Мъж с дете и бившата

• 6 432
  • 93
  •   1
Отговори
# 90
Честно и аз не го разбирам, виждал съм го с очите си - мъж и жена, законово женени, но фактически разделени, че даже за немалко време в различни държави живееха и работиха. Имат едно дете, тя вече е голям човек. Всеки с приятел/приятелка, но не им се занимаваше да се развеждат. Но, когато имаше някакъв повод - Нова Година и/или Коледа, рожден ден на дъщеря им и т.н., идваха неканени при нея - тя живее в апартамент на майка си, и спяха в една стая, иначе не се понасяха... За мен това си е чиста лудост. Друг пример, който за мен лично е много по-удачен - мъж и жена, с две деца, мъжа системно си изневерява, жената разбира, иска развод, развеждат се и точка - развод хем законово, хем фактически. Не се понасят, ама не на думи, а и де-факто - единствено, комуникация заради децата, и то по-скоро дипломатически. Отново - децата вече са големи, но хората са си разделени както си трябва, всеки си е поел своя път и така.

# 91
Здрасти аз съм мъж и съм бил с жена с дете.
Давам ти съвет, избора си остава в твоите ръце.
Не се занимавай с обвързани хора или хора след раздяла. Сега говорят едно, а утре са се оправили с половинките си. Щом постоянно се извинява с детето е ясна работата. Един човек, ако поиска нещо, ще отиде ,и ще си го вземе. Така, че няма смисъл да си тровиш нервите - бягай. Да си с човек с дете е огромна отговорност. Първо трябва наистина да направиш място в сърцето си за чуждото дете(да го приемеш така все едно ти си го родила). Второ трябва да видиш дали самият човек си заслужава да направиш такъв жест. Да не се окаже, че самият той е негоден, като човек. Хората, които истински приемат чужди деца, като свои са огромна рядкост. Казвам истински, а не да се примириш с детето само заради партньора си. Според мен няма смисъл да си губиш времето с него. Иди и си живей живота, докато можеш. Успех.

# 92
Здрасти аз съм мъж и съм бил с жена с дете.
Давам ти съвет, избора си остава в твоите ръце.
Не се занимавай с обвързани хора или хора след раздяла. Сега говорят едно, а утре са се оправили с половинките си. Щом постоянно се извинява с детето е ясна работата. Един човек, ако поиска нещо, ще отиде ,и ще си го вземе. Така, че няма смисъл да си тровиш нервите - бягай. Да си с човек с дете е огромна отговорност. Първо трябва наистина да направиш място в сърцето си за чуждото дете(да го приемеш така все едно ти си го родила). Второ трябва да видиш дали самият човек си заслужава да направиш такъв жест. Да не се окаже, че самият той е негоден, като човек. Хората, които истински приемат чужди деца, като свои са огромна рядкост. Казвам истински, а не да се примириш с детето само заради партньора си. Според мен няма смисъл да си губиш времето с него. Иди и си живей живота, докато можеш. Успех.

Аз самата съм с дете, знам какво означава това. И това не означава, че ако някой ме “вземе с дете” ще очаквам от него да му е баща. Защото както съм се оправяла сама с детето така и ще мога когато съм с мъж.
Аз лично нямам нищо против детенцето му. Децата са си деца и бих помогнала винаги ако ми позволи, ако мога. Но факта, че по тоя начин ме игнорира когато е с майката ме дразни изключително. Кара ме да ставам злобна и гадна пък не искам. Влиза си във фб, на мен не отговаря докато не се разделят. Не че не мога да му се обадя точно в такъв момент, не че не мога просто все още нещо ме спира. Показвал ми е чатове където в прав текст и казва, че няма начин да се съберат, а всъщото време е постоянно в някакъв обяснителен режим къде е с кого е какво прави.. но мен държи в някаква пълна тайна от нея “сакън” да не разбере. Уж отива да види детето и хоп вика и нея с тях на разходки.
За мен това е просто човек, който си проси колкото се може повече внимание.

# 93
Мен ми е жал за теб, но и те разбирам! Ти просто си влюбена и заслепена. Бъди честна със себе си. Какво ти дава този човек, за мен не е любов! Секс ? Пари? И внимание не е. Остава да е едно от другите изброени. Ако е секс бих те разбрала. Като съвет бих си позволила да ти дам да се разсееш малко от него. Излизай с приятелки, обърни внимание на детето си, работи, развивай се и виж дали наистина този човек ти липсва.

Общи условия

Активация на акаунт