На моменти и аз се чувствам като излишна, като е с нея не отговоря, не искал да прави циркове била емоционална прекалено, държал се е добре за да не го осъди и такива неща слушам. Не мога да разбера ситуацията изобщо
Много неразбираемо се изразяваш.
Те са разделени от година и половина като ние излизаме от 6м
Живяли са заедно, но малко не знам колко г/д година или нещо такова и в момента не живеят заедно. Той е бил човека, който е прекратил нещата.
Крие ме от гледна точка на това, че винаги ме предупреждава като е с нея, че да не взема да му звъня или пиша изчезва и той спира да отговаря. Като тя звъни и аз съм с него ми казва тихо да не чуе че има някой с него, ей такива неща
Хем искаш съвет, хем го оправдаваш, защо е темата? Искаш адекватни съвети, потребителите са написали истината, която не желаеш да видиш, защото си влюбена.
Този още обича жена си, бивша или не съвсем, ти си просто пълнеж, дърпай му чертата, защото накрая теб ще те боли най-много!
След като се разделих с моя мъж, не сме имали такива спанета и прочие.
Спасявай се, той така си вдига таргета пред жена си!
Другата жена дали е в същия филм като мен и заради това прави каквото може за да се прекратят взаимоотношенията ни като използва детето.. всичко си мисля щом и тя преглъща