За тези, които четат любовни романи № 47

• 73 304
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна

В света на наемните убийци си плащаш за всеки провал и Лаклан Кейн го знае най-добре. Най-голямото му желание е да се оттегли и да започне начисто, но грешка от миналото го задържа в престъпния свят, докато не изплати дълга си. Или докато не се случи чудо.

„Чудото“ се казва Ларк Монтагю – разглезена, дразнеща и вбесяващо изкусителна богаташка наследница, изключително близка с новата съпруга на брат му. Ларк му предлага сделка – той ще залови човека, преследващ и избиващ членовете на семейството ѝ, а тя ще му помогне да получи свободата си. Уловката? Ще трябва да се ожени за нея…

Ларк е свикнала да бъде подценявана. Малцина виждат отвъд кукленската ѝ външност, а само най-близките ѝ познават сенките, които крие в душата си. Мъжът, за когото се омъжва, е ходещо клише за мрачен наемен убиец, а Ларк го мрази с цялото си сърце. Но бракът е единственият начин да защити най-добрата си приятелка.

Лаклан и Ларк са принудени да си играят на семейство, докато ловуват истинско чудовище. И постепенно играта прераства в нещо повече…

Не се препоръчва за лица под 18 години. Историята е плод на авторовото въображение. Изданието може да съдържа експлицитен език и/или графично описание на сцени на насилие, секс, психически и физически тормоз и други действия, които могат да навредят на психичното ви здраве. Ако някое от тези неща събужда у вас притеснения и неприятни чувства, пропуснете това заглавие.

# 646
Интересна звучи ...

# 647
Аз си мисля, че може би от изчитането на толкова много любовни романи, очакванията и критериите ни са завишени. Като се връщам назад и си спомням колко са ми харесвали дадени книги,  а сега ми се струват посредствени. Но колкото хора, толкова и вкусове.

Да, именно. Ето аз не бях чела исторически любовни романи може би от 4-5 години, последно четох Бриджъртън, защото беше много хвалена и едва успях да стигна до втората книга и ги зарязах. Сега по препоръка чета “Интриги” на Хедър Греъм и ми хареса, прочетох я на един дъх. Може би трябва по-често да сменяме не жанра (#ЛюбовниРоманиForever👊🏻), а поджанра. Но пък имам любими автори, които никога не ми омръзват, но за съжаление съм прочела всичко от тях. 🤷🏻

# 648
В момента чета "Свидетелката" на Н. Робъртс и падам от смях. Предполагам повечето сте я чели, стара е. Стигнах до момента, в който главният (шерифът) отива при нея с бутилка вино след посещението на майка му. Диалогът им е уникален Joy
.     Това е една от най - любимите ми книги , чеса съм я може би 10на пъти.😆

# 649
  • Бургас
Дойде и времето и на тази книга -Шен "Хънтър'
Скрит текст:
✨✨✨Обичаната Л. Дж. Шен отново се прицелва право в сърцата на почитателите си с „ХЪНТЪР“ – книга първа от феноменалната поредица „Boston Belles“, която ще се появи в книжарниците следващата седмица!✨✨✨
📍Поръчайте предварително с -10% в превод на Десислава Недялкова и с прелестната корица на Фиделия Косева-Гайего ⬇️
https://www.ciela.com/the-hunter-ciela.html
🖤🖤Хънтър🖤🖤
📱 Не бях планирал някой да качи в интернет видео от поредното ми разюздано приключение, разбира се… Но когато комбинираш прекалено много 🍸алкохол с твърде малко здрав разум и няколко жадни за пари и слава момичета… е, стават издънки.
❗❗ Сега проклетият ми баща е решил да ме вкара в правия път, а ако не се подчиня, ще ме остави да мизерствам до края на живота ми.🙄Присъдата е шест месеца сексуално въздържание, пълна трезвеност и като резултат отчайваща скука. Всичко това: докато ме пази най-безинтересното момиче в цял Бостън – Сейлър Бренан.
🏹🏹Досадната идеалистка, чиято единствена страст е стрелбата с лък (и да крие кой точно е баща ѝ и как е натрупал парите си), трябва да ми бъде нещо като бавачка в това абсурдно изпитание.😶 Просто трябва да я изтърпя и да докажа, че съм годен да участвам в управлението на семейния бизнес.
💘💘Сейлър💘💘
Нямах никакво намерение да се занимавам с този смайващо нагъл тъпак, ясно ли е?🤝Но сделката, която ми предложиха, си я биваше.
👀Аз имам нужда да привлека вниманието на хората. Хънтър има нужда от някой, който да го пази от самия него и простотиите, които е вършил досега.
🏅Какво са шест месеца страдание пред възможността да ида на олимпиадата и да заслужа медала, който жадувам от дете?
🖤Няма никакъв шанс да хлътна по порочно красивия и арогантен богаташ, който по неясни за мен причини се води един от най-желаните ергени в Бостън.
💢Ако дори се опита с пръст да ме пипне, направо ще му пусна една стрела между очите.
🎯 Но не предполагах, че аз ще се превърна в мишената.

# 650
Скрит текст:
✨✨✨Обичаната Л. Дж. Шен отново се прицелва право в сърцата на почитателите си с „ХЪНТЪР“ – книга първа от феноменалната поредица „Boston Belles“, която ще се появи в книжарниците следващата седмица!✨✨✨
📍Поръчайте предварително с -10% в превод на Десислава Недялкова и с прелестната корица на Фиделия Косева-Гайего ⬇
🖤🖤Хънтър🖤🖤
📱 Не бях планирал някой да качи в интернет видео от поредното ми разюздано приключение, разбира се… Но когато комбинираш прекалено много 🍸алкохол с твърде малко здрав разум и няколко жадни за пари и слава момичета… е, стават издънки.
❗❗ Сега проклетият ми баща е решил да ме вкара в правия път, а ако не се подчиня, ще ме остави да мизерствам до края на живота ми.🙄Присъдата е шест месеца сексуално въздържание, пълна трезвеност и като резултат отчайваща скука. Всичко това: докато ме пази най-безинтересното момиче в цял Бостън – Сейлър Бренан.
🏹🏹Досадната идеалистка, чиято единствена страст е стрелбата с лък (и да крие кой точно е баща ѝ и как е натрупал парите си), трябва да ми бъде нещо като бавачка в това абсурдно изпитание.😶 Просто трябва да я изтърпя и да докажа, че съм годен да участвам в управлението на семейния бизнес.
💘💘Сейлър💘💘
Нямах никакво намерение да се занимавам с този смайващо нагъл тъпак, ясно ли е?🤝Но сделката, която ми предложиха, си я биваше.
👀Аз имам нужда да привлека вниманието на хората. Хънтър има нужда от някой, който да го пази от самия него и простотиите, които е вършил досега.
🏅Какво са шест месеца страдание пред възможността да ида на олимпиадата и да заслужа медала, който жадувам от дете?
🖤Няма никакъв шанс да хлътна по порочно красивия и арогантен богаташ, който по неясни за мен причини се води един от най-желаните ергени в Бостън.
💢Ако дори се опита с пръст да ме пипне, направо ще му пусна една стрела между очите.
Чувала съм много добри отзиви от вас за поредицата, но така и не стигнах до нея. Самостоятелна ли е книгата?

# 651
  • Бургас
Скрит текст:
Скрит текст:
📍Поръчайте предварително с -10% в превод на Десислава Недялкова и с прелестната корица на Фиделия Косева-Гайего ⬇
🖤🖤Хънтър🖤🖤
💘💘Сейлър💘💘
Чувала съм много добри отзиви от вас за поредицата, но така и не стигнах до нея. Самостоятелна ли е книгата?
[/quote]
Самостоятелна е.Завършва с Хепиенд. Главната героиня е дъщерята на Спароу , а главният герой е приятел на Найт и Вон.В началото на книгата се появява и моят най-голям любимец Вишъс (за кратко).

# 652
Гледам "Красиво бедствие" по бТВ cinema. Ужасна адаптация.

# 653
Преди малко попаднах на пост в Фейсбук, за един филм - “Завръщане в Рая”. Само суперлативи за този филм, имало и четири книги по него, някой чел ли ги е?

# 654
  • в сърцето на един мъж...
Книгите не си спомням дали съм ги чела, че беше отдавна, но сериала си заслужаваше. Хем мистерия, трилър, хем любовна история и отмъщение.

# 655
  • Плевен / София
Преди малко попаднах на пост в Фейсбук, за един филм - “Завръщане в Рая”. Само суперлативи за този филм, имало и четири книги по него, някой чел ли ги е?

И книгите и филма са хубави.

# 656
  • София
Скрит текст:
И книгите и филма са хубави.
Книгите не, но филмът е хубав.

"Дяволът и дълбокото синьо море" ми тръгна доста бавно като за начало.

# 657
На мен също втората книга на Елизабет О Рарк - Дяволът и синьото море ми е тегава за четене и я оставих почти накрая( малко са ми странни тези връзки с двама братя). Първата ми хареса повече.

# 658
И аз не харесах Синьото море, и двамата герои ми бяха противни. Третата хич не помня, но четвъртата беше хубава.
Някога "Завръщане в рая" беше голям хит и за гледане, и за четене. Сега едва ли на някой ще са му интересни, прехвърлиха времето си.

И към англочетящите - търся една книга, която съм чела от epub сайта и не съм отметнала, а си спомням че ми хареса. В гугъл как ли и какво ли не писах и нищо. Ще разкажа в скрития текст, дано някой се сети, ако я е чел.
Скрит текст:
Главната наследява май къщата на баба си и се връща в малък град. Претърпяваше някаква злополука, някой я бутна с колело ли, кола ли ... не помня, и си удари главата в бордюра. Мълвата тръгна, че се прибрала и пострадала и изпращат главния да види. Той е някакъв бивш лекар, но сега поправя коли в гаража на баща си и не иска повече да се връща назад. Казваше ѝ с някакво странно име, близко до нейното. Познават се, учили заедно, не се харесват хич. Заведе я той в клиниката на майка му да ѝ видят раната и тя трябваше да остане под наблюдение, само че избяга през нощта. Главният отиде да я търси в къщата бесен и после лека полека почнаха да развиват отношенията си. По-натам ми се размива и не помня.

# 659
  • Бургас
Пенелъпи Дъглас ....отново.
Скрит текст:
Тази книга не съм я чела. Може ли мнение?

Общи условия

Активация на акаунт