Мъж с дете и бившата

• 6 459
  • 93
  •   1
Отговори
# 45
Как може да търпиш такова унижение и да си губиш времето с този цървул? Ще мълчиш да не те чуе бившата... Нямаш никакво достойнство! Разкарай го и си намери читав, без излишни товари. Този те ползва за втори стан, докато другата реши да си го прибере отново. Според мен тя го е натирила.
Хич не се чуди защо не са се събрали, ами набери скорост и се махай от картинката, за да не страдаш още. Не си губи времето!

# 46
Как може да търпиш такова унижение и да си губиш времето с този цървул? Ще мълчиш да не те чуе бившата... Нямаш никакво достойнство! Разкарай го и си намери читав, без излишни товари. Този те ползва за втори стан, докато другата реши да си го прибере отново. Според мен тя го е натирила.
Хич не се чуди защо не са се събрали, ами набери скорост и се махай от картинката, за да не страдаш още. Не си губи времето!
Ами как да ви обясня.. не е нещо, което съм предполагала, че ще стане. Този човек в един момент започна да ми обяснява, че е влюбен в мен, че ме обича, че ме иска и как друго не го интересува. Вечери ми прави, кафето сутрин ми носи. Как мога да предположа подобно нещо. Вече с времето започна да ми прави впечатление, като ми разказва, но не можех да преценя дали не съм се влюбила и просто го ревнувам или наистина има нещо нередно. Но не мога да си обясня как човек би започнал взаимоотношения ако има вече други.

# 47
Ами как да ви обясня.. не е нещо, което съм предполагала, че ще стане. Този човек в един момент започна да ми обяснява, че е влюбен в мен, че ме обича, че ме иска и как друго не го интересува. Вечери ми прави, кафето сутрин ми носи. Как мога да предположа подобно нещо. Вече с времето започна да ми прави впечатление, като ми разказва, но не можех да преценя дали не съм се влюбила и просто го ревнувам или наистина има нещо нередно. Но не мога да си обясня как човек би започнал взаимоотношения ако има вече други.
Ами ,има такива не могат да мелят брашно заедно,но правят страхотен секс заедно.Не се знае точно какво става между тях.Моето лично мнение е че не си струва, дори само тя да му върти к""""ки номера и използва детето за това.Моята най добра приятелка се захвана с разведен .Той също спеше при нея заради децата,а искаше да прави и на нея бебе .Една вечер идва и й казва че искат да се разделят защото бившата му я е прецакала и е бременна с трето.Последва депресии , антидепресанти .Сама прецени .

# 48
Яко. Това е като турски сериал. 2 жени се борят за 1 мъж, който ги върти както си иска и си вдига самочувствието. Днес спи с едната, утре с другата.
Даже не вярвам, че има толкова наивни жени. Гаджето да каже, че е спал с бившата в едно легло и аз да го гледам и да мълвя любовни думи. Ми той си е умрял от кеф какъв е комбинатор и как му минават номерата.
И целият зор, защото носи кафе сутрин?

# 49
Ами ,има такива не могат да мелят брашно заедно,но правят страхотен секс заедно.Не се знае точно какво става между тях.Моето лично мнение е че не си струва, дори само тя да му върти к""""ки номера и използва детето за това.Моята най добра приятелка се захвана с разведен .Той също спеше при нея заради децата,а искаше да прави и на нея бебе .Една вечер идва и й казва че искат да се разделят защото бившата му я е прецакала и е бременна с трето.Последва депресии , антидепресанти .Сама прецени .
Даа с мен е приказвал на тази тема за бебетата. На езика ми е било да го питам какво ще прави тогава, с две деца и две жени..след кой ще върви по напред.
Той знае, че аз се справям и мога сама да се оправям без значение ситуацията, няма да тръгна да се оплаквам. А тя все има проблеми, все драми, все нещо не е наред и той все след нея да я спасява. Ако кажа нещо знам как ще излезе, че съм безчувствена, злобна най-вероятно пък той добрия

