ЛОНДОН - 14

• 35 088
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
На нас също ни отпадна пътуването заради инцидент, който претърпя мъжът ми. Трябваше днес да летим. Билетите ни бяха застраховани, трябваше да летим с Бритиш до Хийтроу…Поне се надявам да възстановим някаква сума 😖
Сега се оглеждам за нови билети през юни 🙄 Кои авиокомпании и съответно до кои летища избирате да летите обикновено? Райън еър и кацане Станстед Ок ли е според вас от гледна точка на трансфер до хотел в центъра около Британския музей? На Бритиш и България еър цените са безумни и часовете на полетите не ме устройват много…Гледах и Уиз до Лутън, но нещо за датите, които избрах ценово не ме устройват🤨

# 646
  • софия
Последно летяхме с Луфтханза. Неудобството е, че има прекачване. Цените бяха добри. До/от Хийтроу.

Пожелавам бързо оздравяване на всички и да няма повече отменени пътувания по непредвидени причини!

# 647
Има ли авиокомпания която лети/каца на Гетуик?

# 648
До Станстед с Райън летим (не от България) и няма абсолютно никакъв проблем с придвижването. Има влак и една смяна. Изобщо в Лондон не виждам как може да има проблем с градски транспорт.

# 649
  • Milano

Изиджет. Незнам дали лети и от България.

# 650
Най-удобно е Хийтроу, после Гатуик, после другите. Изберете си по вашите критерии.

# 651
  • София
Всяко летище, до което има полет на изгодна цена е удобно, според мен. Общественият транспорт в цялата им държава е перфектно организиран и цената е напълно поносима.Летяла съм само до Хийтроу и Лутън, но и двете предвижвания имат своя чар. От години предпочитам наземен транспорт, защото мога да разглеждам повече от страната, в която съм и това, че от Хийтроу има метро е удобно, но не виждам нищо по трасето.
Последният хотел ни беше до Британския музей и летяхме до Лутън, ами супер удобно, даже ние много пешеходстваме и от гарата С.Панкрас до хотела се предвижихме пеша.

# 652

Изиджет. Незнам дали лети и от България.
Изоджет летят от България до Гетуик - зимата от София, лятото от Бургас. Simple Smile

# 653
Уизеър има полети Варна - Гетуик.

# 654
  • ВАРНА
Предстои да летим от Варна до Хийтроу с austrian, с престой във Виена. Билетите ги купих през януари. Тогава Уиз ми предложи безобразно висока цена за връщане. На Бг еър не ми харесаха полети. От Варна австрийците са ми единствената опция макс два часа след кацане да съм си вкъщи Simple Smile

# 655
Според вас за "не фенове" на Хари потър и такива, които не са следили поредицата - заслужава ли си посещението на Хари потър студио?

# 656
Според вас за "не фенове" на Хари потър и такива, които не са следили поредицата - заслужава ли си посещението на Хари потър студио?

На мен лично ми беше интересно и забавно, но в крайна сметка бях отишла заради сина ми. Тоест не съм имала избор. Но ако бях само аз, изобщо нямаше да отида. Има доста други места в Лондон и около него, които бих предпочела.

# 657
И на мен ми се струва малко безмислено, ако не си фен или поне не си гледал филмите. Забавно е, ама е хубаво все пак да асоциираш с нещо това, което виждаш.

# 658
Според мен може това място да се хареса и на хора, които са фенове на киното като цяло. Има много интересни декори, обяснения кое как е изработено, начини на заснемане и т.н. Разбира се, че ако си фен ще си на седмото небе, но и да не си чак такъв фен, пак е интересно.

# 659
  • София
Здравейте. Предстои ни пътуване до Лондон в средата на юни. Товя, което ме притеснява е, че моята кредитна карта е на ДСК. А те се оказаха с изключително "дървени" курсове за плащане с карта в паунд. Разликата е 8-10 стотинки от фиксинг. Съответно дотук вече нощувките ми се оскъпиха съществено само от тези курсови разлики. Сега обаче от апартамента искат депозит 500 паунда или такса 35 паунда, която не се връща. Мислех да избера депозит, но с тези курсове Rolling Eyes ще загубя едни 80 лева поне. Защото парите не ги блокират, а ги дърпат от картата и после връщат. Предвид че и там вероятно масово се плаща с карта, моля дайте съвет заанка с някакви по-нормални курсове или как сте процедира ли вие с плащанията. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт