Какъв крем за лице използвате? – 25

• 86 792
  • 698
  •   2
Отговори
# 270
Аз сега ползвам този крем от корейска фирма и съм доста доволна. Има гелева консистенция и е много лека, не е лепкава, без наситен аромат. Това беше цената преди месец, когато го купувах, но не смятам че сега има голяма разлика

# 271
  • Велико Търново
Добро утро!Снимайте ми, ако искате капкомера на серума, не вярвам да е фалшив.Ще ви отговоря или късно тази вечер или утре.Те не са запечатани.Може да се отвори опаковката и да се развие.

# 272
Добро утро!Снимайте ми, ако искате капкомера на серума, не вярвам да е фалшив.Ще ви отговоря или късно тази вечер или утре.Те не са запечатани.Може да се отвори опаковката и да се развие.

Здравейте, благодаря ви за съдействието! Изпращам снимки на капкомера. И аз се надявам да не е фалшив, но дори и това, че опаковката не е запечатана отново е предпоставка за злоупотреба от някой по веригата от производителя до крайния клиент. Тези на La Roche поне са добре опаковани...

# 273
Sannii ,аз използвам серума на Avène и съм много доволна.
Точно този серум на Avène ми е много любим и съм заредила още 2 бр. от него.
Не е фалшив ,серумът си е точно с такава пипета. Пипетите на 10 мл. серуми са по-различни. На Avène серумите от 10 мл. са с права пипета ,но не и тези от 30 мл.
Може би не е твоят серум и кожата ти харесва повече този на Ла Рош.

# 274
Sannii ,аз използвам серума на Avène и съм много доволна.
Точно този серум на Avène ми е много любим и съм заредила още 2 бр. от него.
Не е фалшив ,серумът си е точно с такава пипета. Пипетите на 10 мл. серуми са по-различни. На Avène серумите от 10 мл. са с права пипета ,но не и тези от 30 мл.
Може би не е твоят серум и кожата ти харесва повече този на Ла Рош.
Много благодаря, mavina1380!
С написаното разсея съмненията ми. Явно съм си внушила, че му има нещо, защото не го харесах. И аз четох страхотни отзиви за него, но както казваш, най-вероятно не е подходящ за моята кожа или пък прекалено бързо очаквах ефект. Явно ще продължа с La Roche Simple Smile)) Сега дори си взех серума на La Roche с витамин C. След няколко дни ще пиша отзиви от него (надявам се положителни Simple Smile)

# 275
  • София
Аз пък използвам в момента крема на Авен Хиалурон В3 Актив. Когато го нанесох за първи път бях в шок - започна да ми се пени на лицето за около 10-15 сек, след което попива. С други кремове такова нещо не ми се е случвало. От същата серия ползвам и околоочният крем, той пък е прекалено течен. Не смятам да купувам отново тези два продукта.
Иначе слънцезащитата на Авен ми е любима. С нея нямам никакъв проблем.

# 276
  • Варна
Аз пък използвам в момента крема на Авен Хиалурон В3 Актив. Когато го нанесох за първи път бях в шок - започна да ми се пени на лицето за около 10-15 сек, след което попива. С други кремове такова нещо не ми се е случвало. От същата серия ползвам и околоочният крем, той пък е прекалено течен. Не смятам да купувам отново тези два продукта.
Иначе слънцезащитата на Авен ми е любима. С нея нямам никакъв проблем.
За дневният крем ли говорите? Няма такова нещо като пенене при мен. Малко по-трудно се абсорбира, т.е. ако веднага се нанесе ФДТ без основа например прави кир ефект. От околоочният съм много доволна и виждам голям ефект. Вече трета опаковка си купувам, след като пробвах различни варианти. Добавям също и хидратация около очите.

# 277
И аз използвам дневният крем на Авен Хиалурон Актив. Но го ползвам само нощно време. Доволна съм. Прави кожата мека ,бляскава и жива.
През деня не нанасям дневен крем ,а директно слънцезащита върху серума.

# 278
  • София
Да, за дневния крем говоря. Никога с друг крем не ми се е получавало това чудо - да ми се пеняви по лицето преди да се абсорбира. След като попие стои добре на кожата.

# 279
Дневният крем се води 3 в 1. Дневен ,нощен и маска за лице.
Оставя слой върху кожата и не трябва да се нанася друг продукт отгоре.
Поне до такива изводи съм стигнала от мненията и на други съфорумки.
Аз съм доволна ,защото го ползвам като нощен крем и не слагам нищо върху него.
Сутрин слагам серум и отгоре слънцезащита.

Някой пробвал ли е дневният крем за лице на Skincyklopedia?
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/skincyclopedia-dneven-krem-za-li … teilen.laufend%29
Гледам ,че е доста богат крем ,а аз съм с нормална към мазна кожа.
Май ,ще го ползвам зимата.

Споделете бюджетен хидратиращ крем до 25 лв. ,който да е за смесена към мазна кожа ,да не запушва порите и да е с лека консистенция.
Много ми харесва този на Авен ,но цените са станали много високи.
Имам още 1 опаковка от дневния и ,ще търся да купя друг.
От Биотен кремовете ми се запушват порите. Изключвам ги като вариант.
Никога не съм ползвала на Нивея.
На Лореал също не са моето нещо.
Дева съм пробвала ,същата история.

# 280
  • Варна
Споделете бюджетен хидратиращ крем до 25 лв. ,който да е за смесена към мазна кожа ,да не запушва порите и да е с лека консистенция.
Много ми харесва този на Авен ,но цените са станали много високи.
Имам още 1 опаковка от дневния и ,ще търся да купя друг.
От Биотен кремовете ми се запушват порите. Изключвам ги като вариант.
Никога не съм ползвала на Нивея.
На Лореал също не са моето нещо.
Дева съм пробвала ,същата история.
Поръчах този и съм впечатлена, не се вписва във вашия бюджет, но предполагам за 8-ми март може да има намаления и цената да стане по-добра 😘
https://novakoja.com/collections/labcare/products/pink-hyaluroni … D1%80%D0%B5%D0%BC

# 281
karie ,много благодаря за предложението ,но на мен ми трябва крем ,който ще купувам редовно. 🌹
Дневният крем на Авен на намаление го купувам на тази цена ,която е в момента кремът. Идеята ми е да стане редовна покупка. Благодаря все пак! ☺️

# 282
  • София
Мавина, това е любимият ми летен крем

Кожата ми е различна от Вашата, но смятам, че също ще Ви допадне  - много лек и освежаващ продукт е.

# 283
Льоня ,прочетох за кремчето и е точно мой продукт.
Веднага го поръчвам.
Много благодаря! 🌹

# 284
Здравейте, момичета!

Минавам да дам първоначален отзив за серума на La Roche Posay с Vitamin C12 и да питам за една консултация. Simple Smile
Серумът ми хареса, кожата ми е мека, с усещане за уплътнена и с добавен обем (така го усещам аз Simple Smile ), но ми се струва, че леко жълтее. Или ако преувеличавам, то поне не виждам кожата да е избелена и особено озарена. Консистенцията на серума е доста гъста, за разлика от другите. Тези дни, ако видя друг резултат ще пиша. Все пак на мен ми харесва и съм доволна от покупката.

Имам голямо чудене, какъв крем да си избера за вече след серумите и след леко хидратиращо гел-че на La Roche. Аз съм на 35 години, кожата ми от известно време започна да става доста суха и лицето ми е отслабнало (аз съм с кръгло лице и имах хубави бузи, които сега са поотслабнали). Като последна стъпка от вечерната грижа (а може и от дневната) си търся крем, който да хидратира и подхранва, не искам да стяга, защото както ви казах се опитвам да върна обем, а нямам отпускане на кожата (или поне не виждам такова). L'oreal не ми допада, пробвах Nuxe Prodigieuse Night, но от него ми се струва, че отново ми се свива кожата и намалява обема на бузите, освен това ми е тежък и с усещане на нещо мазно, с което затварям цялата хидратация от серуми и гелчета.
Чета ви и се чудя кое от вашите предложения ще ми пасне. Виждам, че хвалите Shiseido и вчера пробвах в мола едно кремче от бюджетните на марката- Shiseido Waso Shikulime.

Бих опитала и от по-скъпите, но ми писна да купувам разни скъпотии и да стоят в шкафа, защото не са ми харесали. А пък на повечето техни пише, че са с много lifting eфект.
Вдъхнових се и от поста на Льоня за крем на Elizabeth Arden, като открих варианта за суха кожа - Elizabeth Arden Visible Difference Refining Moisture Cream Complex.

Дайте съвет за някой от двата или за някой друг, който сте опитвали и попада в моето търсене.
Гледах и тези на Clinique, които ми се струват не лоши, но пак не мога да реша.
Никъде не дават тестери, а пък ми се иска като купя нещо поне да го ползвам, въпреки, че няма гаранция, че ще нацеля нещо подходящо.

Общи условия

Активация на акаунт