# 50
  • Варна
Е, значи казус няма - авторката е наясно, че нищо не става от тази връзка. Просто иска да си помрънка.

# 51
Ти си третото колело в тяхната връзка. Някакъв заместител. Имай достойнство. Мъжете не са се свършили.

# 52
  • Paris, France
Даа с мен е приказвал на тази тема за бебетата. На езика ми е било да го питам какво ще прави тогава, с две деца и две жени..след кой ще върви по напред.
Той знае, че аз се справям и мога сама да се оправям без значение ситуацията, няма да тръгна да се оплаквам. А тя все има проблеми, все драми, все нещо не е наред и той все след нея да я спасява. Ако кажа нещо знам как ще излезе, че съм безчувствена, злобна най-вероятно пък той добрия

И защо не го попита? Точно с неговите гени ли искаш да си нацапаш генетичното бъдеще?

Кажи сега какво ти има на тебе, че си с такъв мъж? Какво не ти е наред за да не можеш да привлечеш бездетен, свободен и нормален мъж? Събират се хора със сходно ниво на партньорска популярност.

Не си зряла за връзка. Толкова ли не можеш сама да си направиш кафето сутрин, ами трябва да шушукаш и да се правиш, че не съществуваш за едно голо кафе?

Ако аз имах време да се занимавам с такъв, щях да го направя на луд и да си тръгне до седмица. Като ми каже да не му пиша и да не се обаждам, че е с бившата, ще му искам пари за шопинг, та да не скучая докато е с нея. Като донесе кафето в леглото, ще питам "Само това ли е? А къде е закуската?". Като предложа да излезем и каже, че трябва да иде при детето, ще му кажа "А, ОК. Ще ида с Димитър (Павел, Михаил, Джон или някакво произволно име). И ще се оплаквам непрекъснато - от времето, градския транспорт, глобализацията, намаляването на горската площ. Като дойде, ще питам "Какво ми донесе?" и "Напазарува ли?". Сексът..... може да се осъществи и на Малдивите, в Куба, във Виетнам. Много е красиво. За по-лесно бих го клъцнала. Ще ме боли глава, г*з, ръката.

Забелязах, че жените, които се представят за оправни и дават от себе си, използвачи ги блъскат, бутат и изцеждат. christina1980 беше писала, че тя вдигала лапички и оставяла мъжа да се оправя. Така ме научиха и мене.

# 53
За мен детето е оправдание, този мъж просто е полигамен и така му е добре. Такъв беше първият ми приятел, уж разделени с бившата му, уж само приятели, тя живееше даже в друга държава но всеки път като дойдеше в София излизаха в името на доброто старо време, че и секс са правили, а нямаха общо дете
 Като разбрах, ми каза, че то това нищо не било, тя му била първата и той нямало да я забрави, но само мен обичал, но и не можел да й откаже да се видят когато му се обади няколко пъти годишно. След като скъсахме и със следващата си официална приятелка така постъпваше, после му загубих дирите и не знам, но не мисля, че се е променил.

# 54
  • Най-красивата страна
Човекът се надява бившата да се върне.
А ти си резервен вариант.
Ако го натиснеш може да си признае,че е така,но ще каже,че е заради детето.
Помага на бившата,за да не се завърти друг мъж около нея...И тя се възползва..

# 55
  • София /Абсурдистан
Самата истина. Затова са и криениците.

# 56
Авторке , написала си че и ти имаш бивш . Преди да го зарежеш , защо не му дадеш да пие от собствената си отрова ? Като ти звънне и ти му върти същите номера.
-Ало , здрасти не мога да дойда ! Детето ми ,има , такива проблеми и бившият е в нас !
Като вземе да ти чупи фасони му удряш шута в г""""за и му казваш !
- Значи при теб може,а аз да не мога да общувам с бащата на детето ми ?Айде ,остани със здраве и не струваш !!!
Когато удариш мъж по егото ужасно боли .

