Какъв крем за лице използвате? – 25

• 86 325
  • 695
  •   1
Отговори
# 585
Лидкор пробвах преди 3-4 години, не е моята козметика.
В момента ползвам този дневен крем,  отразява ми се прекрасно.

Този е много хубав. Ползвала съм го преди години. Ще го потърся пак.

# 586
Продуктите на Авен за чувствителна кожа мисля че са добър избор.
Аз от аптечните от тях съм най-доволна. Също с чувствителна кожа.

# 587
Ще си позволя да направя нещо, което никога не правя. Във ФБ попаднах случайно на жена, която произвежда козметика. Потърсих сайта й и видях, че всичко е редовно, сертифицирано, а съставът на продуктите е много добър. Понеже жената има здравословни проблеми, аз реших да публикувам тук информация за продуктите й. Така може да се подпомогне този малък бизнес, а също така за мен е важно, че самите продукти са с добър състав и много напомнят далеч по-скъпи и известни марки, които аз лично използвам. Разгледайте, ако имате желание. Публикацията ми е съвсем спонтанна, не познавам жената и нейната козметика! Pearls&Bubbles е марката, може някой да я знае.

https://www.pearlsbubbles.eu/

# 588
  • Сливен
Не съм я пробвала,че съм зарината с козметика,но ми е в списъка.Само положителни отзиви съм чела.

# 589
Козметиката е много добра,с изчистен състав.Винаги може да питате жената за консултация,ако имате въпроси.От два дни ползвам този крем и серум, подходящи са за кожата ми сега през по-студените дни.Ползвала съм и ББ крема от декоративната козметика, много естествено стои, с леко  покритие.Жената я открих във ФБ групата Купи подарък от майки на деца с увреждания.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 15:26 от Ernestina

# 590
А тази маска на Koloran ползвали ли сте в?

# 591
Търся спешно алтернатива на крема на Виши Лифтактив- старата опаковка беше червено бурканче с бяла капачка. Възраст 40 години, суха кожа, която обаче е много склонна към комедони, особено закрити и всеки нов крем е предизвикателство. Понякога кремове с включен слънцезащитен фактор не ми понасят добре. Приемам предложения да не "ядосам" комедоните Laughing

# 592
  • на дъното
Русото_ЛеЛче,вижте като състав някои от кремовете на Лореал😉.

# 593
  • Някъде там
Търся спешно алтернатива на крема на Виши Лифтактив- старата опаковка беше червено бурканче с бяла капачка. Възраст 40 години, суха кожа, която обаче е много склонна към комедони, особено закрити и всеки нов крем е предизвикателство. Понякога кремове с включен слънцезащитен фактор не ми понасят добре. Приемам предложения да не "ядосам" комедоните Laughing
Aз съм с кожа склонна към комедони и много внимавам с кремовете за лице. Този ми се отразява много добре и кожата ми го обожава:  https://galen.bg/vishi-liftaktiv-spetsialist-kolagen-16-krem-spf50-50ml-922852.Има го и във вариант без SPF.

Друга препоръка:  https://galen.bg/lrp-hialu-v5-krem-visokoefektiven-50ml-920698, като моят е във вариант spf30. Заедно със серума, кожата е кадифено мека, не лъщи. Супер серия.

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 09:32 от Искрица

# 594
И аз съм така, на 40 г., от 4-5 години не пропускам слънцезащита ежедневно, лятото изгарям без нея. Но едва от скоро си давам сметка, че спф ми запушва порите и не мога да се отърва от пъпки. Иначе овладявам горе долу пигментацията.
Понеже стана дума за Лореал, аз съм страстен почитател на серията Revitalift laser renew. Съставът им е различен от другите серии на марката и определено има ефект, поне докато го ползвам.

# 595
  • Сливен
На 49г,последните 3 постоянно съм със слънцезащита,правя маслено почистване и нямам пъпки.

# 596
Препоръчайте ми крем за лице за суха кожа (през зимата)

# 597
  • Велико Търново
Препоръчайте ми крем за лице за суха кожа (през зимата)

Само крем или със серум?Само хидратация или противобръчкова грижа да има?Ценови диапазон?

# 598
Преди няколко месеца пробвах този крем. Повече от прекрасен. Усещането на кожата ми беше като бебешко дупе. Гладко, нежно. Видимо ми свива порите, имам много големи наистина. Видимо лицето ми наистина изглежда по-свежо.
Имах два тестера, доста малко количество вътре, единият го сложих на два пъти само сутрин. Тази сутрин реших да "изцвъкам" другият наведнъж, но стана на люспички ли не знам как да го опиша, значи не е нужно прекалено много нанасяне.

Много съм раздвоена, защото цената ми идва доста скъпа, но наистина е прекрасен ...

https://us.nuxe.com/products/nuxuriance-ultra-alfa-3r-the-except … l-day-night-cream

# 599
  • Велико Търново
Сега са с 20 процента, а на черния петък ще стигнат до 30-40 отстъпка.
На мен един тестер от този крем ми е за един път, но моята кожа е брутално суха.

Общи условия

Активация на акаунт