За тези, които четат любовни романи № 47

• 73 452
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Здравейте, някой може ли да ми помогне с подсказка за автор или име на книгата? Кратко резюме на книгата: Героинята започва нова работа и новият й шеф, адвокат и британец по националност, се оказва стар неин познайник. Жената е била красавица в училище, пренебрегвала го е поради близостта му с доведената й сестра. В наши дни случайно се озовават в една кантора в САЩ, жената вече гледа сама дете (впоследствие се изяснява, че това е природен брат). Следва развръзка на отношенията с адвоката, пътуване до Англия, където тя се среща и сдобряване с доведения й баща, с който се е отчуждила през годините. Ако не бъркам книгите, героинята водеше и съдебна битка за попечителство за братчето й, която се уреди с посещението в Англия.

# 316
Рина Кент "Империя на омразата"

[,quote author=милинка link=topic=1670994.msg48679182#msg48679182 date=1728753405]
Здравейте, някой може ли да ми помогне с подсказка за автор или име на книгата? Кратко резюме на книгата: Героинята започва нова работа и новият й шеф, адвокат и британец по националност, се оказва стар неин познайник. Жената е била красавица в училище, пренебрегвала го е поради близостта му с доведената й сестра. В наши дни случайно се озовават в една кантора в САЩ, жената вече гледа сама дете (впоследствие се изяснява, че това е природен брат). Следва развръзка на отношенията с адвоката, пътуване до Англия, където тя се среща и сдобряване с доведения й баща, с който се е отчуждила през годините. Ако не бъркам книгите, героинята водеше и съдебна битка за попечителство за братчето й, която се уреди с посещението в Англия.
[/quote]

# 317
Наминавам да похваля един дует - Deadly Devine на Ella Fields , идеална за всички харесващи фентъзи любовни романи.
Enemies to lovers  история.
Може би ще хвана и някоя самостоятелна книга на авторката. За първи път чета нещо нейно и ми допада.

# 318
  • София
Рина Кент "Империя на омразата"
Ками, много благодаря!

# 319
  • В къщурката на хълма на феите

Очаквайте на 14.10.2024 г.!

ПЛАНЪТ НА ХАТИ

Лейди Хенриета Седли решава да посвети двайсет и деветата си година на себе си – тя възнамерява да наследи бизнеса на баща си, да натрупа свое собствено състояние и да живее по свои правила. Но за целта първо трябва да се отдаде на забранени удоволствия, които да я направят негодна за брак. Планът й върви перфектно, докато не открива най-красивия мъж, когото е виждала, завързан в каретата ?...

ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА ЗВЯРА

Когато идва в съзнание в каретата на красива дама, Уит, кралят на „Ковънт Гардън“, познат на всички като Звяра, не може да спре да мисли за жената, която го освобождава. Особено след като открива, че тя се е запътила към нощ на забавления на негова територия. Уит е повече от щастлив да предложи на Хати всичко, за което тя копнее… срещу определена цена.

НЕОЧАКВАНА СТРАСТ

Скоро Уит и Хати се оказват съперници в бизнеса и забавленията. Тя няма да се откаже от плановете си, а той – от отмъщението. Но ако и двамата не внимават, няма да имат друг избор, освен да се откажат от всичко, включително и от сърцата си...

„Ако искате да се насладите на остроумен, забавен и страстен исторически любовен роман, препоръчвам ви която и да е от книгите на Сара Маклейн.“
ЛАЙЗА КЛЕЙПАС

сууууууупеееееер!!! Откога я чакаааам! Heart

# 320
  • Разпиляна във въображението
Чета в момента "Огънят между Хай и Ло" на Бритъни Чери. След преживяното в миналото се надявах на малко повече гръбнак от Хай, обаче не.

# 321
  • Варна

Понякога, за да опознаеш някого истински, се налага да четеш между редовете.

Изабел се чувства тотално изгубена. Когато завършва колеж и започва мечтаната работа в любимото издателство, тя е на двайсет и пет, все още живее с родителите си и е една от малкото чернокожи служителки в компанията. Но постоянното изтощение и скромното заплащане, непрекъснатото двоумение дали да говори, или да замълчи, я карат да си мисли, че в живота на издателя би трябвало да има нещо повече. Затова, когато разбира, че шефът ѝ е в безизходица със закъсняващия ръкопис от един от най-ценните им автори, Изабел съзира възможност най-сетне да получи заслужено повишение.

Трябва само да отиде в имението на въпросния автор в Санта Барбара и да поговори с него. Едва ли би било особено трудно.

