Отговори
# 195
Аз сега съм шок сценариста на Кюбра ще пише проекта на Рамо тоест един от двамата сценаристи.Да взема да си приготвя кърпи ,че като разбрах,че героинята на Ахсен умира не искам да го гледам ;д

# 196
Дени , прекрасен пост благодаря ти .Hug И ние сме те забравили и ще се радваме да се отбиваш тук. Има защо да продължаваме да поддържаме Огъня и темичката ни.
Ти си от нашият отбор с шортите Wink  И аз гледам някой чужди продукции не само турски . Благодаря и за снимките от пътешествията. Свят широк , красив и необятен и култура и традиции.

Специално за теб знам, че ще те зарадва
Емир няма да откажеш Heart EyesWink

Дидкооооо , не само героинята на Ахсен умира , но и Мерве и майката на Гокхан също . Много смърт , много нещо.. Накрая и Гьокхан умря изгубил себе си и пътя. Сценаристите пишат предимно психота за ОГМ Пикчърс. Филма на Мерт Рамо ще е драматичен жанр.

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 16:57 от femmi2

# 197
Настроение и емоции! Уникален Чаатай!
Цитат
Ще получите удар.
Мъжът винаги е красив, най-красивият #ÇağatayUlusoy Heart

# 198
Красота ли е да я опишеш .. не удар ми не знам какво ще получиш..  Не се мисли за секси и красив и е много скромен и се изчервява при комплименти .  

Сарп и Мерт - братя Йелмаз. Уникално партньорство ,което остава във времето и помни от публиката, както и историята на сериала. Ичерде е ХИТ и остава такъв в кариерата му.   Рейтинга му е много добър за жалост ”Гаддар” не можа да постигне и надмине това ,но пак сме доволни и благодарни, че се завърна и задържа на тв екран и бори конкуренцията.     

От гала вечерта за финала

Лято 2017 г. Ваканцията в Бодрум  след екшъна ''Ичерде'' Тогава почива сам без Дуда бяха се разделили или тя беше заета с работа ,но след това отлетя и за Америка зад океана. 

любимото гмуркане  на двамата аркадаши

Киво с братчето на Чаго

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 22:50 от femmi2

# 199
Бирсен обяви официално ,че Онур влиза в Деха с Арас

# 200
Бирсен обяви официално ,че Онур влиза в Деха с Арас
Ето я и цялата статия:

Onur Saylak в "Deha" с участието на Aras Bulut İynemli

Онур Сайлак, който се появи пред публиката с ролята на Мениджър в сериала Gaddar миналия сезон, се готви да излезе пред публиката в новия сезон с много коментирана роля в сериала Deha.

От Бирсен Алтунташ
14 юли 2024 г
Сериалът Deha е един от трите нови амбициозни сериала на Show TV, наред със "Siyah Kalp" и "Kalpazan". Продължават преговорите за актьорския състав на сериала, в който Арас Булут Ийнемли играе главната роля на "Devran". Още един много силен актьор се присъедини към актьорския състав на сериала, написан от Дамла Серим и режисиран от Умут Арал.
Onur Saylak, който изигра ролята на Мениджър в сериала на Ay Yapım „Gaddar“ с участието на Çağatay Ulusoy миналия сезон, подписа споразумение за сериала на Ay Yapım „Deha“ за новия сезон. Сайлак ще играе ролята на добре оборудвания историк на име "Софи", чието истинско име е Али Хайдар, който е отгледал Девран.

Този сериал определено ще го следя. Мъжкият каст ми допада много.
Цитат
Актьорски състав от сериала Genius, продуциран от AY YAPIM за SHOW TV.
Сценарист: Дамла Сирим.
История на поредицата: Ще разкаже драматична история за момче, което е гений в математиката, и неговия безполезен баща, който открива таланта на сина си в много ранна възраст.
Слоганът на сериала ще бъде: „Дори не вярвай на баща си“.
#Deha

# 201
Добро утро през новата лятна юлска седмица. Жегите продължават. Ех ,ще търсим лятото, като свърши и топличкото и слънчевото настроение.

Хайде Шефът ми е обещал нещо даже много хубави неща и усмивки и изненади и е време да действа. 

Испанците спечелиха европейската купа много се радвам аз бях за тях. По добри са от съперника и заслужено спечелиха. Да им е честито!

# 202
Здравейте, дами!

Да започнем новия ден с чисти мисли и добри послания, за да ни е спокойно и ведро през цялата седмица.
Търпеливо ще изчакаме появата на Чачо и инфо за предстоящите му проекти.
Феми, кълбото ти е вълшебно и вярвам, че чакането ни ще се увенчае с успех.
А дотогава ще продължим да се забавляваме и да надникваме в миналото на любимеца ни!

Чаатай Улусой - екскурзия в миналото

Фотосесия - 2011 г.

Интервю за минута - GQTurkiye

GQ: Какъв цвят обичаш да носиш?
CU: Черно
GQ: В коя красива страна си бил?
CU: Испания
GQ: Коя държава посети последния път?
CU: САЩ
GQ: Коя искате да посетите в бъдеще?
CU: Куба
GQ: Какво ястие можеш да приготвиш?
CU: Зелен фасул
GQ: Китара или пиано?
CU: Пиано
GQ: Кажете ми три думи за "Delibal"?
CU: Не можете да кажете, трябва да видите
GQ: Летни или зимни ваканции?
CU: Зима
GQ: Кой е най-важният съвет, който сте получавали за работата си?
CU: Искреност
GQ: Instagram или Twitter?
CU: Twitter
GQ: Без какъв аксесоар никога не излизате?
CU: Часовник
GQ: Ако бяхте най-добрият в който и да е спорт, кой би бил той?
CU: Баскетбол

Усмихнете се и направете деня си прекрасен!
Нека новата седмица бъде изпълнена с радост и положителни емоции!

# 203
Хей момичета...минавам в движение сега да ви поздравя само. 🌹После ще се върна да чета какво сте писали вчера.

Телефона ми нещо отказа след ъпдейт вчера, а бях цял ден навън и не можах да влезна да ви видя без телефон. Беше много емоционален ден за мен, с високи тези спортни финали😆

Ще се включа пак малко по-късно. Поздрави и целувки от мен за сега😘💞💞💞

Цветя от мен и Чачо в този хубав ден🌺

# 204
Днес всички сме така. Тази жега ще ни умори!

Ани, готви се - пристигаме в Лондон на хлад.   Като гледам температурите там, направо ти завиждам, неблагородно при това. Stuck Out Tongue Winking Eye
Обожавам лятото, любим сезон ми е. Издържам на високи температури, но чак пък толкова... не, не е нормално.
Извън темата - нещо, на което се смях от сърце.  Перничани се "отличиха" и на финала на ЕВРО 24.

"Гранд финалът не мина и без пернишко присъствие. По трибуните на англичаните се забеляза български трикольор, на който пишеше „Миньор-Перник“.
Сред фен групата на испанците също имаше български флаг.
Снимките са извадени от социалната мрежа Фейсбук.
"

И малко настроение от Х и руските групи.
Цитат
За мен ти си най-добрият актьор на света #ÇağatayUlusoy Heart

# 205
Ани , Flowers Bouquet сетихме се че си под спортни емоции и финали не само за футбол ,но и за тенис купата на Уимбълдън в Лондон.

Прочете ли Онур Сайлак влиза в Деха при Арас Булут.  Добър каст се очертава и мотото на сериала е любопитно.  
Онур по принцип участва в продукции на Ай Япъм ,както и Уур , но той повече е по екшъните.  

Какво се случва с Мерт Алас има ли нещо качено в ИГ
Илкнур Шереф  близката стилистка на Чачо следваш ли я ? Тези семейни снимки на  Илияс и Исмсил Филиз мисля че фотографа им е Чаатай бей и много добре му се получава.  
Още от талантите му.  

Тая седмица пак ли ще липсва класацията на турския социопол. Може да са лятна ваканция и затова да не отразяват. Прогнозирам че може вече да не сме в десятката.

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 17:43 от femmi2

# 206
# 207
Момичета, заповядайте ми на гости😀🌦🌦🌦🌦
И аз обичам жегите, но не знам дали 35-40 няма да ми дойдат множко, освен ако не съм на морето😆🌊

Много ме зарадва новината за Онур в Deha. Той е във всички продукции, които следвам напоследък и съм сигурна, че с Арас ще са добър тандем, както бяха и с Чачо, и с Баръш. Онур се снима с всичките ми любимци и ми е много кеф😆🫢

Не знам дали Чачо ги снима всички. Чак пък една фотка да няма с тях, ако е там...знам ли? В неизвестност е😆

И аз видях българското знаме в испанската агитка вчера😆 Другото съм го пропуснала. Аз видях и на мача на Италия българско знаме😀🇧🇬🇧🇬🇧🇬
Вчера ми беше много емоционален ден, за съжаление ни един от финалите не завърши така, както исках😜

Серенай от инстаграма си с хаштаг "премахни закона"

Сю от сторито си

https://www.instagram.com/stories/sumeyyeaydogan_/34127523253458 … =cndqdzdicDJ3OGE4

Ибо

Мале, момичета, 1 час го пиша това и едвам успях да го пусна, докато пътувам😆

# 208

Цитат
Една от първите публикации на Çağatay в Instagram

Чаатай Улусой със своите стилисти

Феми, сега се сетих да проверя socipol türkiye, но все още нищо няма. Пък и не ме интересува много много, защото в нашите класации Чачо винаги си е на първите места.

# 209
Сладурка Ахсен Heart
Много го харесвам това момиче

Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт