Мъж с дете и бившата

• 6 462
  • 93
  •   1
Отговори
# 75
  • Paris, France
Не бе, Невена, понеже ти я пращаше по партита и дискотеки, и писа, че била свободна и да си излиза с други мъже, затова уточних, че има И нейно дете в картинката.

Щом може да ходи да преспива при него, та да и правят сутринта кафе, може и да прекара нощта на парти, дискотека, при друг 🤣. Тя може да има дете, но намира време да му се обажда, да му пише, да ходи при него. Той няма достатъчно време за нея (според нея).

forever young, говори с него за живот заедно! Ние нищо не можем да направим по въпроса. Според мене само ще си стресираш детето излишно и ще се местиш два пъти за единия гол, който и сега имаш. Заедно в неговото или в твоето жилище искаш да живеете? Аз не бих подложила мое дете на съжителство с чужд мъж. Бих си чесала крастата навън и си се прибирам при детето ни лук яла, ни лук мирисАла.

# 76
[
Той запознал ли те е с неговото дете?
Авторке, сложила си си едни голеееми розови очила и вярваш на приказката за “лошата бивша, която умее да манипулира чрез детето” , но тук картинката ще да е съвсем различна ми се струва.
Да, един път. Семейството му също знае за мен, ама не съм ходила при тях.
Нямах против и бившата до скоро, ама той с тези неща направо ме озлобява към нея без реално нищо да ми е направила. На моменти имам чувството че го прави нарочно, поне да не ми разказва….
Не бе, Невена, понеже ти я пращаше по партита и дискотеки, и писа, че била свободна и да си излиза с други мъже, затова уточних, че има И нейно дете в картинката.

Щом може да ходи да преспива при него, та да и правят сутринта кафе, може и да прекара нощта на парти, дискотека, при друг 🤣. Тя може да има дете, но намира време да му се обажда, да му пише, да ходи при него. Той няма достатъчно време за нея (според нея).

forever young, говори с него за живот заедно! Ние нищо не можем да направим по въпроса. Според мене само ще си стресираш детето излишно и ще се местиш два пъти за единия гол, който и сега имаш. Заедно в неговото или в твоето жилище искаш да живеете? Аз не бих подложила мое дете на съжителство с чужд мъж. Бих си чесала крастата навън и си се прибирам при детето ни лук яла, ни лук мирисАла.
Аз заради това не го правя. Няма как в момента да се случи това, детето винаги ще ми е по важно и искам да съм сигурна в човека. Смятах, че с времето ще ставам все по сигурна, а аз ставам повече несигурна. И да съботите и неделите ми са свободни попринцип

# 77
Ти откъде си сигурна, че семейството му знае за теб при условие, че не си ги виждала и не те запознал с тях. Ако е по негови думи, изобщо не вярвай. Този тип живее в свой филм и едва ли прави разлика между лъжа и истина. Много се съмнявам, че им е казал за теб. Очевидно няма да го оставиш, самоубеждаваш се си се тук, но нещата описани от теб не са в твоя полза. Отдели се от тази връзка и си дайте време. Ако държи на теб ще те потърси, но ти винаги бъди с широко отворени очи.

# 78
Ти откъде си сигурна, че семейството му знае за теб при условие, че не си ги виждала и не те запознал с тях. Ако е по негови думи, изобщо не вярвай. Този тип живее в свой филм и едва ли прави разлика между лъжа и истина. Много се съмнявам, че им е казал за теб. Очевидно няма да го оставиш, самоубеждаваш се си се тук, но нещата описани от теб не са в твоя полза. Отдели се от тази връзка и си дайте време. Ако държи на теб ще те потърси, но ти винаги бъди с широко отворени очи.

Не искам да влизам в подробности, някой за да не се разпознае. Но знаят със сигурност, за това вече съм на 100% не е само в моята глава.
Аз знам, че вече се самозалъгвам, но не мога да го оставя или поне не още. Не знам какво да правя и се чувствам като ученичка покрай него.
Според мен той се мисли за много добър лъжец, само че аз отдавна го усетих и не знам дали вече да не повдигна темата. Не ми пука дали ще се ядоса и дали няма да започна и аз да съм “луда”. Не обичам да ме правят на по-тъпа от колкото съм, подлудява ме това.

