Казуса е следния от 5-6месеца се срещам с мъж който също е татко,има малко детенце. Те имат някаква връзка, която честно чак ми е извратена на моменти и той винаги извърта нещата така, че ставало въпрос за детето. Вози я напред назад дали с детето или без него, върши и все услуги, тя постоянно на телефона му се оплаква и той често пък и се връзва да я спасява. Случвало се е да спи утях с детето. В едно легло?! Като на мен ми се обяснява, че това пак е заради него. За мен едва ли не крие, тя знае и той пак при нея извърта нещата да не си каже каквото е. Уж не я понася в същото време и върви постоянно след г*за. Изнервям се страшно много така, а в същото време какво мога да кажа.
Пиша защото за 1ви път се срещам с мъж с дете и не знам това нормално ли е или аз започнах вече да ревнувам много?
Иначе с мен си се държи много добре и всичко си е наред, но това нещо ме побърква! Как да постъпвам?
Очевидно е тя и го казва, че си го иска обратно и търси всякакви начини вече за да го постигне, ама и той много и се връзва с тези постъпки ЗАРАДИ ДЕТЕТО