За тези, които четат любовни романи № 47

• 73 412
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • в сърцето на един мъж...
Много благодаря за информацията, щом е само загатване, не е проблем Simple Smile

# 481
Привет! Някой чел ли е тази серия? Дали си струва?
https://www.goodreads.com/series/325377-belles-mobsters
Всички книги на авторката съм ги чела,и ви ги препоръчвам с две ръце.
Няма да съжалявате

# 482
Здравейте, в момента чета Извън контрол на Сандра Браун. Действието се развива бързо, с крими елементи е, а любовната линия е слабо отразена до момента/50% съм прочела от книгата за няколко часа/,
От поредиците четох "Под" на М.Марч, "Грях"-не я харесах, "Devil's Night" на Пенелъпи Дъглас/като самостоятелните  книги на авторката не ми допаднаха/. Другата Пенелъпи не е моят автор. Дадох шанс на няколко книги, но не е за мен. Толкова дълги обяснения и главоблъсканици на главните герои........ Simple Smile . Прочетох и "Sinners of Saint" на Шен, както и поредицата за децата " Красиво безрасъдство". Харесах и двете. Сериите Off-Campus и Briar U на Ел Кенеди ми харесаха, бързо се четат, леки и ненатоварващи са. От мафиотските прочетох "Манията на Молотов" кн.1 и кн.2 , харесах ги.
 Ако може да ми препоръчате поредица, на български език, с оглед моите предпочитания до момента, като стил на изразяване на автора? Може и фентъзи да е. Чела съм Братството на черния кинжал преди години и харесах поредицата, докато някаква "Видовете", мисля, че се казваше, прочетох 3-4 книги от нея и със сигурност си спомням, че има голямо "Не" от мен.
Благодаря! Simple Smile
Препоръчвам ви трилогията ,,Промени ме"на Ана Зайрес.
Щом ви е харесала другата и поредица ,,Манията на Молотов",и тази ще ви хареса

# 483
  • София
Скрит текст:

Условието е нелепо, но просто. Форд трябва да прекара два месеца в градчето Сидър Фолс и да угоди на кмета му, за да подсигури отварянето на новия курорт на братята Шарп.

Но той има болезнена история с този малък град в Монтана. Опитал се е да я забрави, но така и не е успял. Ашър Уелс. Неговото лавандулово момиче.

Тя е мечтала да напусне Сидър Фолс и да остави следа в света. Тогава защо все още е тук и стои пред него сега, след толкова години? И още по-важно – защо го гледа с толкова болка в очите? Та нали Форд беше този, принуден да напусне внезапно града в онази съдбовна нощ, за да избяга от последствията...

Той има всичко: пари, успех и империя за управление... всичко, освен нещо много съществено. Нея.

Петнайсет години са много време, прекарано в чудене... Проклет да е, ако този път си тръгне без Ашър.

Година: 10.12.2024
На тази авторка съм сложила висока оценка, значи ще се чете.
п.с. Оооо, чела съм я! Много ми хареса историята. Припомних си я. За лавандуловите полета.

Fani0101, на "Сделката" и на "В целта" съм дала по-високи оценки, значи са били по-интересни, ако това може да ти е ориентир.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 15:01 от missence

# 484
Почти приключвам Сделката,определено е по-интересна.Ще прочета цялата поредица и после мисля да премина към Преследването на Аделайн(сори ако не е точно така името) мисля,че е в този жанр?Или пък всъщност поже да довърша Пенелъпи с Изкушението..,Петима братя и тази последната ,която излезе,която е между 3 и 4та на Devil's night..Иииии много желание имам да почна Двор от рози и бодли ,ама така съм се зарибила по тези еротики,че...хахаха

# 485
Тази поредица - В кампуса може би е най - силната на авторката . Бях чела ,, Преследването '' , но изобщо не ме впечатли .

# 486
  • Варна

Изминали са три месеца, откакто Адам е прекъснал всякаква връзка с Роузи. Думите от прощалното му писмо, все още се носят из главата ѝ, сърцето я боли толкова силно, колкото и в първия ден. Тя копнее за разговорите с него, както и за близостта, която е чувствала, дори когато Адам е бил на хиляди километри от нея. Поне онлайн радио шоуто ѝ предлага малко разнообразие и тя работи неуморно, за да го върне в правилния път след проваленото интервю със Scarlet Luck.

Но точно когато Роузи започва да вярва, че може би ще успее да го превъзмогне, Адам се свързва отново с нея. Изведнъж всички чувства, надежди и мечти, които младата жена, толкова много се е опитвала да потисне, се завръщат с пълна сила. Но как може да има шанс за двамата, когато все още изглеждат разделени от цял един ​​свят?

Мона Кастен е родена през 1992 година и следва Библиотечен и информационен мениджмънт, преди изцяло да се посвети на писането. Живее заедно със семейството, котките и безбройните си книги в Хамбург. Обича кофеин под всякаква форма, разходките в гората и дните, в които може да пише.

Това предполагам е втора книга след тази
Скрит текст:

# 487
Тази поредица - В кампуса може би е най - силната на авторката . Бях чела ,, Преследването '' , но изобщо не ме впечатли .

Къде се дават тези оценки и съответно къде можем и ние да им виждаме рейтинга?

# 488
Аз в началото на годината си поставям предизвикателство за годината в Гуудрийдс . Тази уж 65 , но няма да мога да ги прочета толкова . Като цяло тази година ми е слаба в сравнение с миналата .
Там можеш да видиш рейтинга на всяка книга . Естествено прочетените си ги нанасям за да ми се отбележат като прочетени . Отделно всичко нанасям в читателския ми дневник . Отдавна гледам из групите , че тази поредица е търсена . На мен първата книга ми хареса най - много за седмица ги изчетох вичките не можех да се спра.

# 489
И аз в goodreads си поставям предизвикателство в началото на годината. Тази бях отбелязала 30 книги и тъкмо го изпълних. Много ми е удобно да следя какво съм прочела и дали ми е харесало.
Прочетох трета книга от поредицата Компас на Бритъни Чери. Хареса ми, първата ми беше най-силна. Сега ще чакам да пуснат в рулит последната част.

Четете ли коледни книги? Може ли да препоръчате нещо интересно?

# 490
И аз в goodreads си поставям предизвикателство в началото на годината. Тази бях отбелязала 30 книги и тъкмо го изпълних. Много ми е удобно да следя какво съм прочела и дали ми е харесало.
Прочетох трета книга от поредицата Компас на Бритъни Чери. Хареса ми, първата ми беше най-силна. Сега ще чакам да пуснат в рулит последната част.

Четете ли коледни книги? Може ли да препоръчате нещо интересно?

Имам много коледни книги . Мисля да ги започна декемвки . Сега чета ,, Червените орхидеи на Шанхай '' .

# 491
  • Бургас
Не чета коледни книги,че са ми сладникави.
Тази година съм си поставила 115 книги в гудрийдс и имам 119 прочетени
Оценките в гудрийдс са малко субективни. Случвало ми се е книги с висок рейтинг да не ми харесат и обратното

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 14:43 от lina_bs

# 492
Аз не гледам рейтинга . Просто чета мнения и вземам това , което ще ми хареса , а ако не ми хареса не си губя времето .
Току що взех ,, Олива Денаро '' и ,, Хората , които са винаги с мен '' .

# 493
Еха, Лина, браво бе, доста си прочела. Аз бях сложила 52, но прочетох 77 за сега.
Да ви питам, отзиви за тази книга? Даже не бях разбрала, че е излязла
https://www.ozone.bg/product/dyavolat-i-dalbokoto-sinyo-more/
Другите, за които се чудя са двете нови книги на Мона Кастън - Самотно сърце и Наранено сърце

# 494
А аз да попитам за авторката Ане Якобс? Чели ли сте нещо от нея? Загледах се в книгите и, струва ми се че ще ми допаднат. Ако някой е чел нещо нейно нека да сподели. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт