За тези, които четат любовни романи № 47

• 73 385
  • 742
  •   1
Отговори
# 510

Дата на издаване: 10.12.2024 г.

Уилоу е последната наследница на древен род вещици и в кръвта ѝ тече магия, по-силна от тази на мнозина други. Магия, от която Сборището се нуждае, за да оцелее.

Ала същата тази кръв крие тайна.

Тайна, която ще донесе края на Сборището.

Родена в тайна и обучена от баща си, за да бъде негово оръжие в плана му за отмъщение, младата жена би направила всичко, за да защити по-малкия си брат от същата съдба. Дългът я отвежда в тайния град Кристъл Холоу и престижния университет „Холоус Гроув“, където най-талантливите и надарени представители на нейния вид усъвършенстват магията си, скрити от човешки очи.

Мрачни коридори и история, напоена с кръв и тайни – това я очаква в „Холоус Гроув“, който приема тринадесет обещаващи ученици за първи път от петдесет години насам. Никой не говори за кървавата касапница, принудила институцията да затвори врати преди десетилетия.

Най-после сред своите, Уилоу би трябвало да се чувства у дома. Ала се сблъсква с необичайна враждебност – най-вече от загадъчния, мрачен и нечестиво привлекателен ректор, изкусителен като атлазения мрак, от който е роден. 

Аларик Грейсън Торн – мъж, който я презира точно толкова, колкото тя самата ненавижда всичко, което той представлява. Всичко, което се е заклела да унищожи.

Ако призраците на жертвите на „Холоус Гроув“ не я настигнат преди това…

# 511
  • София
Чакам "Моят мрачен Ромео", "Моята мрачна страст" и "Покварен крал". Ако не ги пуснат в ел. вариант, ще ги купувам на хартия, колкото и да не ми е удобно вечер да чета от хартиен вариант.

# 512
Нещо новичко байкърско да сте чели напоследък (на английски)? Не е задължително да има сериозна драма..

# 513
  • Бургас
Нещо новичко байкърско да сте чели напоследък (на английски)? Не е задължително да има сериозна драма..
https://www.goodreads.com/series/361800-iron-outlaws-mc

# 514
Здравейте, може ли някой от вас да сподели дали са му харесали книгите на Чарлс Мартин ,заслужават ли си.Аз ви чета всеки ден ,но досега не се осмелявах да пиша тук.Обожавам да чета хубави книги и най-вече романтични.

# 515
На Чарлс Мартин съм чела "Когато щурците плачат" и много ми хареса. После "Вода от сърцето ми" и "Нека завали " не чак толкова. Много описателно пише, на моменти ми доскучаваше. Иначе има доста драма, ако се харесват такива книга.

# 516

https://www.goodreads.com/series/310535-dirty-souls-mc

# 517
  • В къщурката на хълма на феите
Преди време бях питала за една книга на Ребека Ярос "Вечно и безценно". Вчера я прочетох иииии нищо общо с обичайните книги на авторката. Голяма драма за няма нищо ... лееееко съм разочарована и не бих препоръчала книгата Sad

# 518
  • в сърцето на един мъж...
Преди време бях питала за една книга на Ребека Ярос "Вечно и безценно". Вчера я прочетох иииии нищо общо с обичайните книги на авторката. Голяма драма за няма нищо ... лееееко съм разочарована и не бих препоръчала книгата Sad

На мен ми хареса, както и другата й. Ама явно съм била в настроение точно за нещо подобно Simple Smile

# 519

На мен ми хареса, както и другата й. Ама явно съм била в настроение точно за нещо подобно Simple Smile
прочела съм 4-5 нейни книги преди тази и всичките са топ! Тази обаче мен лично не ме уцели. Чакам сега със смесени чувства 3тата книга за драконите - много гадно ми стана с края на предната, не исках такъв развой и сега не знам искам ли да знам какво ще стане нататък ...

# 520

прочела съм 4-5 нейни книги преди тази и всичките са топ! Тази обаче мен лично не ме уцели. Чакам сега със смесени чувства 3тата книга за драконите - много гадно ми стана с края на предната, не исках такъв развой и сега не знам искам ли да знам какво ще стане нататък ...

А, то се случва да има и лоши попадения дори любим автор. Аз още не съм чела драконите, много са ми големи Simple Smile Чакам отпуски, свободно време, да ги нарамя нанякъде и да ги прочета. Та като нищо може да си изчакам и третата и тогава да ги метна Simple Smile

# 521
Леле, Geia, завиждам ти, как бих искала да мога да ги прочета за първи път. Това са ми в топ книгите до сега. Но за някои не стават за нищо де, вкусове различни. Иначе аз още не съм прочела Вечно и безценно, а от доста време ми стои на шкафа. Нещо не мога да смогвам напоследък, с толкова много книги, които се издават.

# 522
Ами аз реших, че мога да изляза от зоната си на комфорт и да ги прочета, обаче все не ми остава време, до сега бях заета с изпити. Сега ще ми е малко по-свободно, може да ги вместя Simple Smile Надявам се да не са разочарование Simple Smile

# 523
Ами аз реших, че мога да изляза от зоната си на комфорт и да ги прочета, обаче все не ми остава време, до сега бях заета с изпити. Сега ще ми е малко по-свободно, може да ги вместя Simple Smile Надявам се да не са разочарование Simple Smile
при мен излизат баш преди лятната сесия, обаче първо драконите и после учебниците Laughing Те между другото драконите ще са пет книги и ако всяка книга става по-дебела от предходната не знам и аз кога ще успявам да ги прочета, но като цяло тази поредица си заслужава четенето.

# 524
Ох, моите минаха, остана ми защитата на дипломната и приключвам. Та се надявам да ги отметна, дебели или не Simple Smile Обаче за 5 книги, от тая големина, не знам къде ще намеря място Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт