Какъв крем за лице използвате? – 25

• 86 330
  • 695
  •   3
Отговори
# 570
И кремът/флуидът/гелът с фактор е нанесен плътно върху другия крем, за да защитава по-добре? Simple Smile
Върху лек серум/есенция/тоник - може, върху друг крем - едва ли ще има добра защита на спф-а. Simple Smile

# 571
А ако имам някакъв серум, след него може крем, нали?

# 572
Като нощна грижа серум + крем - да.
Като дневна серум + крем + спф за мен е повече от нужното.
Моята кожа не е първа младост, сигурно и втора не е, нормална и повече към суха.

# 573
Това,че за теб е повече,не означава че за някой друг е добре.Аз нямам проблем да слагам крем и слънцезащита последователно,дори и с други продукти отдолу.Всеки си изгражда рутина,каквато му е нужна.

# 574
  • Пловдив
Ползвали ли сте този крем? По-скоро като дневен или като нощен? Харесва ли ви?

Точно този крем не, но ползвам нощна маска на марката и хидроколаген и много ми харесват. Ще очаквам също отзив от някой, който го използва.
Аз лично бих го ползвала вечер.

# 575
Разбира се, че SPF винаги след крема, върху него- казано ми е от дерматолог!

# 576
  • на последния етаж
И аз винаги ползвам слънцезащита над крема, така че дали има или няма фактор не е от значение при избора. Освен това и производителят го води като дневен и нощен. По скоро ме интересуваше от евентуално ползвалите го дали не е по-богат, по-мазен за през деня.

# 577
Здравейте , впечатления от този крем? Пробвах мостра и на първо четене мноооого ми хареса. Слагам слънцезащитна отгоре,но четох,че препоръчват слънцезащитен флуид първо и след това кремът...

# 578
Момичета предложете ми марка кремове за супер чувствителна кожа. От около една година не ползвам нищо за лице, защото започнах да се зачервявам от марката която ползвах няколко години (Кашмара и Хистомер). Зачервяването е по лицето и шията. Скоро бях на диагностика. Определиха ми кожата, като суха с капиляри, лека пигментация. На 48 години съм. Бях в Skeyndor, дадоха ми тестери за чувствителна кожа на два продукта от които пак се зачервявам. Не мога да преценя дали това вече е от кремове или от възрастовите промени. Преди време алерголог ми направиха 21 теста, от нищо не бях алергична. Винаги съм се зачервявала от топло-студено, след баня, от емоции, но сега е по засилено, а все нещо трябва да слагам на лицето.
Планувам да посетя няколко аптеки с консултанти на козметика и да пробвам с тестери на Биодерма, Виши, Авен и т.н.
Другият месец съм си записала част при кожен лекар.

# 579
  • на последния етаж
Моята кожа също е суха и много чувствителна. Харесвам и препоръчвам Filorga, Kiehl's.

# 580
  • София за сега
Момичета предложете ми марка кремове за супер чувствителна кожа. От около една година не ползвам нищо за лице, защото започнах да се зачервявам от марката която ползвах няколко години (Кашмара и Хистомер). Зачервяването е по лицето и шията. Скоро бях на диагностика. Определиха ми кожата, като суха с капиляри, лека пигментация. На 48 години съм. Бях в Skeyndor, дадоха ми тестери за чувствителна кожа на два продукта от които пак се зачервявам. Не мога да преценя дали това вече е от кремове или от възрастовите промени. Преди време алерголог ми направиха 21 теста, от нищо не бях алергична. Винаги съм се зачервявала от топло-студено, след баня, от емоции, но сега е по засилено, а все нещо трябва да слагам на лицето.
Планувам да посетя няколко аптеки с консултанти на козметика и да пробвам с тестери на Биодерма, Виши, Авен и т.н.
Другият месец съм си записала част при кожен лекар.

Аз съм на 50г. с алергия и чувствителна кожа. На мен ми пасват перфектно Виши Неовадиол и Авен Актив В3.
Успех!

# 581
Здравейте, наскоро открих тази козметика за лице на Профидерм. Четох доста добри отзиви за тях. Козметиката е българска. Някой ползвал ли е продуктите им?

https://cosmeticstorebg.com/brand/86/profiderm-professional.html?page=3

# 582
Аз съм си купувала няколко пъти кутии с продукти на dr.Derm и  Profiderm. Най-много харесвам слънцезащитата им. Иначе показаните продукти не са лоши /в смисъл не са ми запушвали пори/, но и някакъв уау ефект не видях.
Вижте, много е индивидуално! Ако сте на 30 г. сигурно много ще ги харесате.Но аз с моята зряла кожа, предпочитам по-тежката артилерия Wink

# 583
Аз отскоро съм с крем от безсмъртниче на Лидкор - органична козметика без вода. Бях си раздразнила кожата с един крем и само с 2 навазвания от този сърбежа и дразненето изчезнаха. Още се уча да слагам по-малко количество и да се намажа 10мин преди излизане, за да попие добре. Мисля да опитам и слънцезащинтия им крем.

# 584
Лидкор пробвах преди 3-4 години, не е моята козметика.
В момента ползвам този дневен крем,  отразява ми се прекрасно.

Общи условия

Активация на акаунт