Мъж с дете и бившата

• 5 394
  • 92
  •   1
Отговори
Здравейте имам нужда някой да ми каже попадал ли е в подобна ситуация, аз ли съм нещо в грешка или не съм.
Казуса е следния от 5-6месеца се срещам с мъж който също е татко,има малко детенце. Те имат някаква връзка, която честно чак ми е извратена на моменти и той винаги извърта нещата така, че ставало въпрос за детето. Вози я напред назад дали с детето или без него, върши и все услуги, тя постоянно на телефона му се оплаква и той често пък и се връзва да я спасява. Случвало се е да спи утях с детето. В едно легло?! Като на мен ми се обяснява, че това пак е заради него. За мен едва ли не крие, тя знае и той пак при нея извърта нещата да не си каже каквото е. Уж не я понася в същото време и върви постоянно след г*за. Изнервям се страшно много така, а в същото време какво мога да кажа.
Пиша защото за 1ви път се срещам с мъж с дете и не знам това нормално ли е или аз започнах вече да ревнувам много?
Иначе с мен си се държи много добре и всичко си е наред, но това нещо ме побърква! Как да постъпвам?
Очевидно е тя и го казва, че си го иска обратно и търси всякакви начини вече за да го постигне, ама и той много и се връзва с тези постъпки ЗАРАДИ ДЕТЕТО

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 14:26 от forever.young

# 1
  • Melmak
Просто не е бивша. Върти и двете ви.

# 2
Ами той не е прекъснал отношенията си с нея. Спят заедно в едно легло! Поддържа паралелни връзки с нея и с теб, като подозирам, че тя винаги ще е с приоритет, защото е майката на детето му. Прави те на маймуна и ти го позволяваш. Не знам какви дефицити имаш и защо го правиш, но това е истината.

# 3
  • Варна
Не е нормално.

Тази битка е обречена, недей да я водиш.

Тази не е бивша и никога няма да бъде. Добре те води за носа.

П.п. Аз съм бивша, имаме дете, а той сега си има друга. Нищо общо нямат нашите отношения с това, което ти описваш. Не знам как изобщо му вярваш на глупостите, които плещи. В един момент ще се върне при нея.

# 4
Не знам защо му вярвам и аз. Те общо взето заедно почти не са живяли пак заради това, че е забременяла са започнали и бързо е разбрал уж че не може да е с нея. Не иска да я прибира утях, виждам понякога как и говори лошо, на мен така не говори. Но не мога да го разбера това нещо……

# 5
  • Далечният изток
"Те имат извратена връзка"... И "те", и "тя", и докато казваш, че имал дете, всъщност говориш за бившата. Как да се сетя, че извратената връзка била между мъжа и бившата, аз реших, че е между мъжа и детето. Кой с кого спи на едно легло? Пак той и бившата ли?
Аз мисля, че ти в тази връзка си излишна и по-добре да се оттеглиш.

# 6
"Те имат извратена връзка"... И "те", и "тя", и докато казваш, че имал дете, всъщност говориш за бившата. Как да се сетя, че извратената връзка била между мъжа и бившата, аз реших, че е между мъжа и детето. Кой с кого спи на едно легло? Пак той и бившата ли?
Аз мисля, че ти в тази връзка си излишна и по-добре да се оттеглиш.

Беше ги поканил на вечеря с детето обаче останали там и тя къде да спи ме попита. Говоря за ‘’връзка” защото в крайна сметка е нормално да поддържат връзка и то добра заради детето, ама това ми е в повече

# 7
Те не са напълно бивши. Щом, както казваш, крие за теб- излизай от този сапунен сериал. Не си в главната роля.

# 8
Никаква бивша не е, ти си излишната в случая.

# 9
Няма да изпадам в подробности за една моя позната,която разведеният хубавец спеше при бившата си ,,,ама ,то детето иска",и накрая бившата му цъфна бременна с трето.Ти сама си отговорила на въпроса си . Написала си че вие с бившият ти не сте в такива отношения.Щом ти е бивш и нещата са приключили нямаш желание да спиш в едно легло с него.Не се унижавай повече,,,,,шут му е решението.......
Това че говори лошо за нея е един от основните знаци че крие чувства към нея.

# 10
  • Пловдив
Сезон 12
Епизод 2

# 11
Работата е там, че от преди аз да съм в картинката  те са били разделени 1 година, за толкова време се предполага, че все са щели да се съберат.
На моменти и аз се чувствам като излишна, като е с нея не отговоря, не искал да прави циркове била емоционална прекалено, държал се е добре за да не го осъди и такива неща слушам. Не мога да разбера ситуацията изобщо

# 12
  • Пловдив
Работата е там, че от преди аз да съм в картинката  те са били разделени 1 година, за толкова време се предполага, че все са щели да се съберат.
На моменти и аз се чувствам като излишна, като е с нея не отговоря, не искал да прави циркове била емоционална прекалено, държал се е добре за да не го осъди и такива неща слушам. Не мога да разбера ситуацията изобщо

В червеното е отговора

# 13
  • Melmak
Абсолютно с право се чувстваш излишна, защото си. Остави ги, намери си мъж, който да желае ти да бъдеш на първо място за него.

# 14
Ама момент, те никога не са живяли заедно, така ли? Тогава в какво се състои раздялата? Как са разделени като спят заедно и той те крие? Ситуацията е, че той ѝ изневерява с теб, това е. Много жалко, че така те е подвел, долно е.

Общи условия

Активация на акаунт