Отговори
# 180
Бусе Мерал

Арас и Деврим вече се следват в инстаграм.

# 181
Ахсенче за Elle Turkiye

"Понякога бебешко,
понякога секси!
Чатай Улусой"  

Танер с визията си за новия си проект
"Какъв тип герой е това, пак каква роля си избрал?
#ЧаплинКвартет"

Диде, почиват си нашите всички и никой нищо не изкарва😀 А Сю надявам се не почива дълго, защото сега й е момента да яхне вълната и да се развива, а и да се учи.

Арас, Деврим, Танер... трябваше да почнат да снимат този месец мисля. Но още няма нищо за Deha. Чакам ги аз, че да почнат снимки да изкарват...ама лято е, почиват си хората😆

# 182
Красавецът ни Сарп!

Днес и Мерт скучае. Цял ден си "контактува" с феновете през Instagram:

# 183
Да довърша серията с очилата и изчезвам...

Тешекюлер за готиния подарък.. Gift Heart SunglassesSunglasses Обожавам го с Очила..  Още по невероятно готин е. Незаконно ,адски красив е особено ,като агент Сарп.

Аркадаша Мустафа Мерт Коч ще снима нов филм и ще му партнира Сера Кутлубей.
Може и да си паснат.
Мерт ,като актьор не съм го гледала, повече го знам и слушам, като певец и творец. Той е в агенцята на ЕА заедно с Чаатай. Ако не греша Исмаил Филиз с който са близки също е в агенцията. Ако двамата направят дует или участва в негов клип ще ”избият рибата” буквално и ще е рекордно слушан и гледаем и хитов.
Що не го направят имат тая възможност ей така за публиката и тяхно удоволствие.

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 00:10 от femmi2

# 184
# 185
Ох той Мерт не се спира, много е активен😀 Не съм му фенка ни като актьор, ни като певец. Следя го заради Чачо😀 Ама страшен инфлуенсър е😆🫢

Исмайл е с жена си.

Иляс е с жена си.

Чачо нерде? Никой не знае, пак изчезна😆🫢

И Ибо още е на почивка. Някъде...

"Затворихме. Лека нощ."
https://x.com/biskuvitlipasta/status/1812226687335068156?t=qfS_f … c3W-4UqPc0SQ&s=19

Лека нощ, момичета💞

# 186
Здравейте, дами!

Неделя е ... Ден за разпускане, почивка и приятни занимания. А кафето с приятели е неотменна част.
В Х по традиция неделята е отредена за Сарп.
Няма да нарушавам традицията - екскурзията ни в миналото ще я посветим на "İçerde".

Чаатай Улусой - екскурзия в миналото

⭐ICERDE - Екранни снимки на епизоди

Пожелавам ви един емоционален и неповторим неделен ден!

# 187

Sarp - Icerde

Здравейте, момичета! Поне две теми изписахте докато намеря време да се разпиша с вас. Не знам как се оправяте с всичко, но явно аз не мога и едва смогвам в свободното време да ви прочета. Ама нищо де, радвам ви се на споделенията....браво на вас Heart Eyes

И като е неделя и време за Сарп, ето един супер готин Сарп в черно и бяло....любимите ми цветове за Чаатай (и не само). Heart

И понеже минавам за малко, ви слагам нещичко за разхлаждане в тези жеги....насладете се и да ви е готно Grinning

# 188
Дени, радвам се, че се отби и не си ни забравила.
Какво съвпадение, вчера си мислех за теб, дори в Х порових, за да видя активна ли си.
Ние тук "поддържаме огъня" в свободното си време. Отразяваме всичко, свързано с Чачо, проектите му и партньорите, без да се насилваме да редим пост след пост.
Не пропускаме нищо от реала, но открадваме време за забавление и във виртуалното пространство.
Любовта ни към таланта, красотата и харизмата на нашия любимец ни обединява и сплотява.
Продължавам със Сарп - днес той е на пиедестала!

# 189
Дени Flowers Tulip  Радвам се че се разписа и не си ни забравила.  На агент Сарп няма как да устоиш:heart_eyes: Виждам в Туитър, че си в час с новостите и любимците ти .. Знам че нямаш време и реала те е завъртял сега и лято забавления и релакс ..  От новите проекти на Чаатай гледалали си нещо или само клипчета и снимки и коментари следиш ?  Той е  променен и социален почти си върна предишните настройки и това радва всички ни .  

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 14:24 от femmi2

# 190
Момичета, навън не е за излизане.
Не се диша, адска мараня. При нас е 35°. Що ли ми трябваше да излизам?!
Веднага скачам под душа и в басейна с Чачо, а Сарп ще го оставя за следващ пост.

# 191
Ехаааа , какво разхлаждане в басейна и под душа ами да скачаме при неустоимият мокър  красавец   нема какво да му мислим .. Stuck Out Tongue

Още от колекцията с очила и Сарп Съндай

SunglassesSunglassesSleepingRelaxedNature FireNature Fire

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 18:20 от femmi2

# 192
Цитат
Heart "Ти си уникален и очарователен" Heart
#ÇağatayUlusoy #SarpYılmaz #Içerde

Много ми хареса тази статия, затова с удоволствие я споделям с вас!
Отлично четиво, придружено с освежаваща напитка.

БЛЕСТИ В МРАКА

Нашият живот, навлизайки в нова ера на комуникация, беше белязан от появата на такъв феномен като Чаатай Улусой. Сменил имиджа си от глава до пети за сериала "İçerde", той беше много подходящ за новия брой на L'Officiel Hommes на тема "промяната". Но основната причина да е тук са безкрайните изисквания на феновете му. Надяваме се, че сега всички са щастливи.
От време на време на Земята падат големи звезди. Това се случва толкова рядко, че в началото оставаме зашеметени от случилото се. След това се присъединявате към неуморната и все по-голяма тълпа от фенове. Между вас и тази звезда възниква необратима връзка.
Чаатай Улусой преди шест години, когато за първи път се появи на екрана, избухна като бомба в сърцата на милиони и за много кратко време се превърна в най-голямата икона на поколение Z. Може би тук започва ерата на нашия активен интерес към социалните мрежи.

Нова ера започва с Чаатай Улусой. Започнахме да говорим за един млад, харизматичен, с неописуеми физически качества и в същото време феномен, който се развива като актьор във времето. Доказателство за актьорския му талант е, че ролите му са толкова различни една от друга. Доста мрачен, невероятно романтичен и супер богат Емир; Яман, родом от несъществуващото Тозлудере; пилот на F-16 Ахмет; представител на съвременната младеж от Топкапъ и Баръш, който страда от биполярно разстройство.
А сега пред нас е нова роля, още с първия епизод, спечелилия рейтинг сериал  "İçerde" и ролята му на Сарп Йълмаз. Човек с трудна съдба и също толкова неконтролируем характер. Невъзможността да се предвидят действията му и чувството му за хумор поддържат темпото на сериала. Завладяващата история и саркастичната атмосфера на зрителя го правят още по-прикован към екрана. Когато се подготвяхме за този брой за промените, първото нещо, което ни хрумна беше Чаатай Улусой и подготовката му за ролята на Сарп.
Но въпросът е не само в съвпадението на темата на броя и промените в образа на Чаатай, но и в постоянното желание на феновете му да го видят на страниците на нашето списание. И най-накрая този ден дойде. Когато започнахме да снимаме, сериалът още не беше започнал, на екрана се показваха тийзъри за него.

