"Дневникът 2'' - да отслабнем всички заедно

• 19 713
  • 454
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Как може да пиеш такъв сок. Я да те нахокам. Ти сигурно си го знаеш, но все пак да си го кажа. В тези сокове няма нищо естествено. Само някакви киселини. Отделно са много калорични. За същите калории по-добре хапвай плодче или си прави фрешче.  Peace

Напълно съм съгласна  newsm10
Аз днес устисках на шоколада:) Изяла съм 1 кисело мляко за закуска, зелена салата с пиле (бялото месо) на обяд и същото за вечеря. Смея да твърдя, че съм си избила шоколадчето от вчера  newsm12  Толкова от мен за днес, отивам да спя. Лека нощ на всички празни коремчета   sleepuu

# 286
Цитат
УТРЕ-ще съм на инфра+вибро+парна-казаха,че е единствената от този модел капсула;после има и виши душ ако искаш, аз ще го пропусна, че имам работа; ще споделя утре какъв е резултата
piddochia не се спираш с тези процедури  Heart Eyes Направо ти завиждам  Blush Сигурно е супер приятно.
Да не би да ходиш в спа студио Сабина? Thinking

# 287
  • София
Ха,Светланка и аз това вечерях току що-зелена салата с бяло месо от пиле.
На обяд хапнах рибка..Следобяд кисело млекце,обаче не можах да устоя на шоколадчето-и си откраднах 3 парченца... Blush

Точно и аз за Сабина си помислих,май там е единствената...

# 288
да sisin4e и съм много много дволна-имам свалени сантиметри-ханша вече ми е 103 см.крака ми е 56.5 талията ми е 70, но както писах по-рано момичето, което ми прави процедурите ми каза че при мен са повече мазнини и затова имам ефект.закотвих се в това студио и това си е.

# 289
http://www.spastudiosabina.com/index.php?m=ex&tit=spa_terapii_tialo10

piddochia Верно ли тия трите неща на куп са 15 лв ????  Shocked Не може да бъде това си е без пари  Grinning  Я да тичам скоро и аз.

# 290
писах някъде по-рано, че ми определиха и вида на цлулита, ако искам мога да си взема от техние продукти за вкъщи, ще го направя като измажа моите. има и някъде другате капсула, но от този вид е една. има много дами там, аз си записах часове от сряда за цялата друга седмица, че после е сложно.ДА ВЕРНО Е за 15 лв

# 291
http://www.spastudiosabina.com/index.php?m=ex&tit=spa_terapii_tialo10

piddochia Верно ли тия трите неща на куп са 15 лв ????  Shocked Не може да бъде това си е без пари  Grinning  Я да тичам скоро и аз.
Това е супер!

# 292
ако искате,изчакайте да кажа как е утре след 12 ще съм у дома, ше се премеря преди и след

# 293
Непременно ще звънна да си запиша час. Предполагам става по телефона?
А тези трите процедури колко време отнемат общо ?
piddochia като мине процедурата сподели как е протекла.

Исайкова мисля, че и ти трябва да опиташ.

# 294
smile3502 smile3502 Мдаааааммммм  smile3502 smile3502

sisin4e сока ми е 1/2 прясно исцеден лимон + лъжичка мед + вода или 100 % натурален ананасов сок или касис (аз друг не пия) от кутия, като пия по 300 мл. (имам една 150 мл. чаша и пия 2 такива на ден, за да се плакна с цигарите, че не мога на сухо  hahaha Joy hahaha) като повече не гледам да пия, че става лошо... По някога с чаша отгоре, ако в заведение не пия кафе или чай си поръчвам сок  newsm78 Междудругото днес в кафето пих вода и кафенце и приятелката ми каза следното... "Ти как така вода пиеш? Що не пиеш някоя кола ала бала?!?"  hahaha Joy hahaha Викам си на акалеца на моито дупе ша се лепне на моя тлъст тумбак ша се лепне и кой ша кара после тренажора - ти ли ?!?!?  hahaha Joy hahaha

Ейййй мацки човек да не си редактира постинга значи (за да спестя една нова публикация и място) и вие ме нападнахте   Hug Hug Hug Това за "МДАААААААА" то беше за piddochia относно това че един отслабват с еднократно хранене други пълнеят...

А sisin4e пия сок от седмица някъде, преди само по 50-100 мл. на ден... дори когато бях на плодове пиех по 50-100 мл. и пак свалих... това е единственото ми прегрепение до сега... Има с дни не пия, пия чай и кафе... Но всичко заради цигарите  #Crazy #Crazy #Crazy Това за сока го знам... старя се доколкото мога да си правя пресен от лимони и вода, но не всеки път разполагам с това...

bouquet

# 295
да по телефона става, така си записах първия път;мисля че е 30 мин.но не съм сигурна; това което пише на сайта за цени това е и в студиото;момичетата и там са много много любезни и компетентни.мисля за 8 март да си подаря някоя от другите процедури за цяло тяло-тази с кафе била много хубава;
и аз пия такъв сок мирандичка, като ме мързи да си правя фреш, и аз заради цигарките

# 296
  • София
А какво представлява Виши душа?Май е ново нещо...
И през колко време трябва да се правят тези процедури,piddochia ?
/как се пише ника ти на кирилица,помежду другото?-Пидокиа ли? Embarassed/

Сисинче,определено ще опитам и аз.

Я да ви питам-ползвате ли антицелулитни или отслабващи гелове за тяло?

# 297
  • София
Не ми отговаряйте,прочетох за Виши-то Blush

# 298
Я да ви питам-ползвате ли антицелулитни или отслабващи гелове за тяло?
Аз никога не съм ползвала,но мои приятелки са ми споделяли , че от тези гелове няма ефект.

# 299
пидокия-по малко по-друг начин ако се напише означава въшка на италянски-защото искам да стана слаба като въшка. ходя 3 пъти сдмично-2 пъти антицелулитен масаж с отслабващ крем +електростимулация на тяло и един път само електростимулация от събота до днес имам -2 см по4ти навсякъде. сега се мажа с biotherm, но като госвърша ще си взема от студиото антицелулитен-там е 48 лева т.е. -20 лв от моя

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 23:12 от piddochia

Общи условия

Активация на акаунт