Но Изи много бързо разбира, че е надскочила възможностите си. Бо Тауърс не е някаква прехвалена знаменитост, обсебена от мемоарите си. Той изглежда уморен и отчужден и се оказва също толкова изгубен като Изи. Бо няма желание да пиша, ама изобщо. Но Изабел се нуждае от неговия ръкопис и го насърчава, докато историята не започва да се лее по страниците. Много скоро Бо и Изи осъзнават, че си приличат повече, отколкото се различават, а колкото повече крайният срок наближава, толкова повече двамата се убеждават, че между тях се е зародило нещо съвършено ново.

Планираната дата на издаване е 26 октомври 2024.

# 322
  • Бургас
Сигурно аз съм се повредила,но по описанието горната книга звучи адски скучно. Дори няма да я отворя,нито пък да си я купя и да я прочета.

# 323
  • Варна
Аз пък не харесвам такъв тип корици.

# 324
  • София
И аз. Видя ли такава корица, даже не чета резюмето.

# 325
  • В къщурката на хълма на феите
Резюмето ми прилича ужасно на някаква друга книга, която някога съм чела. Не мога да сетя за име или автор, но ми звучи аааадски познато ...

# 326
  • Бургас
А,кориците пък са друго нещо. Някъде бях чела,че ги правят такива -никакви,за да не се показва какво четеш и да го правиш навсякъде, спокойно.

# 327
  • Варна

Предстояща дата на излизане: 11.11.2024г.

Автори: Десислава Дюлгерян, Александрина Крушарска, Габриела Плочева

Три мрачни, изкусителни новели ще ви въвлекат в опасни приключения, където героите трябва да се борят не само за живота си, но и за любовта.

„Желая те отвъд смъртта“ – Десислава Дюлгерян

Ивета, възкръснала като бродница след зловещ некромантски ритуал, намира неочакван спасител в лицето на Виктор, некромант от върховната полиция. Докато друг опасен бродник заплашва да унищожи света, страстта между двамата нараства до точката на кипене, размивайки границите между дълг и забранено желание.

„Кармен“ – Александрина Крушарска

Години наред Волкан издирва изгубения магически ключ на вещерското си семейство – единствения предмет, способен да спаси живота на чичо му. Когато ключът попада в ръцете на човешки лекар, взимането му изглежда лесна задача. Но Кармен се оказва не само пречка за плановете на Волкан, а и неустоимо изкушение, което провокира най-тъмната му страна и заплашва да преобърне света му.

„Криле от сребро“ – Габриела Плочева

Дея не може да забрави страстните целувки на мистериозния непознат в нощта на годежа ѝ. Когато разбира, че баща ѝ я е обещал на старец, светът ѝ се сгромолясва. Твърдо решена да развали годежа, Дея е готова на всичко, за да омае странника от онази нощ – Алтимир, свиреп воин и могъщ болярин, чиито устни все още усеща по кожата си. Но той крие ужасяваща тайна, която заплашва да погуби и двама им.

# 328
  • София
Прочетох "Господар на леността". Не е лоша книгата.
"Ако пак се срещнем" кога е излязла и някой чел ли я е?
Аз пък не харесвам такъв тип корици.
И аз, а явно в момента са на мода.

Започвам "Арогантен костюмар" на Ви Кийланд и Пенелъпи Уорд. Дано ми хареса.

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 19:10 от missence

# 329
  • Варна

Няма начин да се влюбя в това бодливо свинче в човешки облик. Милиардер с огромен емоционален багаж? Не, благодаря. Мога и сама да се грижа за себе си. И когато мъж с емоционалната интелигентност на краставица реши да ме командва, няма как да си замълча.

С Шепърд Фостър сме напълно несъвместими. Все още не може да преглътне, че поставих преценката му под съмнение в деня, в който се срещнахме. Но лошото е, че от него зависи дали ще успея да сбъдна мечтата си да спасявам животни. Търпя го само заради сладките малки видрички, кълна се!

Отиваме заедно на къмпинг само за да му докажа, че греши. Моите идеи ще блеснат пред тези на най-намръщения егоцентрик в цял Сиатъл. Ех, само да нямаше тяло, изваяно за грях...

Не знам как се случи. Не ме питайте защо позволих на жестоките му устни да ме съсипят с целувките си. Не ми напомняйте. Бурните ми нощи в Райската градина с шефа ще ми струват ужасно скъпо.

Изпитвам чувства към мъж, когото трябва да мразя... Защото ако Шепърд Фостър успее да се вклини в сърцето ми, ще настъпи тотално бедствие.

Година: 05.11.2024 г.

Общи условия

Активация на акаунт