За тези, които четат любовни романи № 47

• 73 300
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • България
Пенелъпи Дъглас ....отново.
Скрит текст:
Тази книга не съм я чела. Може ли мнение?

Мисля, че беше от по-ранните й книги. Няма толкова волности както в следващите й. Но като история ми хареса и съм я препрочитала.

# 661
Пенелъпи Дъглас ....отново.
Скрит текст:
Тази книга не съм я чела. Може ли мнение?

Тази книга също е хубава, както всички на Пенелъпи, но не ми е от любимите ѝ. Дала съм ѝ 5 звезди, както и на останалите ѝ книги, но въобще не помня историята, което е показателно. Спомням си само една по-шокираща сцена в една дискотека (даже в сравнение с другите ѝ книги не е токова шокираща). Ако си фен на Пенелъпи ще я харесаш. 🤗

# 662
  • София
Някой прочете ли "Буря от оникс" на английски – https://www.ciela.com/buria-ot-oniks.html
Много съм раздвоена между нея и един романтичен трилър на К. Ашли. И двете ми се четат много и не знам от коя да започна Smiley

П.П. Браво на "Сиела" обаче. На английски книгата излезе преди два дни, "Сиела" ще я пуснат в събота, бързи са.

# 663
  • в сърцето на един мъж...
Някой прочете ли "Буря от оникс" на английски – https://www.ciela.com/buria-ot-oniks.html
Много съм раздвоена между нея и един романтичен трилър на К. Ашли. И двете ми се четат много и не знам от коя да започна Smiley

П.П. Браво на "Сиела" обаче. На английски книгата излезе преди два дни, "Сиела" ще я пуснат в събота, бързи са.

От по-малката Smiley

# 664
  • София
Joy Ха, за този подход не се сетих Simple Smile

# 665
Аз днес вече си получих Буря от оникс от Сиелките. Признавам, че съм впечатлена от скоростта.🙂

# 666
  • в сърцето на един мъж...
Joy Ха, за този подход не се сетих Simple Smile

Ми като имам предвид другите колко са големи, вероятно и третата е толкова дебела. Та по-добре по-тънката Simple Smile

# 667
  • София
Скрит текст:

От по-малката Smiley
Идвам да похваля "по-малката" Smile
Става въпрос за тази – https://www.goodreads.com/book/show/210128123-back-in-the-saddle
Препоръчвам я за тези, които харесват "Рок чик". Всъщност, започнете от първата, де, тази е втората от поредицата. Спин оф на "Рок чик" е, някои от героите се появяват и тук. В общи линии нищо ново под Слънцето, просто е лека и забавна за четене в стила на "Рок чик". Допускам (силно се надявам), че от нея ще тръгне още една поредица пак за военни, но леко извън закона.

# 668
# 669
  • Варна

Мара, Сейди и Хана са първи приятелки, но преди всичко са учени. Въпреки че научните им дейности ги изпращат в различни точки на света, момичетата са сигурни в едно: когато става въпрос за любов и наука, противоположностите се привличат, а опонентът ти може да те накара да изгориш…

Колекция от горещи STEM новели

Под един покрив

Инженер еколог разбира, че на учените не им трябва да съжителстват заедно, когато се оказва заклещена със съквартирант от ада – омразен адвокат на петролен гигант, който на всичкото отгоре не иска да остави термостата ѝ на мира.

Приклещени заедно

Строителен инженер и нейният заклет враг издигат съперничеството си — и любовта — на следващото ниво, когато се оказват заседнали в асансьор в Ню Йорк.

Под нулата

Замръзналото сърце на космически инженер от НАСА се разтапя в необичайна ситуация – докато лежи ранена и блокирана в отдалечена изследователска станция в Арктика, а единственият човек, който иска да предприеме опасната спасителна мисия, е нейният дългогодишен съперник.

ЕКСКЛУЗИВНА БОНУС ГЛАВА

Планираната дата на издаване е 1 февруари 2025.

# 670
  • Бургас
Ел Кенеди "МОМИЧЕ В ЧУЖБИНА"
Скрит текст:
❤️💙Любимата ЕЛ КЕНЕДИ напуска територията на хокейните романси и се завръща с невероятно забавния, романтичен и пикантен самостоятелен роман „МОМИЧЕ В ЧУЖБИНА“, който излиза до 🔟 дни с ЦВЕТНИ ПОРЕЗКИ!💋Готови ли сте да преоткриете себе си в Лондон? 💋
📍 Поръчайте предварително с -10% в превод на Цветана Генчева и с невероятен дизайн на корица и порезки от Fidelia Kosseva-Gallego ⬇️⬇️
https://www.ciela.com/momiche-v-chuzhbina.html
🏃‍♀️ Аби Блай е готова на всичко, за да избяга от задушаващата обич на баща си – бивша 🎸американска рок звезда, който е решил да опази дъщеря си от всички глупости, които той самият е вършил на младини. 🌟
💂‍♀️🇬🇧 Лондон е мечтата, която ще ѝ позволи най-после да бъде самата себе си. Нов университет, нов град, нови съквартирантки... Всичко е уредено.
🚪До момента, в който тя не почуква на вратата на квартирата си. И ѝ отваря… момче.🙀 „Съквартирантките“ на Аби се оказват трима чаровни, забавни и изключително привлекателни млади мъже.
🙄Аби няма никакво намерение да признае грешката пред баща си – не и след като най-после е свободна.❌А в новия ѝ дом има само едно правило: никакви свалки!❌
❤️‍🔥Но тя живее с една сериозна причина да го наруши – 🏉огромния, играещ ръгби съквартирант, а на всичкото отгоре среща и мрачен и крайно недостъпен 🎸музикант, който изглежда като най-добрия начин да вбеси баща си.
👀Раздвоена помежду им, Аби иска само едно – да намери себе си и щастието. Но за тази цел трябва да разбере кои правила – или сърца – може да разбие.
💥💥А междувременно да се забърка и в трансатлантически скандал, след като със замах нахлува и в орбитата на британското висше общество. 💥💥

