Какъв крем за лице използвате? – 25

• 86 894
  • 698
  •   1
Отговори
# 210
  • Велико Търново
Как се разбира крема къде е произведен,понеже нали казвате,че имало разлика например Виши купено оттук,понеже ги произвеждали в Турция вече и същия купен от Германия или Франция?
Категорично не е вярно!
Работя в бранша и го гарантирам.Мой приятел, който е дерматолог в Германия ми подари слънзецащита на Ла рош от там, баркода на тези, които ние продаваме беше същия.

# 211
Здравейте, момичета, не съм писала досега в темата ви. Ще помоля за съвет каква козметика да взема за малката ми дъщеря, почти на 16 е. С хубава, нормална кожа е, не е акнеична, сега през зимата леко към суха я чувствала. Гримира се леко, научила съм я, че главното е почистването и хидратацията, ползва измиващ гел и мицеларна вода Микса, а като крем досега е ползвала само Нивеа, от белите бурканчета. За мен Нивеата е съвсем достатъчна за млада кожа, но  тя е основно хидратираща, може би и от друго има нужда. Ще съм благодарна за съвети. Аз съм на 52 и за себе си съм си нацелила подходящите продукти и марки, но моята кожа има съвсем други нужди и не знам какво да я посъветвам.
Хидратация е напълно достатъчно.

# 212
Как се разбира крема къде е произведен,понеже нали казвате,че имало разлика например Виши купено оттук,понеже ги произвеждали в Турция вече и същия купен от Германия или Франция?
По първите три  цифри на баркода се разбира къде е произведен. Ето списък: https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D … _%D0%BE%D1%82_GS1

# 213
Здравейте, момичета, не съм писала досега в темата ви. Ще помоля за съвет каква козметика да взема за малката ми дъщеря, почти на 16 е. С хубава, нормална кожа е, не е акнеична, сега през зимата леко към суха я чувствала. Гримира се леко, научила съм я, че главното е почистването и хидратацията, ползва измиващ гел и мицеларна вода Микса, а като крем досега е ползвала само Нивеа, от белите бурканчета. За мен Нивеата е съвсем достатъчна за млада кожа, но  тя е основно хидратираща, може би и от друго има нужда. Ще съм благодарна за съвети. Аз съм на 52 и за себе си съм си нацелила подходящите продукти и марки, но моята кожа има съвсем други нужди и не знам какво да я посъветвам.
Хидратация е напълно достатъчно.

Благодаря за отговора! А какви други марки бих могла да й препоръчам? Виждам, че иска да пробва и друго, но не знам какво е подходящо за съвсем млади кожи, без проблеми в случая. И като зимен крем. За себе си ползвам основно Есте Лаудер и Филорга, някои продукти на Ланком, рядко експериментирам с друго. За нейната възраст ми се струва, че няма нужда от "тежка артилерия" и скъпи продукти, но нещо в средния ценови клас, например. Или може би масла, някакви, за зимата и изсушаването. Аз не ползвам, защото ми запушват порите. Кокосово или друго?

# 214
Здравейте, случайно да имате мнение за този околоочен крем?
https://galen.bg/filorga-time-filler-5xp-eyes-korigirasht-okoloo … ie-30-ml-komplekt

# 215
Аз съм доволна от него, един от малкото кремове на Филорга, от който не получих дразнене.

# 216
Кокосово не, то е комедогенно.Може да добави тоник и тонер-хидратиращи, някакъв по-плътен крем за млади кожи.Може масло след крема, да направи филм, а може някоя аптечна марка за суха кожа- А дерма например, Биодерма и подобни:

# 217
  • на последния етаж
На дъщеря ми, която е на 15, купувам козметика от аптеката. Имаме добра консултантка в близката аптека. Беше препоръчала Eucerin, последния път ни препоръча La-roche posay (HYDRAPHASE). Дъщеря ми е със суха и чувствителна кожа, рядко ѝ излизат пъпки.

# 218
  Благодаря за насоките!

# 219
  • на последния етаж
Само да допълня, че почиства лицето си (слага лек грим - спирала, евентуално леки телесни сенки и гланц за устни) с балсам Banila Co (аз също много го харесвам и го ползвам) и след това гела на CeraVe. Ако излезе пъпка я третира локално с червения крем на Биотрейд.

# 220
Имам две мостри от кремове от професионалната серия на Collagena, които не откривам в сайта им. Как мога да видя колко струват и евентуално да си ги поръчам?

# 221
  • Стара Загора
Имам две мостри от кремове от професионалната серия на Collagena, които не откривам в сайта им. Как мога да видя колко струват и евентуално да си ги поръчам?
Обадете им се. Можете да поръчате по телефон, мейл или месинджър.

# 222
Препоръчайте ми крем,които поне малко заличава финните линии около очите,да има поне малък ефект
При мен такъв ефект забелязах само от този крем:

Не твърдя, че заличава бръчките, но кожата определено изглежда по-свежа и опъната с него.
По принцип не съм фен на кремовете на марката, защото са с доста силикон, но този ми хареса.

По препоръки в темата си взех комплект Nuxe Merveillance Lift дневен, околоочен и нощен - първото ми впечатление е много положително. Кожата ми е смесена, има нужда от хидратация, продуктите от серията попиват добре, не "тежат" и кожата се чувства добре.

# 223
Здравейте, вече си купувам няколко пъти на фон дьо тен и СС крем и не мога да разбера къде греша. Първо да кажа, че съм с доста бяла кожа, но имам сенки под очите и искам да е покривен. Слагам директно фон дьо тена върху чиста кожа и подозирам, че там ми е грешката. Едно че, стои все едно е на шупли и второ, че вместо да покрива аз имам чувството, че повече се забелязват фините бръчки около очите и изобщо не стои ок. Също така ако сложа отдолу крем за лице, все едно кремът започва да се бели. Моля, споделете какво слагате преди фон дьо тена и какъв използвате. Омръзна ми да купувам и така да стоят. Последно взех СС крема на Lumene, но пак не съм очарована. Моля за препоръка за точни продукти и последователност.

# 224
При мен така се получава, ако прекаля с количеството бб/сс крем. Започнах да използвам гъбка, за по-добро нанасяне. За сенките под очите, според мен преди фон дьо тен/cc крем, може да пробваш да сложиш коректор.
За крема за лице не мога да кажа. Не мога и да препоръчам точни продукти и последователност. Сигурна съм, че ще се включи някой по-вещ.
Здравейте, вече си купувам няколко пъти на фон дьо тен и СС крем и не мога да разбера къде греша. Първо да кажа, че съм с доста бяла кожа, но имам сенки под очите и искам да е покривен. Слагам директно фон дьо тена върху чиста кожа и подозирам, че там ми е грешката. Едно че, стои все едно е на шупли и второ, че вместо да покрива аз имам чувството, че повече се забелязват фините бръчки около очите и изобщо не стои ок.
Скрит текст:
Също така ако сложа отдолу крем за лице, все едно кремът започва да се бели. Моля, споделете какво слагате преди фон дьо тена и какъв използвате. Омръзна ми да купувам и така да стоят. Последно взех СС крема на Lumene, но пак не съм очарована. Моля за препоръка за точни продукти и последователност.

Общи условия

Активация на акаунт