# 79
  • Далечният изток
Когато кажеш на някого, че с държанието си те наранява, а той те контрира, че си луда, да знаеш, че това е огромен червен флаг.

# 80
  • София
Няма смисъл каквото и да пишем. Не можеш да накараш човек насила да погледне и да се грижи за щастието и спокойствието си.

# 81
Няма смисъл каквото и да пишем. Не можеш да накараш човек насила да погледне и да се грижи за щастието и спокойствието си.

Искам си го, ама какво да направя че е късно да си го искам

# 82
  • Най-красивата страна
Ти си губиш времето с него.
Дори да предложи да живеете заедно,което много ме съмнява,той пак ще продължи да ,,помага,, на бившата и да спят в едно легло ...от време на време...
Недей да се подценяваш,никоя уважаваща себе си жена няма да се съгласи да бъде резервен вариант.

# 83
Ти си губиш времето с него.
Дори да предложи да живеете заедно,което много ме съмнява,той пак ще продължи да ,,помага,, на бившата и да спят в едно легло ...от време на време...
Недей да се подценяваш,никоя уважаваща себе си жена няма да се съгласи да бъде резервен вариант.
Така е. Просто искам да ме запомни и да усети нещата така както аз. Искам и той да знае, че не съм за подценяване

# 84
Авторке с теб няма смисъл.Какво му харесваш?Ще те разбера освен ако му е златен.В такава връзка оправия няма, защото ти винаги ще си виновен/а.
И ,за мен той е най виновен.Защо ?
Налага се да се разделиш със своя/та съпруга/съпруг и все още се влюбен в бившия партньор,все още се надяваш да си събереш. Разбирам имате дете и то ви е обща допирна точка за да се срещате (но нека детето да го оставим настрани),но не разбирам едно .Защо като не се приключил с чувствата набъркваш трети човек в живота си ? Обещаваш му любов, семейство?А , всъщност си с този човек просто да не останеш сам/сама ? Очакваш този човек да се съобразява че имате дете?А ,точно чуждият човек ли трябва да бере грижи за това дете?Вие като родители не сте помислили за това дете, като сте се разделяли и не сте се погрижили че от вашите грешки , детето най страда .А ,даже забърквате трети човек,за да може това дете да е още по объркано ,какво е семейство!!!
Така че, авторке не знам какво му искаш и обичаш???

# 85
  • София

Нямах против и бившата до скоро, ама той с тези неща направо ме озлобява към нея без реално нищо да ми е направила. На моменти имам чувството че го прави нарочно, поне да не ми разказва….

Със сигурност го прави нарочно. Като добавим и това, че си луда, когато нещо не му изнася, ходи и чети в Невъзможните и си избери тип. После бягай, момиче, ама надалеч.

# 86
То ясно, че мъжът от историята не знае какво значи любов и влюбване, но явно и авторката не знае също, щом му вярва, че бил влюбен в нея при описаните обстоятлества. Много грозни отношения, не знам защо някой доброволно би си причинил такова самоизтезание.

# 87
Авторке, вюбена си, обичаш го, искаш го, но...когато дълго време не получаваш обратна връзка, най- доброто нещо за теб е да се оттеглиш.
Докога ще търпиш и ще се примиряваш? Приеми, че с този човек не става.

# 88
Какво ти предлага този мъж, че се съгласяваш на такива унижения?
Ужас. Явно или в леглото е добър или има пари.

# 89
Авторке, заслужаваш повече. Намери мъж, който да те поставя на първо място. Проблемът не е, че има дете, а че няма бивша, има настояща, две жени. Разбирам, че егото се наранява така, но приеми, че този човек не става.

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 09:46 от Tanya Valcheva

Общи условия

Активация на акаунт