# 671
Здравейте! Може ли да ми препоръчате любовни романи, които се развиват по времето на Османско иго. Нещо подобно на Харем, Последна молитва. Предпочитам нещо от по-съвременните автори, понеже повечето от другите вече съм ги чела( но може и да съм пропуснала нещо, както беше с Грехът на Малтица). Благодаря!

# 672
  • Варна

Тя е по-малката сестра на годеницата му.
Той е мъжът, когото тя винаги е обичала.

Когато сестра ѝ не се появява на сватбата си, Рейвън няма друг избор, освен да заеме нейното място. Но бракът с Ерис Уиндзор се очертава като истинско мъчение. Невъзможният милиардер и медиен магнат е мъжът, за когото винаги е мечтала… но той сякаш има очи само за сестра ѝ.

Като негова съпруга Рейвън е решена да го спечели.
В крайна сметка, всичко е позволено в любовта и във войната.
А това?
Това е война.

Катарина Маура е нидерландска писателка от карибско-индийски произход. В момента живее в Хонконг със съпруга си. Завършила е психология и счетоводство, но се е отдала на писането и отглеждането на множество домашни растения, които си имат собствени имена.

Романите ѝ превземат върховете на класациите и са сред най-харесваните и обсъжданите заглавия в жанра!

Година: 25.02.2025

Всички дългове трябва да бъдат изплатени…

Калипсо Лилис, сирена и сродна душа на Краля на нощта, оцелява след изтезанията в  лапите на Лудия крал Карнон и неговия покварен затвор. Но кошмарът не е приключил. Кали носи физическите белези от времето си като пленница, а нарастващите доказателства сочат, че Крадеца на души все още е на свобода.

Покана за специално празненство отвежда Кали и нейния спътник Дезмънд Флин в Кралството на флората, където да продължат разследването си. Ала под ярките светлини и омайващите цветове на това царство ги очакват много по-зловещи и належащи проблеми. Никое място на света не крие повече свирепа жестокост от разточителните зали, където народът на феите играе своите опасни игри. Едни търсят любов, други – отмъщение, трети – плът, а някои желаят неща, твърде неописуеми, за да бъдат назовани. Едно е сигурно – никой не е такъв, какъвто изглежда. Дори Дез, който става все по-мрачен с всяка следваща загадка.

Но Кралството на флората има свои собствени тайни – от кървящи дървета до белязани роби и изчезващи стражи. Нещо зловещо се надига и ако Кали не внимава, то ще погълне всичко и всички, които обича – включително и нея самата.

# 673
“Сгрешената булка” е част от поредица, общо шест книги са, като всяка може да се чете по отделно и разказва историите на петима братя и една сестра - Ундзор. Видях в goodreads, че съм прочела три от книгите и съм им дала 4 звезди, явно ми е омръзнал стила на авторката, обикновено си почивам, когато серията е повече от три книги. Сега като си ги припомних, мисля да започна и четвъртата.

# 674
  • Варна

Опияняващ, изпълнен с жестока романтика!

ИЗГУБЕНА НАСЛЕДНИЦА. БЕЗДУШЕН ВАМПИР.

ТАЙНА, ПОТОПЕНА В КРЪВ.

Започнало се е много преди моето раждане.. Нещо преследва семейството ни...

Наследницата Кидан Адане е сираче, израснало далеч от тайнственото общество, от което произлиза семейството ѝ. Общност, в която човешките кръвни линии придобиват власт единствено чрез вампири спътници. Когато сестра ѝ Джун изчезва, Кидан е убедена, че я е отвлякъл вампир – вампир, обвързан със семейството ѝ от поколения, жестокият, но изключително привлекателен Сусениос Сагад.

За да открие Джун, Кидан трябва да проникне в елитния университет „Юкслей“, а после трябва да преживее съжителството със Сусениос – и то докато той прави всичко възможно, за да я прогони. И няма значение, че извратената нечестива природа на Сусениос привлича безмилостно агресивната същност на самата Кидан и я изкушава да се отдаде на живот в мрак. Тя трябва да преодолее това, да намери сестра си и да убие Сусениос на всяка цена.

Кидан рискува душата си, като затъва още по-дълбоко в бруталния свят на вампирите. Там открива вековна заплаха...

Кидан трябва да постави „Юкслей“ на колене и да отхвърли последствията от собствените си ужасяващи действия или да прегърне мрачните оплетени пътеки на любовта – и кръвта, за която тя настоява.

Свиреп дебют!

Пъблишърс Уикли

Дата на издаване: 17.02.2025

Общи условия

Активация на акаунт