# 57
Ако търсиш сериозни отношения, които да водят към семейство,  този не ти е опция. Изключително незрял и неблагонадежден екземпляр, на който не може да се разчита.
 Ако не смяташ да инвестираш чувства, само се забавляваш и лесно можеш да го отстраниш, карай така. Но не мисля, че си от тези, които бързо могат да си съберат емоционалния си куфар и да продължат напред. Времето ти е ценно, за да го губиш за чаша сутрешно кафе и сладки приказки. Жените сме склонни да се влюбим бързо, особено в по-млада възраст и да търсим скрит смисъл в думите, за да се убедим, че той изпитва същото към нас. Мъжете са по-прагматични. Ако наистина е влюбен в теб няма да прави компромиси с връзката ви.  Харесваш му, като резервна кърпа в джоба, да си му под ръка. Сигурно му е приятно с теб, но не до там, че да те постави редом до себе си.

# 58
А според мен нито една от двете жени не обича, а реално си играе с тях.

# 59
За мен детето е оправдание, този мъж просто е полигамен и така му е добре. Такъв беше първият ми приятел, уж разделени с бившата му, уж само приятели, тя живееше даже в друга държава но всеки път като дойдеше в София излизаха в името на доброто старо време, че и секс са правили, а нямаха общо дете
 Като разбрах, ми каза, че то това нищо не било, тя му била първата и той нямало да я забрави, но само мен обичал, но и не можел да й откаже да се видят когато му се обади няколко пъти годишно. След като скъсахме и със следващата си официална приятелка така постъпваше, после му загубих дирите и не знам, но не мисля, че се е променил.
Мисля го, така е много удобно живееш си сам викаш си приялка, другата пък детето ти гледа през това време. Аз ако съм и на мен щеше да ми е кеф голям.
Авторке , написала си че и ти имаш бивш . Преди да го зарежеш , защо не му дадеш да пие от собствената си отрова ? Като ти звънне и ти му върти същите номера.
-Ало , здрасти не мога да дойда ! Детето ми ,има , такива проблеми и бившият е в нас !
- Значи при теб може,а аз да не мога да общувам с бащата на детето ми ?Айде ,остани със здраве и не струваш !!!
Искааааам много искам да го ударя и наистина да го заболи, честно казано това са ми последните амбиици, защото тоя човек ако не се осъзнае какви неща ми споделя и какво точно ми причинява аз с думи не мога да му обясня. Боли ме много наистина вече това е положението.
Мислила съм и това ама не щото е влюбен, ами защото ми казвал как иска тя да е щастлива с друг, но да и мъкне детето при него, за него е ужаса на ужасите. И си мисля как поради тази причина, той по всякакъв начин и прави четки. И тя се възползва. Не иска детето му да има друга мъжка фигура и това за мен са си манипулации и то жестоки. Спрямо нея, спрямо мен.
Ако търсиш сериозни отношения, които да водят към семейство,  този не ти е опция. Изключително незрял и неблагонадежден екземпляр, на който не може да се разчита.
 Ако не смяташ да инвестираш чувства, само се забавляваш и лесно можеш да го отстраниш, карай така. Но не мисля, че си от тези, които бързо могат да си съберат емоционалния си куфар и да продължат напред. Времето ти е ценно, за да го губиш за чаша сутрешно кафе и сладки приказки. Жените сме склонни да се влюбим бързо, особено в по-млада възраст и да търсим скрит смисъл в думите, за да се убедим, че той изпитва същото към нас. Мъжете са по-прагматични. Ако наистина е влюбен в теб няма да прави компромиси с връзката ви.  Харесваш му, като резервна кърпа в джоба, да си му под ръка. Сигурно му е приятно с теб, но не до там, че да те постави редом до себе си.
За забавление тръгнаха нещата. Влюбих се многооооооо, нямам 30. Семейството му знае за мен. Виждала съм се с някои от тях, говори на тях за мен. В същото време знам, че не напълно сериозен толкова.
Чудила съм се дали да не го излъжа и аз така. Да му казвам, че съм при бившия и да не му отговарям с часове,искам да го тормозя и да ме запомни. И не само мен, ми да му е за урок. Не е влюбен и в бившата си така е. Просто някакъв вид му е съвсестно  за нея според мен, че не я иска. А и направил дете случайно

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 22:09 от forever.young

Общи условия

Активация на акаунт