"Джон Атанасов" или "Ломоносов" София след 7.клас?

• 1 556
  • 14
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте!
Синът ми кандидатства след 7.клас и иска да се занимава с харудер. Като гледам балът му стига за Джон Атанасов "Компютърна техника", но мненията (които всъщност са стари) не са много положителни. За Ломоносов четох по-добри неща, а там балът е по-нисък и това може да значи по-лошо качество... Нямам познати с деца в тези училища и бих се радвала да споделите мнение, за да изберем по-доброто училище.

# 1
  • София
Не могат да се сравнят. Ломоносов е нещо като последна възможност, ако не разбираш...

# 2
Не могат да се сравнят. Ломоносов е нещо като последна възможност, ако не разбираш...

Това сигурно ли е за Ломоносов,защото и за там чухме много добри мнения?

# 3
Преди 9 години моето дете го приеха в Дж. Атанасов. Според мен доста беше прехвален, а учителите под всякаква критика. Директоркитe - абсолютни селянки с" власт". Едната си позволи веднъж да ме излъже, че била в МОН и нямало да дойде в колежа. А, докато разговарях с нея по телефона слушах как треска буркани и прави зимнина. Наложи се да се обадя лично в МОН и като чуха моментално я натириха да отиде на работното си място.
точно тогава заминавахме за чужбина и ми трябваха документите на детето.
Слава Богу това ми беше последното стъпване в българско школо.

# 4
  • София
Преди 9 години моето дете го приеха в Дж. Атанасов. Според мен доста беше прехвален, а учителите под всякаква критика. Директоркитe - абсолютни селянки с" власт". Едната си позволи веднъж да ме излъже, че била в МОН и нямало да дойде в колежа. А, докато разговарях с нея по телефона слушах как треска буркани и прави зимнина. Наложи се да се обадя лично в МОН и като чуха моментално я натириха да отиде на работното си място.
точно тогава заминавахме за чужбина и ми трябваха документите на детето.
Слава Богу това ми беше последното стъпване в българско школо.
Виждам такива мнения за директорката и това ме притеснява много... Всъщност директорът в крайна сметка "прави училището".
Тя дали е същата още?

@Rockstar, всъщност за Ломоносов имаше мнения, че дисциплината е доста добра и децата си учат...

# 5
  • София
То може и моята информация да е стара вече...

# 6
  • София
Да, затова се надявах някой да сподели по-пресни и преки впечатления...

# 7
Ломоносов има по-добри отзиви от ученици, които обаче са влезли с бал 100 по-нисък от онези в Джонката. Не са сравними.
Джон Атанасов има много забележки, но в технологичните училища алтернатива на ТУЕС няма.

# 8
  • София
Да, балът за Ломоносов реално е с 50т по-нисък от този на Джон Атанасов.
За ТУЕС балът няма да стигне, а и желанието за учене също, май... 🤷‍♀️

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 08:51 от kumiko

# 9
Здравейте! Повдигам темата за Ломоносов, ако някой може да даде информация ще съм благодарна.

# 10
Здравейте! Повдигам темата за Ломоносов, ако някой може да даде информация ще съм благодарна.

Уча в Ломоносов от 2 години в паралелка,, Програмиране на изкуствен интелект,, за сега не мога да се оплача. Дисциплината е на ниво , учителите знаят как да те накарат да научиш дори и да не искаш. И това че Джон Атанасов е по-добър от Ломоносов е такава измислица. Имам приятели от там които са завършили и които още учат изобщо не са доволни никакво старание към учене , висок бал не винаги значи хубаво училище.

# 11
Така е
По-висок бал означава само по-добър матриал на входа.
Пък на изхода какво ще излезе - Божа работа.

# 12
Здравейте,
може ли актуална информация.
Колебая се дали да пишем Програмиране на изкуствен интелект  в Ломоносов.
Като цяло това което ме притеснява е квартала. Там има доста мигранти и незаконно пребививащи сякаш?

# 13
Здравейте,
пиша тук, че не намирам актуална тема за Джон Атанасов. Някой може ли да сподели пресни мнения. Какво е текущото ниво в отделните специалности, каква е средата в училище, преподавателския екип... Преглеждам сайта им - много е зле като за технологично училище и нещо не ми прави добро впечатление. А обмисляме сериозно училището, т.к. за ТУЕС няма шанс да ни стигне бала и на "35"-то класиране Simple Smile
Благодаря предварително на всички споделили!

# 14
Има тема за Джонката, пуснах я мин.г
 - в момента не мога да пейстна линка, потърсете я, излиза.
Може да ми пишете и на ЛС

Общи условия

Активация на акаунт