Отговори
# 660

Новият филм на Чаатай Улусой "Tam Bir Centilmen" разтърси социалните мрежи! Хумористична реакция от Mahsun Karaca

"Tam Bir Centilmen", един от най-очакваните филми на Netflix, беше пренесен на големия екран с дуото Çağatay Ulusoy и Ebru Şahin. Въпреки че филмът привлече голямо внимание в социалните медии, той получи и коментари от неочаквано име.
Хумористичният пост на Махсун Караджа, известен като Interview Man, разсмя социалните мрежи.

21.08.2024 г. - 17:41 ч
Дългоочакваният филм на Netflix "Tam Bir Centilmen" предизвика голямо въздействие върху социалните медии с героя Saygın, изигран от Çağatay Ulusoy. Особено вниманието на публиката привлече представянето на Улусой на жиголо.

Хумористичен отговор от Махсун Караджа
Сред коментарите, направени за филма в социалните мрежи, най-фрапантният е от Махсун Караджа, известен като Interview Man. Караджа хумористично критикува както филма, така и социалната ситуация с публикацията си в профила си в X/Twitter: „Когато го направиш беден, ставаш жиголо, когато го направиш богат, ставаш джентълмен“.

Това наблюдение на Караджа беше високо оценено в социалните медии и накара много потребители да направят подобни хумористични коментари. Докато публиката направи свои коментари за сюжета и героите на филма, те не пропуснаха да се позоват на публикацията на Караджа.

# 661
Еми 🫶🏻🌹

# 662
Tam Bir Centilmen/Истински джентълмен

- Аз съм Сайгън. Става дума за джентълменство. Не са пари.

- Убивал ли си някога жена, целувайки я там, където е горяла най-много? В края на краищата всеки има еднакви нужди.

- Ще бъда това, което искат да бъда. Без да се срамувам. Бъдете истински джентълмен!

(Превода е от руската група)

# 663
# 664
# 665
# 666
Tam Bir Centilmen/Истински джентълмен

- Аз съм Сайгън. Става дума за джентълменство. Не са пари.

- Убивал ли си някога жена, целувайки я там, където е горяла най-много? В края на краищата всеки има еднакви нужди.

- Ще бъда това, което искат да бъда. Без да се срамувам. Бъдете истински джентълмен!

(Превода е от руската група)

Благодаря за превода. Много ми хареса как пише сценаристката и борави с думите.  Значи и рускините го превеждат ,като "Истински Джентълмен"
Фрага наизуст го научихме.. Толкова ми липсва гласът му и всичко.. Голям си ашкъм голям затова си ми / ни любимец и слабост и болка.Broken Heart Красиво безкрайна лудост!

Дидкооо , и на теб мерсаж за личното творчество от филма.  Щом твориш значи ти е запалило любопитството.

# 667
Да въпреки ,че Ебру не ми е много по вкуса ми запали любопитството.

# 668
Да въпреки ,че Ебру не ми е много по вкуса ми запали любопитството.

Не мога да кажа, че я харесвам кой знае колко Ебру  не ме дразни, като някой други.  Има хубава усмивка лъчезарна и е добра актриса.  Най много съм я гледала във Вятърничав. Повече я харесвам с права коса.
Режисьора Онур Билгетай  добре си е свършил работата по това ,което ни отпуснаха и видяхме.

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 15:29 от femmi2

# 669
Ча в Тренда Wink

# 670

Легендната сцена на Чаатай Улусой и Шенай Гюрлер предизвика фурор

Обявена е премиерната дата на филма „Tam Bir Gentleman“ с участието на Чаатай Улусой, Ебру Шахин и Шенай Гюрлер. Легловата сцена на Улусой и Гюрлер в трейлъра привлече голямо внимание в социалните медии.

21 август 2024 г., 17:15 ч
Netflix обяви датата на премиерата на филма, като публикува първото видео от филма „Tam Bir Gentleman“ с участието на Çağatay Ulusoy, Ebru Şahin и Şenay Gürler. В пуснатия трейлър креватната сцена с участието на Чаатай Улусой и Шенай Гюрлер привлече вниманието и за кратко време се превърна в актуална тема в социалните медии.

В социалните мрежи бяха направени много коментари за тази сцена на Чаатай Улусой и Шенай Гюрлер. Потребителите дадоха оценки като "Ще го гледам за Şenay", "По-добре е, отколкото очаквах", "Възхищавам се на стила на Çağatay", "Смелите сцени бяха малко прекалено много".
Сценарият на филма, продуциран от Онур Гювенатам и режисиран от Онур Билгетай, е написан от Дениз Маданоглу.
"Tam Bir Gentleman” разказва историята на жиголо, чийто живот се променя напълно, след като се влюбва. Филмът вече предизвика голям интерес със своите дългоочаквани сцени и силен актьорски състав.

# 671

Уникален ! Браво за тенденцията.  Само какво предизвика този фраг.  Изненадаха ни от платформата определено.  Не вярвах, че  ще го пуснат и тая година. Този филм и роля изисква смелост, както винаги досега каквито са били проектите му. Не се съмнявам, че му е било предизвикателство и кеф да опита нещо ново и създаде Сайгън.  
Жените го обожават този страстен и огнен красавец, който им доставя удоволствие.

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 12:30 от femmi2

# 672
# 673

Искам да пусне пак такава косица с небрежни къдри.
Сега на актуалните снимки расте косицата и е слабичък. От пехливана няма и следа ще го бъде ли няма ли ? Не вярвам нито продуцента да се е отказал ,нито пък Чаатай бей. Държи на думата си и е професионалист най вече.  В новият ТВ дизи сезон е пределно ясно, че няма да участва. Ще снима ли за платформа е въпроса за НФ или друга ?!

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 00:32 от femmi2

# 674

Общи условия

Активация на акаунт