Чаатай разказа колко е развълнуван и е невъзможно да не се зарази от това вълнение. Сериалът вече е по екраните и сега феновете му изпитват това вълнение. Беше първият ден, откакто Чаатай се върна от ваканция. Ето го, загорял, с къса коса и атлетично тяло пред нас. Докато бил на почивка, докато се гмуркал, се убождал на морски таралеж. Това е много болезнено. Но Чаатай изглежда не го интересува. Сякаш дори набираше сили от тази болка. Сякаш се беше гмурнал в дълбините на живота и търсеше нещо в неговите дълбини. Може би така ми се е струвало.
По време на нашия репортаж, слушайки го как говори за тъмнината, се убедих, че не съм сгрешил.
Чаатай Улусой иска да вземе нещо от живота си, от ролите, които е играл, от опита на други хора, от това, което е прочел. Това силно желание за духовно развитие може би е основното за него днес. Очевидно усмивката му изобщо не се е променила от детството му, а когато тя се разлива по цялото му лице, е лесно да се повярва, че никой от бившите му не е успял да го забрави.
Той има една от най-красивите усмивки, но сега има нещо друго. От първия удар на сърцето в сърцата на феновете, Чаатай Улусой, с всичките си трансформации и изиграни роли, днес е истинска мъжка звезда. Неговата популярност и енергия са вечни. Те винаги ще говорят за него, защото от сега нататък и завинаги той е „вътре“, в сърцата на своите фенове.

https://vk.com/topic-128333062_34695754

# 193

Като ще се разхлаждаме, да го правим по шорти Grinning

Феми и Еми, не съм ви забравила, не бих могла, просто любимците са малко на заден план. Хвърлям по някой поглед в социалните мрежи от любопитство, но вече не следя с подробности проектите и живота им в мрежите. Май смених малко жанра на сериали и филми, които загледах в последно време. Турски продукции гледам само в Нетфликс, защото там имам превод. Откакто групите махнаха всичко с БГ превод, не мога да се ровя и търся по линковете къде, какво са превели. Затова изоставих сериалите на повечето любими имена. Гледах "Кюбра" и съм впечатлена от видяното, защото е проект с много философска, психологическа, дълбоко личностна и верска(религиозна) тема и ми стана интересно. По същество не е за забава и разпускане този сериал, но предлага бягство от ежедневието, поглед навътре в душата и сърцето на човек. "Безмилостен" го загледах в няколко епизода, но не успях да дам много за него и да схвана сюжета отначало. Ама, реших, че не му е времето и като дойдат студените зимни месеци ще се върна на серала. Това което много ми направи впечатление е един проект от 10 епизода по книгата "Шогун" и е ремикс на популярния в миналото сериал с Ричарт Чембърлейн. Гледах два пъти епизодите, защото са много интересно направени и представят историята максимално достоверно до събитията описани в романа на Клавел. Както и да е, не съм и няма да ви забравя...даже, често мисля за вас и ви чета.

Ето още за разхлаждане....

И един Сарп, който си играе с очилата Sunglasses

И няма начин без Чаатай по звездите и над водата....Боже, спомням си колко месеци чакахме поне една негова снимка...сега се радвам, че споделя малко от себе си в мрежите. Така поне феновете на са оставени на забрава...

Слагам в спойлер малко снимки от пътешествията ми от началото на годината. И това са едва няколко дестинации, които съм посетила. Има от нашата страна, има от Тасос и Гърция, скоро от Румъния, септември Германия....абе, свят широк - красота, любов и изненади дебнат навсякъде Heart Eyes

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 17:55 от DeniAra

# 194

Дени, прочетох поста ти с удоволствие, а снимките разгледах с интерес. Анализът ти за "Кюбра" силно ме впечатли!
Бъди жива и здрава и продължавай да опознаваш света. Пътешествията са наслада, а спомените от тях остават за цял живот.
Турските сериали и любимци няма да "избягат". Към тях можеш да се върнеш винаги, когато намериш време.
Споделяй такива прекрасни изгледи и с нас. Всички сме запалени пътешественици и обичаме да разказваме за видяното!
Ейй, как се събрахме в темата все любители на пътувания и екстремни емоции.
За вас, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт