Какъв крем за лице използвате? – 25

• 86 325
  • 695
  •   1
Отговори
# 600
Виши Лифтактив е страхотен. Опитах му една мостричка само.
За моята кожа зимата е идеален.
Ако го видя на промоция ще си купя. Но това може би другата година, тази вече имам.

Иначе друг подобен за суха кожа е P.O.L крем

Какво е маслено почистване?

# 601
  • Велико Търново

Какво е маслено почистване?

Аз харесвам олиото на Биодерма в приличния ценови клас и герленското във високия.

# 602
Ходих до аптека и там консултанта ме посъветва почти като titi111 за козметика за моята чувствителна кожа, та сега тествам. Началото на другият месец съм на кожен лекар.
Тези тестери ми дадоха:
Скрит текст:
На Авен нямаха тестер със слънцезащита.

Сякаш на Авен най добре ми се чувства кожата, обаче нормално ли е сутрин като си измивам лицето да усещам крема по лицето или през деня ако си го намокря? Дали успях да обясня? Дали пък много слагам? Не е ли редно да е попил цяла нощ? Вие как мислите? Дали е за моята кожа подходящ?

С другите два крема не усещам този ефект.

# 603
  • Велико Търново
Реа, може и да бъркам, но имам някакъв спомен от някоя тема, че си млада т.е. не си в периода на менопаузите.
Трите крема нямат общо-само L.R e за чувствителна и алергична кожа, другите два са анти-ейдж.От Авен има и друга текстура гел-крем.От Авен по скоро толерианите.

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 11:24 от siska79

# 604
При мен всичко на Виши става на кир. Този на Ла рош доста пъти са ме подарявали тестери и много ми харесва. Със сигурност бих го купила в пълен размер. На Нюкс повечето са подходящи за суха кожа, но са с повече екстракти и ако е чувствителна кожата, няма да ги понесе.

# 605
  • София за сега
Реа, може и да бъркам, но имам някакъв спомен от някоя тема, че си млада т.е. не си в периода на менопаузите.
Трите крема нямат общо-само L.R e за чувствителна и алергична кожа, другите два са анти-ейдж.От Авен има и друга текстура гел-крем.От Авен по скоро толерианите.
Реа е 2г. по-млада от мен, но да аз съм в менопауза.  Има значение и още как! Въпроса е да не и пари на очите,  че и това е ужасно.

# 606
  • Велико Търново
А аз се оказа, че съм вечеряла с нея, но съм объркала с ника на друга съфорумка.
 И аз съм в менопауза на 46 години.Ще си пия хормона и ще се наслаждавам на живота.

# 607
Аз не зная дали съм в менопауза Grinning, защото съм с хистеректомия от 16 години, но да кажем, че съм в предменопауза, знам ли Simple Smile.
siska79, ми изпрати нейните предложения и сега ще търся във Варна къде дават мостри, че вече не купувам кремове за лице без мостра.
Ще споделя и след минаването при дерматолог какво е казала.

# 608
Ако имаш яйчници не си в менопауза.

# 609
За първи път чувам такова определение за менопауза Rolling Eyes
Не е ли липсата на цикъл - година и над година?

# 610
При тотална хистеректомия няма органи( яйчници, които да синтезират хормони) и влизаш в менопауза.

# 611
Това ми е ясно, въпросът беше, че менопаузата се свързва с липса на цикъл, а не с липса или наличие на орган/и.

Няма да задълбавам повече, не ми е работа, просто техническо уточнение.

За да не е 100% спам - кремът, който похвалих по-напред има ретинол и когато го сложа усещам леко затопляне на кожата.
Купих този за нощен

но мисля да изчакам, докато не свърша първия, за да не получа по-силна реакция от комбинацията им. Нямам опит с ретинола, зная, че през деня слънцезащитата е задължителна. Ако вие имате съвет или мнение, с удоволствие бих го прочела.

# 612
Ако има яйчници, но няма матка- не си в менопауза, но няма цикъл.
Ако няма никакви детеродни органи- менопауза.
Ако всички органи са непокътнати, но няма цикъл 12м- брои се вече за менопауза.

# 613
Ако има яйчници, но няма матка- не си в менопауза, но няма цикъл.
Ако няма никакви детеродни органи- менопауза.
Ако всички органи са непокътнати, но няма цикъл 12м- брои се вече за менопауза.
Полезно инфо.

# 614
ДХ3, права си, моя е грешката.

Общи условия

Активация на акаунт