Отговори
# 15
Не го знаем момчето, поне аз. Ама знаем родата му. Има общо с Чачо родата, аркадашка линия😀

Аз и родата не я зная. Само Чачо си разпознавам.
Ще го закъсате с мене, момичета! Много обяснения ми трябват, много имам да уча от вас.
Запретвайте ръкави, за да наваксам пропуснатото!

Пипи, радвай се на внучето сега, че порасте ли като моя бабин златен няма вкъщи да се застои. Не мога да го спра, все е зает, все работа си намира.
Но да са живи и здрави, малки и големи - все ни носят удоволствие и наслада.

# 16
Момчето е племенник на Къванч Тътлату
Йоана точно за Джанерко същия досущ  🤣

# 17
Хаха кажи ми, ама честно. Гугълна ли го?😆

Kaan Tatlıtuğ... Той е племенник на Kıvanç Tatlıtuğ. Генът е наистина много важен.. Това е такъв ген, който се връща към неговия племенник.

В Х пишат, че няма никакъв ген и няма нищо общо😀 Има някаква прилика според мен. Абе добър ген. Пу пу да не им е уроки🧿

# 18
Здравейте, дами!

Пристигам с кафето и бързам да споделя една мисъл, която усмихна деня ми: "Не забравяйте: От сивото в главата, зависи цветното в живота." А цветното преобладава при нас и в живота, и във виртуала.
Темата на Чачо е изпъстрена с цвят и приятни положителни емоции. Изпитвам истинско удоволствие сред вас. Спокойствието и позитивизмът са запазената ни марка.
Момичета, оставям на вас подбора на инфо за днес. Аз се гмуркам в рубриката:

Чаатай Улусой - екскурзия в миналото

Цитат
Çağatay с приятели, напускащи клуба, Çeşme Alaçatı Port Marina. 2014 г

Усмихнат, позитивен и щастлив ден с много късмет, добро настроение и сбъднати мечти за всички вас!

# 19
Привет на всички Flowers Tulip

Нереде ли е най добрият рибар и с кого? Ще пускам дрона да го издирва..

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 21:34 от femmi2

# 20
Нереде ли е най добрият рибар и с кого ша пуска дрона да го издирва
Феми, кълбото не нашепва ли кога ще се появи нашият красавец?
Може и с някоя двукрака "рибка" да се фотне. Ние не сме ревниви, само сме доста придирчиви.
Току що прочетох тази новина. Но колко е истина времето ще покаже.
Цитат
Cagatay Ulusoy North America
#Cagatayulusoy ще се върне на екрани през 2025 г. Говори се, че е преадаптацията на американския сериал Рей Донован. Те вече писаха преди няколко дни и се надяваме, че ще завършат сценария.

# 21
Шепне кълбото че ще ни зарадва и нема да има никви ''двукраки риби'' .. като му знаем вкуса по - добре да стоят скрити..  Да се любува на морските да им шепне и прегръща най добре там не сме ревниви и придричиви .

От златните архиви

Çağatay с аржентински фенове през 2018 год. в Лабум  какви късметлии са били да го намерят и да се снимат с него, начинът, по който  Чаатай им се усмихва и ги гледа, този човек е толкова сладък 😻
 ❤

Кадри от крими проекта с Чаалар Ертагул и Хазал Кая  по дигиталната платформа TOD.
 Чок ми харесват и въздействат особено Хазалчето много ми липсва на екран . Нямам търпение да  се завърне.. Красива , много талантлива , умна и енергична , умее да се сработва и създава приятелства .

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 18:21 от femmi2

# 22
Докато чакаме Йоана да ни каже как върви мача на Гришо, а Диди да ни поглези с морски пейзажи и вкусна храна пускам старо видео с Чачо.

