Какъв крем за лице използвате? – 25

• 86 305
  • 695
  •   1
Отговори
# 60
хората продават каквото както могат Simple Smile

# 61
Здравейте,бих искала да се включа в темата. На 41 съм със суха дехидратирана кожа. Ползвам ретинол и търся добра хидратация.

# 62
  • гр.Пловдив
Здравейте,бих искала да се включа в темата. На 41 съм със суха дехидратирана кожа. Ползвам ретинол и търся добра хидратация.

# 63
При мен нямаше никакъв ефект и бързо се върнах на Клиник

Кой на Клиник и крем ли е или гел?

Аз да си кажа за поредното разочарование от прехвалени я серум на Виши ,който е като тебеширена вода и лопчи гадно течността в шишето..Защо по ягодите не е лекичък крем,ами тази гадна вода,която се разтича и не мога да се намажа като хората-буквално тече по пръста..Rage В срок на годност си е,но аз очаквах леко кремче,по принцип и геловидни не обичам,но това ме утрепа просто ..

Аз имам другия вид анти ейджа, флуид се води, пак много течен, ами чудесен е, по- добър е и от корейския на 1004 скин с центелата, нищо че е течен, много лесно се нанася внимателно и по малко, но лесно и попива, и си пази добре.

# 64
Здравейте,имам следния проблем слагам вечер серум крем както си му е реда и сутрин де будя с мазна т зона пробвах да слагам само крем и само серум да видя от кое става мазна т зоната еми и от двата по отделно слагани пак сутрин става така.Защо?

# 65
Здравейте,
Аз съм нова тук. Доскоро слабо се вълнувах от темата, но тази година имах много сериозни проблеми с едната страна на лицето - големи вътрешни пъпки по бузата и врата. Оттам ми останах пигментни петна, които сега боря с доста продукти на ТО.
Не знам дали съм направила най-добрият избор, но определено има цялостна разлика в усещането и визията на кожата на лицето ми.
Сега търся крем околоочен контур- при мен проблемът е от вътрешния ъгъл на окото към носа- там имам доста вече мимически бръчки .
Ако можете да ми препоръчате такъв ( 35+)

# 66
Скрит текст:
Здравейте,имам следния проблем слагам вечер серум крем както си му е реда и сутрин де будя с мазна т зона пробвах да слагам само крем и само серум да видя от кое става мазна т зоната еми и от двата по отделно слагани пак сутрин става така.Защо?
Може да се дължи на почистващ, или измиващ продукт. Някой предизвикват това - отделянето на себум и омазнена кожа сутрин в Т зоната. Подхождат правилно. Пробвайте различни начини и ще стане ясно.

# 67
Скрит текст:
Може да се дължи на почистващ, или измиващ продукт. Някой предизвикват това - отделянето на себум и омазнена кожа сутрин в Т зоната. Подхождат правилно. Пробвайте различни начини и ще стане ясно.
Да използвам по 1 продукт, в крема прочетох че има глицерин нека ,обаче като нанесох само серума с ниацинамид без крема и пак ми се омазни сутринта ,измивните са миц вода,един тонер който отдавна ползвам и гел 🙂

# 68

И аз използвам същия от скоро и съм доволна.

# 69

ако кожата ти се омазнява денем, няма как да очакваш да не го прави и нощем
ако нямаш нищо на лицето вечер, омазнява ли се нощем?
моята да и то повече, ако нямам овлажняваш крем или друга грижа, а по принцип е нормална лятото и суха зимата
ако серумът и/или кремът не образуват пъпки, точки или други проблеми, не бих ги сменяла
ти сутрин миеш лицето предполагам? преди да нанесеш дневната грижа

# 70

ако кожата ти се омазнява денем, няма как да очакваш да не го прави и нощем
ако нямаш нищо на лицето вечер, омазнява ли се нощем?
моята да и то повече, ако нямам овлажняваш крем или друга грижа, а по принцип е нормална лятото и суха зимата
ако серумът и/или кремът не образуват пъпки, точки или други проблеми, не бих ги сменяла
ти сутрин миеш лицето предполагам? преди да нанесеш дневната грижа
Да мия се с измивен гел,ще пробвам довечера да не слагам нищо и да легна без кремове и серуми.Прочетох че в крема има глицериново масло и в серума също,възможно ли е да е от тях омазняването?

# 71
  • София
Здравейте! Подариха ми крем Lierac The Voluptuous и серум The absolute. Някой дали ги е използвал да изкаже мнение?

# 72
Този серум има феноменални резултати, пробвали ли сте го?

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 21:07 от irenkonova

# 73
на сайт, преведен с гугъл преводач, не вярвам каквото и да продава

едит: авторката е сложила снимка вместо линк, но това не променя мнението ми Simple Smile

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 08:53 от bubanka

# 74
И авторката е регистрирана специално за да рекламира продукта най-вероятно...

Общи условия

Активация на акаунт