Отговори
# 75
Hug Внучето лудува, умора няма, но баба е като пребита. Няма 2 годинки и бяга без да гледа къде. Heart За Кенан нищо не се знае, той е по потаен и от Чачо. Защо се е отказал от проекта не знам, дали ще продължи с "Милионера", или нещо друго? На мен ми се иска сериал за ТВ, че тия късичките много бързо свършват. JoyHeart
Пипи, сега е момента ако имаш нужда от сваляне на килограми. Внуците заместват и най-добрите диети. А фитнес изобщо не ти трябва.
И аз предпочитам сериал за ТВ. Мърморя, че има пълнеж, но пък са достатъчно дълги. А един сезон на сериал, излъчен на платформа ми е колкото един игрален филм. Гледам го наведнъж и после започва дългото чакане на следващ сезон.
Феми, ето ги и гифките от "Кюбра". Тежък ми е този сериал, не можах да го изгледам, въпреки че ми се искаше да се включа в коментарите. Явно не му е дошло времето. Сега съм на разтоварващи летни ромкомчета и филми.

Дидиии, къде се загуби?! Затъжих се за теб и Моли. Прибираш ли се вече?!

# 76
Да Еми прибираме се че на десети почва на мама терапията
Минахме Ст Загора вече и някои селца наближаваме целта 💘🫶🏻

🤘🏻💘

# 77

Момичета, от седмици ми излиза това съобщение в руските групи. По принцип не вярвам на такива гласувания и класации, но го пускам и тук, в темата.
Ако някой желае може да ползва линка.
Цитат
vk.com/cagulsoy
#ÇağatayUlusoy ❤👑🇹🇷💟
!!!!!!ВНИМАНИЕ!!!!!!!
⚡⚡⚡ Продължаваме да публикуваме линка за гласуване за "Най-добър актьор на Турция" за Чаатай Улусой
📌ПРИЯТЕЛИ! Не забравяйте да гласувате за нашия идол веднъж на ден чрез връзката 🙏🏻👇

https://beauty-around.com/en/voting/item/321-best-tur
Цитат
#ÇağatayUlusoy бе посетен от #HülyaAvşar през 2014 г. в Айвалък. Играеха табла. Дъщерята на Авшар, която загуби мача, сподели снимка в Instagram с думите „Научихме си урока“.
Hülya беше и тази, която предизвика Çağatay за ALS Ice Bucket Challenge. 👍

# 78
Нова на Баръш Фалай...Като махне брадата и поне 7 години му паднаха много го харесвам аз него и в Йомер добра роля направи...

# 79
Нова на Баръш Фалай...Като махне брадата и поне 7 години му паднаха много го харесвам аз него и в Йомер добра роля направи...

Баръш Фалай и аз много го харесвам като актьор. А сега без брада е още по-симпатичен.
Днес Йоана ни се изгуби. Какво стана с мача на Гришо?!  Чакам да разказва впечатления.
Аз нося една статия на Бирсен за „Duy Beni“.

Сериалът "Чуй ме" се превръща във филм

Младежкият сериал "Duy Beni" на Star TV, чийто първи епизод беше излъчен на 7 юли 2022 г. и продължи общо 20 епизода, се планира да бъде филмиран.

От Бирсен Алтунташ
7 юли 2024 г.
Започна подготовката за филмовата версия на телевизионния сериал „Duy Beni“, който първоначално беше подготвен за дигитално и след това пуснат в телевизията от Çözüm Film. Филмът, който ще бъде продуциран от Çözüm Film, ще бъде продуциран от Böcek Films. Гьокчен Уста е планиран да режисира филма.
Helin Kandemir, Caner Topçu, Rabia Soytürk, Sümeyye Aydoğan, Meltem Akçöl, Burak Can, Dilara Sümbül, Taha Bora Elkoca, İzzet Yüksek, Jasmine Berkiş, İbrahim Yıldız са във версията на телевизионния сериал на Duy Beni , който разказва за войната на доброто и зло между млади хора от различни класови животи, участваха Гьокче Гюнеш Догрушоз, Сена Генчтюрк, Айтач Ушун, Еге Кьокенли, Берк Хакман, Дурул Базан и Утку Джошкун . Беше заявено, че ще бъдат отправени предложения към актьорите в сериала за филма, който се планира да излезе в края на лятото.

# 80
Добро утро през новата юлска лятна седмица.

Благодаря за гифчетата. Flowers Tulip
Ще ги запазя в архива.
Пожелавам си  прекрасният ни красавчик да ни зарадва и усмихне. Имаме специална духовна връзка и от разстояние усещам парфюма  и предчуствам и ме слуша и досега не ме е разочаровал и лети свободно и живее.
Не  мисля, че с аркадашите са в Бодрум още друга е локацията.
Ресторантьора аркадаш Илияс Гюнгюр се е похвалил и качил рибарският улов.

Баръш Фалай колко е подмладен, като е махнал голямата брада заради ролята в дизито.  По принцип бради, мустаци ,косморляци променят фейса на човек , както и прическата и косата.  
Забравих да отбележа, че на Шефът косицата бързо расте и така повече ми харесва дано пусне пак небрежни къдрици и кокче. И младежки прически ми харесват и отиват късо оформени. В ”Гаддар”  поддържа войнишката прическа превърнала се в модерна тенденция ,както и супер геройската пелерина и послание на сериала.  
Харесва ми това, че още не е брадясал прекалено през ваканцията.

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 13:03 от femmi2

# 81
Здравейте, дами!

Нов ден, нова седмица, нови очаквания за снимки и инфо за Чачо.
Феми, доверявам се на твоята интуиция и вярвам, че скоро ще видим нашия красив темерут.
Възхищавам се на феновете на Чачо! Прилежно съхраняват всичко свързано с него. Попаднах на страница, в която ентусиасти са събрали всички фотки на Чаатай с фенове по времето на снимките на "Gaddar". Не предполагах, че може да има толкова много снимки - стотици са, нямат свършване...
Тръпка и емоция е било покрай заснемането на сериала. Милиони се възхищават на продукцията, а успелите да се фотнат с Чачо ще пазят и скъп спомен от срещата си с него.
Слагам някои от тях.

Скрит текст:

Щастлив и споделен да е днешният ви ден!
Успешна нова седмица!

# 82
Момичетаааа ❤️
Тук съм. Много съжалявам, вчера се прибрах толкова късно вечерта, а и бях като пребита. Изкарахме 13 часа на Уимбълдън. Не съжаляваме все пак.
Ще ви разказвам по-надолу. Първо една новина за феновете на Шахмаран- сериала на Серенай и Бурак. Аз го чаках.

Аслиханче

За повече не съм се ровила да ви кажа, защото нямах и време.
Отдолу накратко за вчерашните ни преживявания.
Скрит текст:
Не успяхме да хванем мача на Гришо на живо, защото той, предполагам сте видели, беше твърде кратък😔
Бяхме там в 7 сутринта и опънахме пикник одеалата в чакане на няколко редици опашка, всички налагали по земята, някои от нощес, вече с бири и вино.

Имаше палатки опънати може би от началото на турнира, вчера започнаха да опъват и втори ред за края на турнира. Това са истински фенове😀

В 10 отваряха портите. Започнахме да се точим да влизаме, към 11 бяхме вътре, а към 11:30 се регистрирахме на друга опашка за билети за корт 1, където бяхме под номер 1880 във виртуална опашка, която дава билети на отказалите се от своите. Тя се следи от телефона😳😳😳 Смятайте за каква лудница става въпрос. Продадени 500 билета, а тази виртуална опашка от още 2000 е била за 1 час преди нас от желаещи да влезнат. Води се като препродаване на билети. Един се отказва и си тръгва и билета му се дава на следващия на опашката. Страшно ненормална система.
Та, както и да е. Регистрирахме се и си викаме ще чакаме. Нашия мач е чак вечерта. Обикаляхме, гледахме мачове по малките кортове. Но времето беше ужасно, много дъжд се изсипа. Мачовете по малките кортове, които бяха открити, бяха постоянно преустановявани. Имаше страшно много хора. Пращам ви малко снимки от атмосферата.

Бяхме и в музеят на Уимбълдън:

"Ако не загубиш, не можеш да се радваш на победите"
Рафаел Надал, 2011

След като приключи мачът на Синер към 6 вечерта наше време, тази виртуална опашка започна да намалява страшно бързо. По 50 човека на секунда си тръгваха и така се зарадвахме. Бяхме сигурни, че ще влезем поне да видим на живо 2ри и 3ти сет на Гришо и Меди. Даже се запътихме към гишето да си вземем пропуските и да тичаме към самият корт, за да влизаме😏
И тогава стана тази ужасна контузия, която прекъсна мача в средата на първия сет. Разплаках се, казвам ви честно. Нямахме късмет, нямаше късмет и нашето момче. След прекарани 12 часа там, на дъжда, просто не можех да повярвам. Не съжалявам, усещането там е страхотно. Изгледахме няколко игри на живо и си беше супер тръпка. Но не видяхме нашето момче. Просто се надявам тази контузия да не е сериозна и той отново да се завърне в добра  форма, за да ни радва😔
Взех си споменче- шапка на Уимбълдън. Взех си и чадър на Уимбълдън, ама за него просто нямах избор😀

Ами това е от мен. Не успяхме да го видим, не стигна времето, не успяха да изиграят цял мач. Остава ни надеждата, че контузията на Гришо не е сериозна❤️
Скрит текст:

# 83

Йоана, с такова удоволствие прочетох за преживяванията, които си имала, че забравих да погледна има ли нещо ново.
Браво, момиче!
Тези емоции и снимки ще ти останат скъп спомен. А и ние имахме късмета покрай теб да разгледаме по отблизо Уимбълдън, да съпреживеем атмосферата на това велико място.

