Отговори
# 720
Утре излиза и филма на колежката Айча Айшин

# 721

Здрасти, какво да напиша, което вече да не е казано за Чаатай и джентълмена му....доста дълго време го чакаме това чудо и се надявам на 26.09.  да бъдат истински емиции и вълнение почти два часа. Ще видим....

Преди джентълмена обаче, ще гледаме 2 сезон на "Пера палас". Още няма трейлър, но е включен в програмата за септември с дата 12.09. Много ми хареса 1 сезон, дано и с 2 е така Grinning

И за край нещо любопитно за Хазал и "Нашата история". Цели 8 години след пускането му на екран, сериала продължава да е любим и търсен от феновете.

Сериалът ( #BizimHikaye , който се излъчва в много страни от 2017 г. насам, феноменалният сериал за времето си, с участието #BurakDeniz и продължаващ общо 70 епизода във 2-ри сезон, продължава международния си успех въпреки 8-мата година. Сериалът, който стартира днес по канала на Доминиканската република #Antena7 , продължава успеха си в Северна Америка. ✨

Ебру е красива и много харизматична жена. Нея в каквото и да я облекат, ще е готина. Освен красотата й, е факт, че има много добра игра и талант да прави ролите истински. Така се вживява в ролята, че е невъзможно да разбереш играе или живее.

# 722
# 723
Hug Ох, момичета едва успявам да ви прочета и видя постовете, изписахте темата за нула време. Какво да кажа? Очаквам с нетърпение филма, щеше ми се сериал, ама и това е все пак нещичко.  Интересна тема, Чачко е перфектен, любопитно ми е какъв ще е финала? Heart Човек който прави другите щастливи заслужава в крайна сметка и той да е щастлив. Нооо ще видим какво са ни подготвили. Има цял месец до тогава, а и аз вече ще съм по свободна. Макар че с началото на хилядите нови сериали(не знам до колко ще ги докарам) Joy яко сито ще има. Но за Чачко време винаги ще се намери. Heart
Пипи, зная, че ни четеш редовно, но особено ми е приятно когато скачаш при нас.
Ще чакам отзиви за сериалите, които ще гледаш. Аз засега съм си фиксирала само два и ще видя как и дали ще имам време да ги следя.
Джентълмена обаче няма да подмина. Него ще гледам и в оригинал, и с превод.

Ехааа, аз докато се мотая из кухнята и Дени се е разписала при нас!
Дени, ще разчитам на теб и Ани да споделите впечатления от "Пера палас" с Хазалка.
Благодаря ви, момичета, за богатото инфо, снимки и видеа, които споделяте в темата!

# 724
Добро петъчно утро! ☀️

Ехааа , изписахме темата за норматив. 👏 Спомних си миналите времена от първият му сериал ,когато за нула време изписвахме темата.  

Пепи , Дени , Еми , Диди , Снежи , Ани , благодаря на всички.

Дочахме го това чудо Джентълмена и съм много обнадеждена за филма и сценария.  Както винаги любимеца е проявил усет. Темата е интересна и провокативна и в същото време има върху какво да се замислиш. Правиш другите щастливи да се чувстват желани изградил си свои свят и лукс ,но ти щастлив си? Визията му е ТОП! 🔥Огън те изгаряяяя , от сега съм в несвяст , а как ще се гледа целият филм.. с успокоително и алкохол шега ,не шега това е. Ще има кадри на които ще е гол ,но това за Чаатай не е проблем след като се доверява на екипа и го е правил и преди. Всичко ще е изпипано и няма да е пошло.

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 11:27 от femmi2

# 725
Здравейте, дами!

С удоволствие ви "поднасям" последното за тази тема кафе   и тайно се надявам да си спретнем едно хубаво парти днес в новата къщичка ако Феми е готова да ни покани в нея.

"Започнете деня с усмивка, изпълнете го с красиви мигове и топлина, запазете ги докато залезе слънцето, за да е осветлен и благословен ден!
И да не забравите, че най-добрата защита е усмивката затова смейте се и обичайте на воля!"
Страничка за усмивки

Прекрасен ден ви пожелавам!

# 726
С удоволствие ще ви поканя в новата ни обновена къщичка , върху която работих с любов и желание. И там ще имаме много вълнение и красиви емоции и мигове ,няма да скучаем. Предстои РД на патрона , филма , може би и гала вечер и да не забравяме и "Пера Палас" на Хазалка.

# 727
Съблазнителният и чаровен Джентълмен развихри въображението ми и се "заиграх" с него за новата ни тема.
Феми, направих нови шапки, но ти ще избереш дали "Джеймс Бонд" да сложиш или на "Джентълмена" ще заложиш.

# 728
# 729
Съблазнителният и чаровен Джентълмен развихри въображението ми и се "заиграх" с него за новата ни тема.
Феми, направих нови шапки, но ти ще избереш дали "Джеймс Бонд" да сложиш или на "Джентълмена" ще заложиш.

За да сме актуални ще заложа на " Джентълмена". Ще дойде ред и на Джеймс Бонд и ще имаме резервен вариант.

# 730
Цитат
Защо #CagatayUlusoy? Защото той иска? Той иска да бъде там и ние се гордеем с него еклектичен актьор, какъвто Турция никога не е имала. Добре дошъл отново, момче
@cagatayulusoy🥇❤️🔥🔥 .

# 731
# 732

Айййй , Дидиии това е златен архив от агънцето ...

# 733
Тия дни ровя само в архивите на хората чувствам се като някоя следователка ;д

# 734

Общи условия

Активация на акаунт