ЛОНДОН - 14

• 35 106
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Нотинг хил, Ърлс Корт и Кенсингтън и околностите са безопасни квартали. Там са така наречените богаташки квартали.

# 586
Мисля, че Bayswater също е ок.

# 587
  • София
Бихте ли могли да ми дадете съвет за относителната сигурност на районите в Лондон. Гледам в момента апартаменти сравнително близо до Earl's Court, също Bayswater, къде е по-добре от гледна точка спокоен квартал. Отворена съм и за всякакви други предложения.
Earl’s court е съвсем безопасен и много удобен като локация. Приятен е за разходка също, преди 3 г. бяхме в хотел в района.

# 588
Ние снощи се прибрахме от голямата почивка през Гетуик.Много бързо се минават проверките на влизане, а за насам е рай, нищо не вадиш от ръчния!
За тези, които не са летели...Изливайте си водата преди проверките, шишето в багажа, после си го пълните на обозначените чешмички преди WC- то.Ако не ви се дават пари за вода, де!

# 589
Момичета, за коя от всички атракции си струва да се купят билети според вас?
Ще пътувам сама с момче тийн на 15 год. Колебая се за London Tower, Бъкингамския дворец със смяната на караула и The Shard.  На окото мисля че няма особен смисъл да се качваме...Аквариума също ще скипнем, посещанали сме в Европа по-впечатляващи, доколкото се ориентирам от клипчета и снимки.
Младежът вече си е направил програма да посети два стадиона - Челси и Емирейтс /него това си го вълнува Smiling Imp/

# 590
Момичета, за коя от всички атракции си струва да се купят билети според вас?
Ще пътувам сама с момче тийн на 15 год. Колебая се за London Tower, Бъкингамския дворец със смяната на караула и The Shard.  На окото мисля че няма особен смисъл да се качваме...Аквариума също ще скипнем, посещанали сме в Европа по-впечатляващи, доколкото се ориентирам от клипчета и снимки.
Младежът вече си е направил програма да посети два стадиона - Челси и Емирейтс /него това си го вълнува Smiling Imp/

Аз бих за Лондон Тауър и/или двореца.

# 591
  • у нас
Always_in_lоve, за колко дни ще бъдете там? Стадионите са ясни, винаги са първи.

# 592
Always_in_lоve, за колко дни ще бъдете там? Стадионите са ясни, винаги са първи.
Три пълни дни

# 593
  • у нас
Значи има достатъчно време и трите забележителности да включите. За мен си заслужават, всяка е с различна специфика, атмосфера и заряд.

# 594
Здравейте!
Благодаря за ценната информация, която споделяте!
Ние сме група от 7 човека и за първи път пътуваме за Лондон от Пловдив на 24.05, връщане на 27.05. Резервирали сме Marlin Apartments London Bridge - Empire Square, Long Lane, Саутуорк. Надявам се да сме уцелили добър квартал, но е на пешеходно разстояние от London eye и Tower bridge, което ни беше целта.
Направихме ЕТА, бързо и лесно става. Ще запазим частен трансфер с бус, около 550 лв ни излиза с Букинг в двете посоки, което е почти колкото с автобус, само че ни кара и ни взима от хотела. Някой ако е правил така, моля да сподели.
Плануваме Скай гардън. Не мога да намеря отзиви, моля ако някой се сеща къде в темата има, да ме насочи. Главно се колебаем маса ли да запазим в бара или фрий посещение за 1 час.
Още нещо ако някой може да сподели - пътуваме с двама младежа - на 16 и на 17, като за 17годишната ще имаме декларация при нотариус от родителите, тя ще е с нас без родителите. Ще вземем и актовете за раждане. Дали нещо друго ще е необходимо?

# 595
  • у нас
И копия на декларацията и акта за раждане. Остава при граничните.

# 596
Квартала ви е хубав и централен. Скай гардън според мен е достатъчно безплатното посещение, за да се насладите на гледките. Много е красиво, аз го харесвам много. Билетите се изчерпват много бързо попринцип и ги пускат в понеделник, в момента продават за седмицата 5-11 май. Така че наблюдавайте, кога ще пуснат за вашите дати.

# 597
  • Пловдив
Ако децата пътуват с единия родител, освен декларацията, оригинали/ копия на актове за раждане нужни ли са?

# 598
  • у нас
Ако децата пътуват с единия родител, освен декларацията, оригинали/ копия на актове за раждане нужни ли са?
Да.

# 599
Има ли магазин за детски дрехи George в района на централен Лондон?

Общи условия

Активация на акаунт