За тези, които четат любовни романи № 47

• 73 378
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • В къщурката на хълма на феите
Ох, моите минаха, остана ми защитата на дипломната и приключвам. Та се надявам да ги отметна, дебели или не Simple Smile Обаче за 5 книги, от тая големина, не знам къде ще намеря място Simple Smile
абсолютно ти заблазявам! аз още година и половина и приключвам с академичния живот този път завинаги Grinning а книгите аз ги трупам на най-долната лавица на библиотеката, щото тежат Animal See No Evil

# 526
  • Варна

Сигна Фароу искаше да бъде като останалите. Да танцува на балове, да има ухажори, да се омъжи… Вместо това откри, че е жътвар и е предопределена да насочва душите на мъртвите към отвъдното. И намери любовта в лицето на Смъртта.

Животът ѝ на викторианска дама се превръща в низ от предизвикателства, опасности и откраднати целувки, но Сигна е щастлива, защото за пръв път има силата да контролира бъдещето си.

Докато не се появи той.

Съдбата – тайнственият и арогантен брат на Мрачния жътвар, е готов на всичко, за да разруши връзката между двамата и да вземе Сигна за себе си. Без значение дали младата жена е съгласна да играе опасните му игрички, или не.

Тайни от миналото и прикрити желания се сблъскват в приказка за страст, романтика и смъртоносни опасности… „Фоксглав“ ви примамва в копринения си мрак.

# 527
  • в сърцето на един мъж...
Ох, моите минаха, остана ми защитата на дипломната и приключвам. Та се надявам да ги отметна, дебели или не Simple Smile Обаче за 5 книги, от тая големина, не знам къде ще намеря място Simple Smile
абсолютно ти заблазявам! аз още година и половина и приключвам с академичния живот този път завинаги Grinning а книгите аз ги трупам на най-долната лавица на библиотеката, щото тежат Animal See No Evil

А, тва не го казвай, щото и аз така го приключвам за винаги четвърти път LaughingLaughingLaughing
Моите за сега са в кашона още, че не знам къде да ги сложа

# 528
  • София
Скрит текст:
Някой чел поредицата за сестрите Шекспир на Кари Елкс? В момента се забавлявам с братята ѝ Селинджър и случайно видях, че сестрите са преведени, но понеже съм се затрупала се чуди дали да ги тегля и тях.

Аз ги прочетох лятото на един дъх, много ми харесаха. А тази за Селинджър на английски ли ги четеш? Или ги има някъде електронно? Харесва ми как пише, много приятно и с чувство за хумор.
Стават ли за подарък на девойка-тийн?

# 529
Ми мисля, че стават, ако е 17-18 годишна. В смисъл няма хард истории.

# 530
  • София
На 16г е, ама майка ѝ ме насочи към този жанр, а по кориците съдя, че са романтични истории.
Скрит текст:
Интимности, предполагам, няма много?

# 531
  • Разпиляна във въображението

Сигна Фароу искаше да бъде като останалите. Да танцува на балове, да има ухажори, да се омъжи… Вместо това откри, че е жътвар и е предопределена да насочва душите на мъртвите към отвъдното. И намери любовта в лицето на Смъртта.

Животът ѝ на викторианска дама се превръща в низ от предизвикателства, опасности и откраднати целувки, но Сигна е щастлива, защото за пръв път има силата да контролира бъдещето си.

Докато не се появи той.

Съдбата – тайнственият и арогантен брат на Мрачния жътвар, е готов на всичко, за да разруши връзката между двамата и да вземе Сигна за себе си. Без значение дали младата жена е съгласна да играе опасните му игрички, или не.

Тайни от миналото и прикрити желания се сблъскват в приказка за страст, романтика и смъртоносни опасности… „Фоксглав“ ви примамва в копринения си мрак.

Това ми напомня на тройка "Двор от тръни и рози". Не, не и не Simple Smile

# 532

А, тва не го казвай, щото и аз така го приключвам за винаги четвърти път LaughingLaughingLaughing
Моите за сега са в кашона още, че не знам къде да ги сложа
аааа молИм! Третият път бил за щастие и така смятам да приключа, пък и като НЕ учиш за изпити има повече време за четене Grinning в този ред на мисли си купих "Пленена" и "Белязан" на Емили Макинатайър и мисля да ги захващам тези дни, ако предколедно не настъпи пак някой армагедон. Надявам се да ги харесам, че имам нужда да прочета някоя хубава история Simple Smile

# 533
На 16г е, ама майка ѝ ме насочи към този жанр, а по кориците съдя, че са романтични истории.
Скрит текст:

Не не, няма много. Те са приятни, романтични истории. В края на книгите обикновено стигат до интимностите.
mecani - права си, ама никога не казвай никога Simple Smile

# 534
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Не не, няма много. Те са приятни, романтични истории. В края на книгите обикновено стигат до интимностите.
mecani - права си, ама никога не казвай никога Simple Smile
Значи стават. Мерси. Hands Plus1

Започнах "Предизвикателството", ама ми върви бавно.

# 535
Аз почнах хиляди пръснати късчета. Още от начало ми разби сърцето. Тя започва, както свърши предната, а тя свърши тежко

# 536
"Пленена" вчера падна под ножа .. уфффффф Sad едни 100тина страници отидоха по диагонал .. хич не е моето туй .. 2/10 й давам, че поне корицата я бива .. дано с "Белязан" по-добре се получат нещата Hands V

# 537
Ще падна, видях в Лидл любовни романи на бройка. Има сложена табелка 7 лв. И всичките струват 7 лв, хахаха. Това да не е като да купуваш авокадо, на бройка? Книгите нямат ли различна стойност?
(Става въпрос за Лидл до Дома на киното в София)

# 538
  • Разпиляна във въображението
Аз чета нещо леко, коледно и разтоварващо

„Коледния календар“ е романтична история с аромат на курабийки и горещ шоколад! История за това как 24 вълнуващи дни ще помогнат на две разбити сърца да повярват отново в чудеса преди Коледа.

# 539
  • Плевен / София
Аз чета нещо леко, коледно и разтоварващо

„Коледния календар“ е романтична история с аромат на курабийки и горещ шоколад! История за това как 24 вълнуващи дни ще помогнат на две разбити сърца да повярват отново в чудеса преди Коледа.
И аз в момента съм на коледна вълна. Приготвила съм си на Джени Хейл - Коледа край фара и на Алисън Мей - Коледни целувки.

Общи условия

Активация на акаунт