Събирам ли червени знаменца?

• 40 027
  • 1 072
  •   1
Отговори
# 915
А, това ясно, обаче нали стана пак дебат по темата за образованието. Едва ли някоя жена би се срамувала да е с Гейтс. 😀

# 916
Е, жена му на Гейтс нали я хвана срам заради Епстийн и го разкара, тъй че

# 917
Е, жена му на Гейтс нали я хвана срам заради Епстийн и го разкара, тъй че

Богатите също плачат.

# 918
Е, те поне са изкарали две години в Харвард. Колкото и абсурдно да прозвучи, като чета за тях, не знам дали са някакви гаджета-мечта. За Бил Гейтс и Джефри Епстийн сте казали, а Марк Зукърбърг е направо пословичен със своята скръндзавост. А и за IT-тата знаем, че се правят изключения за образованието надлъж и нашир. Няма какво обикновените "среднисти" да се успокояват с тях и да им служат за пример. За да се изпопритесни Яна и да го пита какво ще стане, ако той изгуби настоящата си работа, а той да отговаря, че това "няма да стане" вместо, че може да си намери друга със същото заплащане, определено не е тръгнал по стъпките на Бил Гейтс.

# 919
  • Down south
Цитат
Тази тема няма ли кой да я заключи?
Защо?
Щом не ти допада, спри информирането за нови мнения.

Авторката системно се включва и добавя нова информация.

# 920
Марк Зукърбърг е направо пословичен със своята скръндзавост.

Между другото, повечето мъже ИТ специалисти, които познавам също са егоисти и стиснати. Стиснати са и спрямо жените си. Понякога и спрямо децата си.
Големи заплати и просперитети и инвестиции, а жена ти си брои стотинките и търси начини да икономисва от храна и ток Simple Smile   Не го разбирам това.

# 921
  • Далечният изток
Ето статия за дипломирането на Зукърбърг. В крайна сметка се е върнал в университета след 12 години и се е дипломирал като доктор по право през 2017 г.
https://armymedia.bg/2017/05/26/12-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%B … 0%B2%D1%8A%D1%80/

# 922
Понякога в тези теми седя и се чудя аз ли нещо не съм разбрала и всички тук взимат 5к и нагоре, или само се правят? Grinning Много я изядохте авторката, че е едва ли не просякинче - още не си е изплатила апартамента на 32 г (нищо, че апартаментите минават 100к евро в крайните квартали), мизерна заплата взимала (над средната за страната, всъщност около средната за София), взимала го да й оправи счупените финанси... Ехее. Всички ли са от Голямото Добрутро тука? Grinning Да се отписвам тогава, че аз съм средна класа.
Според мен си го е взела като всички други - да не е сама. Дали се обичат няма как да знаем. Аз не виждам авторката да е пресметлива. Ама е напълно нормално преди сериозно обвързване да се вълнуваш дали другия е склонен да дава и да дели - без значение дали заплатата му е 5к, 2к или 20к.

# 923
Значи тя сега е сметкаджийка, че преди сериозно обвързване се пита този човек дали може да се грижи за нея и бъдещото дете, ама ако не си зададе тези въпроси и след някоя и друга година дойде да се оплаква, че мъжът ѝ не се грижи за нея и за детето им, всички ще я изядат с парцалите и ще я питат къде е гледала и защо е избрала такъв мъж?

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 11:11 от Acid_Burn

# 924
И златотърсачките не са това, което бяха - преди взимаха мъж, който всичко да плаща и да ги води нагоре-надолу, сега взимат мъж, който д издържат 2 години и това пак беше наречено меркантилно.
Авторке, каквото и да направиш няма да можеш да угодиш на форума.
Ако гледаш - защо гледаш.
Ако не гледаш - Ами защо не гледа когато трябваше Joy

# 925
Да си намери работа за 10К, не да чака на мъж да й купува лекарства е положението. Joy Също така да търси финансово стабилен, щедър, добър, грижовен,красив, с къща и минимум три висши мъж. Тя как не се е сетила сама не знам, та трябва форума да й казва. Joy

# 926
"Със залата 2600, от които 1300 ипотека и останалото сметки, ами не... не мога да си позволя пътувания и процедури, но пък съм щастлива със стабилността която съм си осигурила сама. До преди 2 години финансово проблеми нямах."

и после:

"Обичам си работата, въпреки че получавам по 10к на месец. "

Ти май съвсем ни взе за мезе.
Не четете ли бе, хора, пише, че НЕ получава 10к на месец. А, дали е пързалка темата няма значение вече, тъй като се изписаха стотици мнения.

# 927
Тя просто авторката в началото явно е изпуснала "не"-то и е настъпил масов шок, макар че според мен отдалеч си личи, че е било печатна грешка. После си е редактирала поста. Аз така и не разбрах какво й е нереалното на темата, след като всички имаме примери за момичета, които си имат един такъв льольо и всеки ден се чудят какъв разговор да проведат с него, че да се оправят нещата и за каква сламка да се хванат, за да задържат връзката. Най-обикновен страх от самотата и от пазара на мъже, на който като се сетят, че трябва да излязат и почват да измислят качества на настоящия. Тука като слушам хората - все едно никога не са виждали момиче с ниско самочувствие и те самите все едно никога не са били такова момиче.

# 928

Обичам си работата,въпреки че не получавам по 10к на месец. Според мен не са и много жените, които получават такива пари.

Ето цитата.
Да, сигурно е било печатна грешка. В поста се вижда корекция, но какво е било, не знам.
Мисифу сигурно е копирала изречението.

# 929
Тя просто авторката в началото явно е изпуснала "не"-то и е настъпил масов шок, макар че според мен отдалеч си личи, че е било печатна грешка. После си е редактирала поста. Аз така и не разбрах какво й е нереалното на темата, след като всички имаме примери за момичета, които си имат един такъв льольо и всеки ден се чудят какъв разговор да проведат с него, че да се оправят нещата и за каква сламка да се хванат, за да задържат връзката. Най-обикновен страх от самотата и от пазара на мъже, на който като се сетят, че трябва да излязат и почват да измислят качества на настоящия. Тука като слушам хората - все едно никога не са виждали момиче с ниско самочувствие и те самите все едно никога не са били такова момиче.
Веднъж като ти  дойде акълът, се чудиш на такива ситуации. Но тогава, а не докато си още в такава. Не и толкова директно страх от самота, ами просто дълго време не осъзнаваш колко е сбъркано цялото нещо, не и докато си по средата му.

Общи условия

Активация на акаунт