ЛОНДОН - 14

• 35 192
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
Ако сте с нискотарифни на отделни билети няма такова нещо като "няма да излизаме от летището", паспортен контрол ще минете.
Направете си ЕТА по-рано, за да платите по-малко.

# 526
ETA е валидна за 2 години или до изтичане на валидността на паспорта. Зависи кое от двете ще настъпи първо. Не се издава за всяко пътуване.
Издаването става бързо с приложение на телефона и малко по-тегаво през сайта. За приложение и нужно, ако телефона е с Android, да е най-малко Андроид 12. Моят телефон се оказа с Android 11 и се наложи да правя всичко през сайта им, но пак сравнително бързо се получи. И пак са ви необходими само "Чиста стена за снимане, паспорт и дебитна карта" както е написала Franceska. Само снимките си ги препращах към e-mail за да мога после да ги прикача в сайта.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 15:34 от Lucky in love

# 527
Препоръчайте ми изгодни места за пазаруване в Лондон или интересни магазини, които са a must see и не трябва да се пропускат Wink Изобщо ако има такива… Grinning
Ще сме там около 01.05.-04.05., не знам дали ще хванем някакви намаления по това време… Wink

# 528
Много е трудно да се даде такъв съвет. По Оксфорд стрийт ще намерите много магазини от вида на Зара, Н&М, Бершка, също Праймарк. На тази улица има и магазин Джон Люис. То е по-скоро като МОЛ с магазини на различни марки от среден и над среден клас.
Улицата със скъпите магазини е Бонд стрийт. Там са Фенди, Диор, Луи Вюитон, Джими Чу и други.
Аз лично когато ходя в Англия задължително минавам през TKMax. Магазинът е аутлет и се предлагат дрехи, обувки, козметика, домашни потреби. Могат да се намерят интересни неща на много прилични цени. В Лондон има няколко. На Оксфорд стрийт също.
Интересен за разглеждане е и Хародс.

# 529
Магазини да искаш в Лондон Grinning

На Оксфорд стрийт е и Селфриджис, заслужава си да се разгледа най-малко.

Есента бяхме в Уестфилд, огромен е и има общо взето всичко.

# 530
  • Варна
Primark Limited е ирландски мултинационален моден търговец със седалище в Дъблин, Ирландия, с търговски обекти в цяла Европа и в Съединените щати. Магазина им в Лондон със сигурност е с най големия оборот = стълпотворение от пазаруващи излизащи с огромни торби , а такива като  Хародс са малко за разглеждане като музеи Simple Smile

# 531
  • у нас
Хародс може да се влезе да се разгледа на бърз ход. По празници има много хубави инсталации и украса.
С две ръце за ТК-я. Но имайте предвид, че и там продават стоки с дефекти и трябва да се огледа добре.

# 532
  • Milano
Harrods и Selfridges за мен.
Хареса ми и Уестфийлд в Стратфорд, в другия не съм ходила.
Като улица харесвам New Bond Street и Regent Street.

# 533
Без да се засяга някой, Primark не е магазин, който си заслужава. Пак казвам, моля без обидени, но повечето неща са с много ниско качество.
Мола в Стратфорд е също добър.
Възрастни ли сте или има деца с вас? Моята тийнка държеше на Holister, Urban Putfitters и още един магазин (трябва да питам кой), който бил много популярен след младите. Вътре е изрисуван почти целия с имената на посетителите.

# 534
Без да се засяга някой, Primark не е магазин, който си заслужава. Пак казвам, моля без обидени, но повечето неща са с много ниско качество.
Възрастни ли сте или има деца с вас? Моята тийнка държеше на Holister, Urban Putfitters и още един магазин (трябва да питам кой), който бил много популярен след младите. Вътре е изрисуван почти целия с имената на посетителите.
Пътувам сама с 15 годишен тийн 🙄

# 535
Аз също не препоръчвам Примарк - изключително евтини и с качество нула. Но пък ако знаете какви опашки стават там?! Поне в брюкселския, та явно клиентела има.

Ако все пак решите да го посетите, отидете преди обяд, когато го отварят, няма толкова хора и дрехите са подредени. Към обяд половината дрехи се въргалят по земята.

Аз нямам идеи за магазини, така че ще почерпя от вас. Със сина ми не можеш да стигнеш по-далеч от Лего, М енд М’с и Уотърстоунс. Оставям го обикновено в Уотърстоунс и ходя в съседния Фортнум и Мейсън за чай и конфитюри.

В Хародс на приземния етаж има магазин за сувенири - и от града, и от самия магазин. Симпатични неща има за подарък (на себе си или някой близък).

# 536
Пътувам сама с 15 годишен тийн 🙄
Момче?

# 537
Fortnum & Mason и Liberty са must-see магазини заради архитектурата, историята, интериора и интересните стоки. Има много готини неща за подаръци и сувенири. Най-добре отидете веднага щом отворят сутринта в работен ден. Молове навсякъде по света има, не бих си губила времето на екскурзия.

Иначе TK Maxx и Bicester Village до Оксфорд (има директен влак, много бързо се стига) за аутлети и по-висок клас дрехи на изгодни цени.

# 538
Супер сте, момичета 🤗 Много благодаря ❤
Clare, много правилно разбра въпроса ми…Аз също не бих се забила в мол с масовите магазини, от които без проблем поръчваме и онлайн вече 😉

# 539
Най- качествени тениски , едноцветни, ние си купуваме от Праймарка.Много съм доволна , за по 6 кинта, изкарват две години, перфе са ми.
Иначе изобщо не си заслужава за посещение магазина.

Общи условия

Активация на акаунт