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 15:16 от Emiliya

# 84
Ани , и аз с удоволствие прочетох за емоцийте около Гришо. Жалко за контузията , бързо възстановяване.  
Следващият път да имате повече късмет и времето да е с вас.  

Има ново , не мога да го публикувам в момента. Надуших парфюма на Шефаааа има клипчета пуснати от аркадашите и се вижда гръбчето на Чачи. На много красиво и приказно място са и се забавляват.

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 18:07 от femmi2

# 85
Йоана Heart важната е емоцията казвам ти го като човек който е ходил на сет на сериал и стоял там някакво време и след като чу ,че няма как да стане и да види и тн отиде да гледа модно ревю и се качи на лифт.
И тогава си казах не е писано така - бакалъм Диди ;д

https://x.com/i/status/1810267145349083230

# 86
Ето го и видеото.
Пуснато е от Nurana Bagieva, а го е споделил в Instagram İlyas Güngör. Сега виждаме само гръбчето на Чачо, но до довечера може и в анфас да го видим.
А феновете бързо ще открият местонахождението му.

# 87
Трей на Шахмаран:
Лилит.
Това е само началото. Мисли за Лилит като за могъщия двойник на Шахмаран. Тя може да използва силата на сестрите си и знае всички най-тъмни методи. Сега Лилит иска отмъщение.
Маран!

https://x.com/TvDunyasii/status/1810254297315111227?t=t6Z7J_QMkSu0h1CN4HP56w&s=19

Şahmaran Сезон 2:

Пророчеството, чакано от векове, се сбъдва, Шахмаран започва да се събужда в тялото на Шахсу. Предстоят трудни изпити, за да се завърши това пробуждане. От друга страна, Лилит излиза от кладенеца, където е била прокълната и вече е готова да отмъсти за предателството, което е преживяла в името на любовта. Джихан ще я придружи, докато се опитва да опознае този нов свят, в който се завърна след векове. Заради гнева на Лилит, на Маран не е останал никой на този свят освен Шахсу. Докато Шахсу и Маран ще бъдат изпитани с любовта си в тази война, Шахмаран и Лилит няма да се откажат от битката си в „Цикъла на Вселената“.

Диде, твоят човек ще вземе много важно роля този сезон😉

Момичета, знам, че емоцията да си там е най-важна. И аз така си казвах, но, когато си там и чуваш възгласите вътре, аплодисментите...знаеш, че може да си вътре, емоцията навън не ми беше достатъчна някак😀Но много тежко го изживях. Аз и днес съм като болна. Не само заради това, че бял на косъм да влезна и щях, но и заради това, че той също беше на косъм да постигне още по-голям успех. Обичам го това момче и всеки негов неуспех, липсата му на късмет ми действа много зле, тъжна съм...😔

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 16:58 от YoanaIv.

# 88

Аааа, Йоана, няма да те оставим да тъжиш цял ден. Времето е пред теб, ще видиш Гришо на корта, пък може и да се фотнеш с него.
Благодаря ти, че си пуснала резюмето и инфо за "Şahmaran". Феновете на този сериал ще бъдат доволни. От дълго време чакат сезон 2.
От мен - настроение с  Peyami. Музикалният фон също ми хареса. Интересни видеа създават феновете.

# 89
Ще ми мине, Еми.
Аз време имам, надявам се и той го има, контузията да не е сериозна и да продължи да играе по същия начин, за да го виждаме отново в големите турнири. Пък аз, че ще ида пак, ще ида. Дано има повече късмет в бъдеще и Господ да е с него🙏

Според Бирсен, сериалът "Кой дойде, кой си отиде" получи зелена светлина за сезон 3. Снимките се предполага да започнат през Октомври. В момента текат снимките на сезон 2.

Кратък момент от сета. Някой ги е издебнал все пак, нищо, че е Нетфликс.
https://x.com/SrnySrkyssFan/status/1810320955127865847?t=la5CKQe … ljZy3tCHjvoA&s=19

Общи условия

Активация на акаунт