Цитат
Преди почти месец, всеки петък, ние феновете на сериала #Gaddar винаги гледахме сериала, не мога да повярвам, че вече е минал месец, нали? (7 юни 2024 г.) 20. Болум 🥺
#CagatayUlusoy #cagatayulusoy

# 23
Момичетаааа, привет и от мен.
Много съжалявам, днес имах адски много работа. Ама успях да го завърша този проект, ще му се не знае😀 1/3 от работата е свършена и мога да се отдам на малко почивка.
Даже и на Гришката мача изгледах в движение. А пускам на тел, а на лаптопа. Но да се поздравим с успех- преминахме и този съперник. Прекрасна игра на нашето момче. Спокоен, уверен и безпощаден. 3 чисти сета. Чакаме Меди на осминките и да стискаме палци за късмет и попътен вятър на нашето българско момче🇧🇬❤️

Надявам се вие сте добре. Седнах аз вече на футболна вълна с четвъртинките от европейското и обзор на денят в социалките. Май май не съм изпуснала днес нещо важно.

Пращам ви нашето Алпи/ Енвер

Отивам за още обзор на деня и пак ще се върна, надявам се с нещо ново и интересно😊
А вие надявам се сте някъде наблизо💕

# 24
Да редувам за още инфо.
Аз намерих само това от сторито на Sümeyye Aydoğan.

И рускините са отразили новината за "Джентълмен" през декември:
Цитат
#cagaulusoy_новини
Има слух онлайн, че филмът #Gentleman с участието на Çağatay Ulusoy и Ebru Şahin ще бъде пуснат в Netflix през декември

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 21:23 от Emiliya

# 25
То няма и новинки из социалките. Стари нещица и снимки въртят. Или поне аз нещо не намирам.

Преди почти месец, всеки петък, ние феновете на сериала #Gaddar винаги гледахме сериала, не мога да повярвам, че вече е минал месец, нали? (7 юни 2024 г.) 20.Bolum   
#CagatayUlusoy #cagatayulusoy

https://x.com/ChoiceTmg28209/status/1809151969631842494?t=32tvkR … qJQJ6pKL7b2Q&s=19

Ръза и Туба от сезон 2 на сериала им в Нетфрликс. Ръза беше в ролята на Давут в Ичерде

И очакваме да разберем, дали слуховете за Пера Пера Палас през октомври ще се окажат верни...

Скрит текст:
Оле, момичета, Испания- Германия също правят инфарктен мач. Тея дни кръвното ми вдигна тоя спорт😆 И да- Испания направиха 2:1 в решаващ момент от продълженията. Юпиии🥳🥳🥳
Скрит текст:

# 26
Ето гооооо , звездите ме чуха и дрона го откри ей много съм добра .. С Чачи имаме телапитична и вселенска връзка . Heart EyesWink

Усмихнат и красив релаксира с аркадашите продължават летният релакс и тела в ръката. Ех този телефон ..  разбираемо никой не може да издържи без техника..
Жив и здрав е и не му се отразило това с папараците нарочно им направи шоуто ..

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 21:56 от femmi2

# 27
Ейй браво, издебна го нашият, не мож ти избяга😆💕

Много е красивичък, да не са му уроки 🧿

Щастлив е, няма какво да му влияе. Хванали са го с мацка, голяма работа. Всеки си има нужди. Човекът е ерген, нищо лошо не е направил. Защо да му влияе?

На хубаво място са аркадашите. Да се забваляват😀

Скрит текст:
Испания е полуфиналист! Много се радвам😊🥳
Скрит текст:

# 28
Феми, поздравления! Надушваш ти любимеца отдалеч. Никой не може с тебе да се мери!
Цитат
Снимка на #cagatayulusoy, наслаждаващ се на заслужената си почивка с приятели

Исмаил ту го виждам на снимка с Толга, ту с Чачо. Вероятно са заедно на почивка. Време е да видя двамата си любимци на една фотка.
Йоана, аз също се радвам, че Испания продължава на полуфиналите.

# 29

Общи условия

Активация на акаунт