Да отбележа не съм си променил мнението по темата, но ми стана интересно защо един път нещата са така, на другият път същите са на обратно?
Персона7, не ми отговаряш, но можеш поне да си признаеш, че тази философия има големи дупки
Защото тя може да сложи на масата нещо, което той не може - деца и повечето грижи по тях.
Ако тя хем ще бременее, ражда, гледа деца и ще работи и ще издържа мистър, то той за какво й е?
Тогава той е утежняващ фактор, а не партньор в живота.
А ние не искаме тежести, искаме мъже. Ама точно на тях има дефицит.
Ясно ми е, че всичко се извърта както ви е изгодно, но това също се отразява и на мъжете, такива като този ще са все повече, все по трудно ще ви е да си намирате нормални мъже, ред пилърите или обновените използвачи ще станат повече и така. Тъжно, но факт. Кое е първо става малко като яйцето и кокошката, но и няма много значение
Не виждам тя да приритала за това, той да я защитава и да й сменя накладките - за това си има полиция и майстори. Тя иска от него просто той да си покрива масрафа.
Виждаш ли, сега пак жените виновни за лошите редпилъри и лошите мъже.
Как така все нищо не разбираме и все напирате да ни обясните как ние зависим от вас, пък после се оказва, че за всичко ние сме отговорни, от международното положение, до поведението на другите мъже.
Не, поведението на всяко лице си е само негова лична отговорност.
Как така става, че според вас сме хем зависими от вас, хем за всичко ние сме виновни?