За тези, които четат любовни романи № 47

• 73 479
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
И тази реално сега първата книга ли е? Нали имаше коментари преди време, че ги издават разбъркано.

Е преди нея е Жесток крал - Леви и Астрид, но да. Може да се каже, че първата.

# 301
  • София
И тази реално сега първата книга ли е? Нали имаше коментари преди време, че ги издават разбъркано.

Е преди нея е Жесток крал - Леви и Астрид, но да. Може да се каже, че първата.
Книгата на Ливай и Астрид се води - нулева, т.е предистория, а и е публикувана доста по-късно от другите в серията.

# 302
  • Бургас
Издават книгите така, както са оригинално публикувани. Не че щеше да е лошо да прочетат първо Леви и Астрид -все пак те се появяват в книгите на Елза и Ейдън,като двойка. В книгата за Астрид и Ливеи се появяват и Дани и Никол от третата империя, а в книгите за Елза и Ейдън -Нокс от втората.
Госпожице, видя ли че Рина готви някаква новина на 10.10? Дано само да не е някоя нова корица на стара книгиа, ами нещо по-съществено?

# 303
Момичета, къде първо се появяват книгите на английски? От къде ги сваляхте, че съм забравила?

# 304
  • Бургас
Момичета, къде първо се появяват книгите на английски? От къде ги сваляхте, че съм забравила?
vk и ebookhunter

# 305
  • София
Издават книгите така, както са оригинално публикувани. Не че щеше да е лошо да прочетат първо Леви и Астрид -все пак те се появяват в книгите на Елза и Ейдън,като двойка. В книгата за Астрид и Ливеи се появяват и Дани и Никол от третата империя, а в книгите за Елза и Ейдън -Нокс от втората.
Госпожице, видя ли че Рина готви някаква новина на 10.10? Дано само да не е някоя нова корица на стара книгиа, ами нещо по-съществено?

Видях да, ама не знам какво да очаквам... Според мен е историята на Деймиан и Мио, защото накслро създаде rpg акаунт за него, та това ми е предположението, а може и за новата поредица.

# 306
  • Бургас
Ми тя си каза,че започва нова поредица. Не свързана с никоя стига досега. За хокеисти
И какво значи,наскоро създаде  rpg акаунт за него? За първи път чувам за такъв акаунт

Допълнение....стана ясно Wink
Скрит текст:

*taps mic*
I’m beyond excited, thrilled, and absolutely over the moon *cue the entire excitement dictionary* to announce that I’ll be writing Kayden & Gareth’s book, Kiss the Villain.
Pre-order: https://amzn.to/3Y0Tqwn
Listen, I thought I could move on from the Rinaverse without giving these two their story. I figured I could circle back to them later if the chance came up.
I was SO wrong.
These two have been living rent-free in my head ever since that glimpse in God of Fury. Their story has consumed me, and their vivid scenes play in my mind before bed, loud and relentless.
So, it’s happening! Consider this my little passion project.
I’m already in talks with the production team and locking in the amazing narrators who will bring Kayden and Gareth to life.
Kiss The Villain will be released on March 20, 2025. It’s a full-length spinoff from the Legacy of Gods series, and while you can read it as a standalone, I highly recommend diving into the series to meet all the characters that shape this world.
Now, with this exciting new project, Beautiful Venom’s release will be pushed back. I’ll announce the new date—and share more amazing news—soon.
P.S. This will be the last second-generation book I write. I know it’s disappointing for some, but I refuse to force a story. Trust me, you wouldn’t want a book that wasn’t born out of pure passion.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 17:00 от lina_bs

# 307
  • София
Рина създава акаунти за своите герои в соц. мрежи ( екипа и) и чрез тях популяризира поредицата и наскоро се появи профил на Деймиан, а преди няколко месеца и на Кейдън и Гарет.
Аз се радвам за новината, защото си обичам тези герои ♥ да видим какво е измислила.

# 308
  • Бургас
Аз някак си исках да прочета и историята на Ариел и Реми.Много харесвам такива истории ,в които героинята харесва героя,той не и обръща внимание,  в един момент на нея и писва и спира и тогава героя решава,че това е жената на живота му и започва да я преследва. Ако се сещате за такива истории хвърляйте ги насам

# 309
Аз някак си исках да прочета и историята на Ариел и Реми.Много харесвам такива истории ,в които героинята харесва героя,той не и обръща внимание,  в един момент на нея и писва и спира и тогава героя решава,че това е жената на живота му и започва да я преследва. Ако се сещате за такива истории хвърляйте ги насам

Да, и аз искам книга за Ари и Реми. Въпреки, че надявам да има книга и за сина на Кирил и Александра.

# 310
  • София
Ако и заговорят някой ден, според мен ще ги видим ♥ Иначе ще се мъчи да си измисля, за да е интересно и няма да се получи...
Аз най-много очаквам Деймиан и Мио, защото Деймиан ми е любим второстепенен герой, а ако Мио прилича на сестра си, нашето мафиози ще си изпати.

# 311
  • Варна
Незабележима на Девни Пери ако не сте чели.

# 312
Незабележима на Девни Пери ако не сте чели.

Но, е част от поредицата Ларк Коув. Трябва и първата книга да се прочете преди това.

# 313
  • Бургас
Чела съм цялата серия даже и тази дето не е преведена

# 314
  • Варна

Очаквайте на 14.10.2024 г.!

ПЛАНЪТ НА ХАТИ

Лейди Хенриета Седли решава да посвети двайсет и деветата си година на себе си – тя възнамерява да наследи бизнеса на баща си, да натрупа свое собствено състояние и да живее по свои правила. Но за целта първо трябва да се отдаде на забранени удоволствия, които да я направят негодна за брак. Планът й върви перфектно, докато не открива най-красивия мъж, когото е виждала, завързан в каретата ?...

ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА ЗВЯРА

Когато идва в съзнание в каретата на красива дама, Уит, кралят на „Ковънт Гардън“, познат на всички като Звяра, не може да спре да мисли за жената, която го освобождава. Особено след като открива, че тя се е запътила към нощ на забавления на негова територия. Уит е повече от щастлив да предложи на Хати всичко, за което тя копнее… срещу определена цена.

НЕОЧАКВАНА СТРАСТ

Скоро Уит и Хати се оказват съперници в бизнеса и забавленията. Тя няма да се откаже от плановете си, а той – от отмъщението. Но ако и двамата не внимават, няма да имат друг избор, освен да се откажат от всичко, включително и от сърцата си...

„Ако искате да се насладите на остроумен, забавен и страстен исторически любовен роман, препоръчвам ви която и да е от книгите на Сара Маклейн.“
ЛАЙЗА КЛЕЙПАС

Общи условия

Активация на акаунт