За тези, които четат любовни романи № 47

• 73 305
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Прочетох двете книги на Лиз Томфорд от серията "Ветровитият град". Харесаха ми, ще ги сложа в "За препрочитане". Видях, че има още две книги от поредицата, дано Сиела  ги издадат.
Ако някой ги е чел, би ли споделил впечатленията си.

И на мен много ми харесаха. Нещо различно от спортните поредици(не е само за един отбор). Диалозите бяха забавни, малко си поплакал за Инди и наистина съчувствах на Стиви. Зи и Рай - алфи, ама не чак толкова алфи, не толкова цинични, абе книжни гаджета. С непърпение чакам книгата за Кай, а и за Рои май ще е интересна.

И аз тъкмо приключих с “Правилният ход”. Много ми харесаха, а въобще не очаквах. Даже се чудя дали да не почна на английски език третата. 🤔

# 631
И аз много харесах двете книги на Лиз Томфорд ,не можах да ги оставя докато не ги  прочета.Обичам да чета любовни романи .Потопих се в историите на Стиви и Инди.Можете ли да ми препоръчате подобни книги .Такива ,които те грабват и те принуждават да не спираш.

# 632
  • Варна
Книгите от издателския план на Егмонт за половината година.

# 633
И аз много харесах двете книги на Лиз Томфорд ,не можах да ги оставя докато не ги  прочета.Обичам да чета любовни романи .Потопих се в историите на Стиви и Инди.Можете ли да ми препоръчате подобни книги .Такива ,които те грабват и те принуждават да не спираш.

На Елизабет О'Роарк книгите са доста свежи:
https://www.rulit.me/author/o-roark-elizabet/bg/1/date

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 21:21 от jeronimo_t

# 634
Аз бих препоръчала на всеки книгите на Jewel E. Ann. За съжаление няма преведени на български, но няма слаба книга!

# 635
  • Варна

След почти осемнайсет месеца във военния колеж „Басгайът“ Вайълет Соренгейл вече няма време за уроци. Няма време и за колебание. Защото битката е започнала, а врагът напредва както извън стените, така и измежду собствените им редици. Няма начин да се довериш на когото и да било.

Вайълет трябва да се отправи на мисия отвъд падналите прегради на Ариша, за да търси съюзници в непознати земи. Това пътуване ще постави на изпитание остроумието, късмета и силата ѝ, ала тя е готова на всичко, за да спаси това, което обича – драконите си, семейството си, дома си и… него.

Дори ако това означава да пази тайна, толкова голяма, че може да разруши всичко.

Трябва ѝ армия. Трябва ѝ сила. Трябва ѝ магия. И единственото нещо, което само Вайълет може да открие – истината.

Завихря се буря… но не всеки ще преживее яростта ѝ.

Планираната дата на издаване е 25 януари 2025 г., събота;

Дали пък петият път няма да е на късмет?

Джоузи Мур не е спирала да дава шанс на противоположния пол и на любовта. Четири пъти досега, ако тряба да сме точни. Когато баща ѝ – милиардер и бизнес магнат – решава да обяви оттеглянето си с ефектна пиар публикация, а Джоузи разбира, че романтичният ѝ живот би могъл да се отрази негативно на събитието, тя предлага изход от ситуацията.

Матю Фланаган е затънал в калта. И то буквално. Той не само е уволнен от работа, но и след като обърква пътя си към Грийн Оук, колата му засяда. Нарамил само един сак с най-важното, младият мъж търси място, където да отседне, докато върне живота (и колата) си в правия път. Така попада на Джоузи - сестрата на неговата най-добра приятелка, която го посреща като свой… годеник.

Онова, което започва като досадно недоразумение, бързо се превръща във фалшив годеж, с Матю, в ролята на любящ годеник. Пръстенът на ръката на Джоузи започва да тежи като воденичен камък, но тя знае, че всичко това е само временно. А и в края на краищата, двамата си имат железни правила. Номер едно гласи, че каквото и да става, никой от тях няма да изрече заветното „Да!“. Така де! Какво би могло да се обърка в такъв случай?

Планираната дата на издаване е 25 януари 2025.

# 636
Аз май ще трябва да си дочета "Високо в небето " на Лиз томфорд    след тези хубави отзиви, защото я зарязах наполовина прочетена. В началото имаше интрига, но в един момент всичко ми се стори банално и разтягане на локум. Може и да не съм била в кондиция да чета ( повякога ми се случва , когато нещо ме разконцентрира, да чета нещо и да не го оценя достатъчно),  така че ще се опитам да я да чета до край.

# 637
  • Варна

Бестселър на „Ню Йорк Таймс“.
Бестселър на „Амазон“.
Сензация в „ТикТок“.

Лусиан Ролинс е влиятелен бизнесмен, който е посветил живота си на това да изгради империята си и да изчисти семейното си име. Колкото повече пари и власт трупа, толкова по-сигурен се чувства. Единственият човек, способен да разклати невъзмутимото му хладнокръвие, е Слоун – библиотекарката от родния му град Нокъмаут.
Лусиан и Слоун се свързани от мрачна тайна в миналото им, която е причината за взаимната им неприязън. Но когато поредната им словесна битка завършва с горещи ласки, пламъците между двамата вече не могат да бъдат потушени. Единственото, което им остава, е да се отдадат на изкушението и тлеещата страст помежду им.
И докато Слоун е готова да има семейство и деца, Лусиан отказва дори да обмисли идеята за брак. Той е убеден, че съсипаният мъж може да съкруши една жена. Това е примерът, с който е израснал, и няма да допусне да причини същото на Слоун.
Но когато се надига опасност, която застрашава живота ѝ, всичко се променя…

# 638
Mi6i и аз я зарязах наполовина ..отначало ми започна добре но в последствие много ми се размиха отношенията между главните ..

# 639
Mi6i и аз я зарязах наполовина ..отначало ми започна добре но в последствие много ми се размиха отношенията между главните ..
ох, добре! Мислех си, че само на мен ми е била скучна. Така и не я дочетох.

# 640
  • Варна
И при мен стои оставена на средата. Имах усещането, че вече съм я чела.

# 641
Аз си мисля, че може би от изчитането на толкова много любовни романи, очакванията и критериите ни са завишени. Като се връщам назад и си спомням колко са ми харесвали дадени книги,  а сега ми се струват посредствени. Но колкото хора, толкова и вкусове.

# 642
  • Враца
Тази ме заинтригува, някой да е знае случайно как е на английски?

И при мен Лиз Томфорд за съжаление си стои така до някъде зарязана.

# 643
# 644
  • в сърцето на един мъж...
Тази ме заинтригува, някой да е знае случайно как е на английски?

И при мен Лиз Томфорд за съжаление си стои така до някъде зарязана.

Да знаеш, че това е последна от серия

Общи условия

Активация на акаунт