ЛОНДОН - 14

• 35 038
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
револют е добра идея за ползване при пътуване
няма такси при получаване, курсовете са добри

# 661
Аз ползвам карти на ЦКБ - дебитна и кредитна. Няма такси при плащане или превалутиране. И курсът е добър.

# 662
  • Пловдив
Плащане в брой ми отказаха само в една кафетерия Costa и в една пекарна.
Имайки предвид, че бяха доста натоварени е напълно обяснимо.
За сметка на това, проверяваха парите навсякъде и трудно смятаха ресто Simple Smile

# 663
Плащане в брой ми отказаха само в една кафетерия Costa и в една пекарна.
Имайки предвид, че бяха доста натоварени е напълно обяснимо.
За сметка на това, проверяваха парите навсякъде и трудно смятаха ресто Simple Smile
Няма връзка с това колко са натоварени. Или приемат кеш плащане,или не. На вратата обикновено пише ,ако са cashless.

# 664
  • ВАРНА
Днес летим към Лондон. Ще споделя отзиви за програмата, която сме си направили, като се приберем.
Едно питане - полетът на връщане е в 10ч50 от Хийтроу. Мисля горе-долу три часа преди полета да сме на летището. Достатъчно много са, нали? Не ми се иска да рискувам със само два часа преди полета.

# 665
Достатъчно са.

# 666
Пак съм аз..Worried
В кои часове е най-добре да се посетят Sky Garden или Horizon 22? По кое време на деня гледката е най-добра? Има ли изобщо значение?

# 667
  • София
Трябват ли някакви визи или е достатъчно да имаме паспорти? Sunglasses

# 668
паспорти и електронна авторизация през сайта

# 669
  • у нас
Трябват ли някакви визи или е достатъчно да имаме паспорти? Sunglasses
Освен паспорти трябва и ЕТА.

# 670
За ползващите карти на ДСК, е вариант и Curve. Зад картата на Curve, могат да се вържат други карти и да се избере как да се превалутира. Ползвам ги от година и не съм имала проблеми. Трупам точки към Wizz и плащам с много добър курс.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 22:24 от bubanka

# 671
Пак съм аз..Worried
В кои часове е най-добре да се посетят Sky Garden или Horizon 22? По кое време на деня гледката е най-добра? Има ли изобщо значение?
По залез, много е красиво, ако не е облачно.
Също така и вечер, когато града свети.

# 672
Пак съм аз..Worried

Така нагласих нещата, че отидохме по светло, хванахме залеза и малко от синия "час". Седяхме там около час, много ни хареса.

# 673
  • София
Здравейте отново.
Птуването ни наближава. Вече букнахме част от нещата.
Чудя се за Westminster Abbey дали си заслужава да дадем 57 паунда, за да разгледаме отвътре аз и двете деца (едното е на 18 вече де). Моля за отзиви. Благодаря!
И ако се спрем на варианта с безплатен вход - какво всъщност може да се види без билет и каква е разликата с платения вход?

# 674
За мен лично Уестминстър Аби си заслужава - ние прекарахме с 11-годишния ми тогава син и баба му два часа и половина вътре. Но синът ми учи в международно училище и повечето от личностите, които имат там плочи, са му много познати, знае с какво са се занимавали и какви заслуги имат. Аз бях впечатлена от някои гробници. Мисля, че и аудио гид имаше. Нямам идея какво се вижда в безплатната версия.

Общи условия

Активация на акаунт