожи.
🔥Цялата горя, а Ейдън е моят ад.🔥
♜Бавно и методично, сякаш просто играе шах, Кинг превръща живота ѝ в ад. И все пак година след година Елза продължава да се придържа отчаяно към плана си. Стиска зъби. Подминава всички с ледено презрение. 💢Ала когато жертва на тормоза става най-добрата ѝ приятелка, Елза вече не може да мълчи и се опълчва на Ейдън Кинг.💥
⚪⚫На шахматната дъска всичко е черно или бяло. Ала в живота ледените пламъци на гнева бързо отстъпват пред изгарящата страст, която тлее между двамата.
♛Най-важната фигура на дъската е царицата. И Елза ще трябва да реши дали иска да бъде царица, или пешка.

# 299
И тази реално сега първата книга ли е? Нали имаше коментари преди време, че ги издават разбъркано.

Общи условия

Активация на акаунт