Юлски книжен клуб - 2024

• 3 642
  • 62
  •   1
Отговори
# 45
Да, това е. Благодаря!

# 46
Анкетата е жива до събота вечер. Последен шанс за "Синухе египтянина" за сега, ако не бъде избрана ще я оставим да почива известно време Simple Smile
Кажете, ако съм пропуснала нещо. Честна дума - не е нарочно Simple Smile

# 47
И аз я прочетох - леко четиво, чете се бързо - идеално за лятото. Има неща по сюжета, които не са много логични, развитието на образите също не е много добро, но като цяло ми хареса Simple Smile

# 48
Аз тази, която я предложих, не се сдържах и я започнах и преполових, че нямам какво да чета в момента 😅 а съм фен и не знам как съм я пропуснала.

# 49
Прочетох Терапията и аз. Наистина бързо се чете. На мен лично ми беше интересно. Бях чувала за синдрома на Мюнхаузен, но не и че можеш да го прехвърлиш на някого и това всъщност беше най-странното.

# 50
Гласувах за 'Игра на живот', въпреки че не е от обичайния ми за четене жанр, защото сюжета звучи интересен и сигурно ще стане хубава дискусия след това.

# 51
  • Пловдив
И аз гласувах за “Игра на живот” . Стивън Кинг не харесвам, но ще дам шанс на книгата ако тя бъде избрана.

# 52
Като видях какво четете този месец рекох и аз да я избутам напред и приключа.
До развръзката ми беше напълно ок като за любим жанр, но после нещата стремглаво тръгнаха надолу с бензина и алчната жена накратко. И в крайна сметка - 3* от мен.

# 53
  • Пловдив
Тъй като ще пътувам, а виждам, че първата книга трупа гласове, може ли линк към нея. Няма я в рулит и читанка.

# 54
Ако не я намерим ще е следващата по гласове. Ще погледна все пак по-късно дали няма да излезе от някъде.

# 55
То засега две са с еднакъв брой гласове, та няма да се знае до последно коя ще е книгата на месец Август.

# 56
  • в сърцето на един мъж...
Ако не я намерим ще е следващата по гласове. Ще погледна все пак по-късно дали няма да излезе от някъде.

Аз я имам електронна, ще ти я пратя, ако тя излезе напред. Понеже аз я предложих, ще я пратя Simple Smile

# 57
То засега две са с еднакъв брой гласове, та няма да се знае до последно коя ще е книгата на месец Август.
Има опция за смяна на гласа, ако някой иска да наклони везните драматично в последните минути Joy

# 58
  • в сърцето на един мъж...
Има опция за смяна на гласа, ако някой иска да наклони везните драматично в последните минути Joy

До кога трябва да гласуваме?
Малко не съм на тема Кинг

# 59
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Гласувах компромисно.
 страдах от безсъние тия дни и прочетох "Египтянина".
Не е моето, чак се насилих да го дочета.

Гугъл е услужлив и ми предложи това
https://chitanka.info/book/11809

Ще я започна и може да влезе в списъка предложения за следващия месец.

Общи условия

Активация на акаунт