За тези, които четат любовни романи № 47

• 73 317
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Новите книги, които са добавили Сиела за издаване на сайта си.

# 601
Следва да фалираме

# 602
Яко черепи и мрак, хванали са тенденцията😀

# 603
Еее тази Final offer от кога я чакам. Вече мислех, че няма да продължат с издаването на поредицата.
Бях питала и търсила по-рано мнения за Беладона и като не намерих взех, че я прочетох. Ами на мен не ми хареса. Като Бриджъртън (една от любимите ми поредици), но вижда духове и не ме грабна начина на писане, Джулия Куин е мооого по -добра. На инат дочетох до край книгата. Имам и втората, но няма да я прочета.
Попаденията ми бяха Когато луната се излюпи на Сара А. Паркър и Рапсодия на Лаура Таласа. Докато четях Когато луната... все си мислех, че със същия интерес четях и Дворовете на Маас. Ако има техни фенове и поредицата за луната ще ви хареса.
Рапсодия не очаквах да ми хареса толкова. До половината книга историята се редуваше настояще-минало, но е написана добре и изобщо не ми пречеше това препращане. До сега не бях чела за сирени и ми беше интересно, като имам съмнения, че в следващите книги още интересни неща ще се разкрият.

# 604
Тази година от толкова коледни филми чак сега прочетох и коледна книга. Та, "Коледни целувки" на Алисън Мей бе горе-долу интересна колаборация с 3 новели с вплетени герои. Първата биваше, втората ми хареса, но третата ... леле, героинята е пълен потрес. Реших въобще да не си го причинявам по-натам, докато не е развалила цялостното усещане от книгата.

# 605
  • Варна

Лоръл Лейк е идилично малко градче, в което намирам убежище, когато имам нужда да избягам от Ню Йорк. Но когато пристигам, не ме приемат много приветливо.

Посреща ме Фокс Касиди – моят висок, тъмнокос, мускулест съсед, който изсумтява, вместо да ме поздрави. Добре де, може и да съм блъснала колата си в пощенската му кутия при първата ни среща. И може би е трябвало да ми помогне да вляза с взлом, след като ключът ми се счупи в ключалката. Но Фокс можеше и да не е толкова кисел...

Дойдох в Лоръл Лейк да избягам от проблемите си, а не да си създавам нови. Ако се замеся с мъж като него, ще се вкарам в огромна беля. Въпреки че е великолепен и не прилича на никого, когото съм срещала...

Е, защо да не се позабавлявам, докато съм тук за лятото? Звучи като добра идея... поне докато не стане време да се прибирам у дома. Казват, че каквото се случи край езерото, си остава там. Но не е толкова лесно да си тръгна и да оставя сърцето си тук...

# 606
  • София
Да. Предпочитам да си купя електронния вариант, защото веднага го получавам и мога да чета. А и така цялата библиотека е с мен.
Скрит текст:
Но вече няколко пъти има запитвания за тази серия на Шен (включително и аз съм писала) и просто се подминават. Никаква реакция от страна на Сиела. Поне да кажат дали са купили правата и за е-книги, ама и това не правят. Рано или късно книгите все ще се появят в нета  - или официално, или някой ще си направи труда да ги сканира.
Пуснаха ги. Поръчвам.Books

# 607
  • Euskal Herria
Тъкмо влизах да пиша същото. Simple Smile

# 608
  • Бургас
Сиела, изкочиха със много смели книги. Браво! Не вярвам тази година да успеят със всички,но пък могат да опитат Simple Smile
Ако много бързате може на пре-ордър да си поръчате Буря от Оникс от 16.01 от 10.00
Или пък да гледате по Нетфликс екранизацията на Ана Хуанг по "Порочна любов"

# 609
Лина, как се казва екранизацията на Ана Хуанг?

# 610
  • в сърцето на един мъж...

Пише, че нетфликс са взели правата, но още нищо не е снимано

Скрит текст:
Netflix has picked up the rights to adapt Ana Huang‘s romance novel “Twisted Love” and its sequels into a TV series in a seven-figure option deal.

Per the logline for the project, “A steamy new adult series that follows the lives of four best friends and their brooding love interests, riddled with dark secrets from their pasts, as they overcome the obstacles keeping them apart to fall in love.”

No cast is attached at this time.

If ordered to series, the “Twisted” adaptation would mark the latest in a line of romance book-to-screen titles at Netflix, which has made great success with its “Bridgerton” and “Virgin River” franchises.
https://variety.com/2025/tv/news/twisted-love-series-netflix-ana … huang-1236267232/

# 611
  • Варна
Романтичните книги, които ще издават Artline Studios.

# 612
  • София

Пише, че нетфликс са взели правата, но още нищо не е снимано

Скрит текст:
Netflix has picked up the rights to adapt Ana Huang‘s romance novel “Twisted Love” and its sequels into a TV series in a seven-figure option deal.

Per the logline for the project, “A steamy new adult series that follows the lives of four best friends and their brooding love interests, riddled with dark secrets from their pasts, as they overcome the obstacles keeping them apart to fall in love.”

No cast is attached at this time.

If ordered to series, the “Twisted” adaptation would mark the latest in a line of romance book-to-screen titles at Netflix, which has made great success with its “Bridgerton” and “Virgin River” franchises.
https://variety.com/2025/tv/news/twisted-love-series-netflix-ana … huang-1236267232/

Дано само не съсипят поредицата както “Bridgerton”.

# 613
  • Бургас
След всички книги revers harem, why choose, мафиоти, вампири,MMF, Sadie Kinkcaid ,изкочи с една много приятна за четене серия - за петима братя, двама от които са адвокати на мафията (и се появяват в други серии,но не е нужда да си ги чел)
https://www.goodreads.com/series/401620-manhattan-ruthless
Тази серия, за рокмузиканти, също е приятна за четене https://www.goodreads.com/series/390385-broken-oasis
Обаче тази книга е тежка и на моменти ми дойде много нагорно,
Скрит текст:
защото главната героиня е била изнасилвана от баща си и това беше описано много детайлно. Накрая на книгата пак я изнасили и пак си бепе описано в подробности
https://www.goodreads.com/book/show/214041735-midnight-stage?ac= … xabZqKqiRg&rank=1

# 614
Здравейте!
Чете ми се книга като "Жестока любов" на Колин Хувър. Може ли да предложите някоя?

Общи условия

Активация на акаунт