Мъж с дете и бившата

• 6 446
  • 93
  •   1
Отговори
# 30
Работата е там, че от преди аз да съм в картинката  те са били разделени 1 година, за толкова време се предполага, че все са щели да се съберат.
На моменти и аз се чувствам като излишна, като е с нея не отговоря, не искал да прави циркове била емоционална прекалено, държал се е добре за да не го осъди и такива неща слушам. Не мога да разбера ситуацията изобщо
И аз не мога да разбера ситуацията изобщо.. Ти какво, била си му любовница, докато те са били заедно, после те са се разделили, сега отново са заедно, ти продължаваш да си му любовница, той те крие, или какво?
Много неразбираемо се изразяваш.
Глупости неее, никога не бих го направила ако знам, че е с нея
Те са разделени от година и половина като ние излизаме от 6м
Живяли са заедно, но малко не знам колко г/д година или нещо такова и в момента не живеят заедно. Той е бил човека, който е прекратил нещата.
Крие ме от гледна точка на това, че винаги ме предупреждава като е с нея, че да не взема да му звъня или пиша изчезва и той спира да отговаря. Като тя звъни и аз съм с него ми казва тихо да не чуе че има някой с него, ей такива неща

Хем искаш съвет, хем го оправдаваш, защо е темата? Искаш адекватни съвети, потребителите са написали истината, която не желаеш да видиш, защото си влюбена.
Този още обича жена си, бивша или не съвсем, ти си просто пълнеж, дърпай му чертата, защото накрая теб ще те боли най-много!
След като се разделих с моя мъж, не сме имали такива спанета и прочие.
Спасявай се, той така си вдига таргета пред жена си!
Аз съм имала в интерес на истината, когато вече знаех че не мога да съм с този човек, но не се бях изнесла, от нямане на къде и беше ужасно. Заради това в много ситуации го разбирам или ми се иска да е оправдание. Съобразявам се и съм толерантна, просто защото съм била в подобен филм. Аз искам да се откъсна не знам вече, трябва да ме отврати напълно да започне да се държи кофти с мен за да тегля тази черта ли… знам от сега колко ще ме боли
Другата жена дали е в същия филм като мен и заради това прави каквото може за да се прекратят взаимоотношенията ни като използва детето.. всичко си мисля щом и тя преглъща

# 31
Според мен другата жена е с предимство, защото имат дете, той е с друга и така си вдига мизата пред нея-много селско!
За това си събери търпението за някой, който си заслужава и не играе двойни игри, излез от това-за твое добро!

# 32
  • Пловдив
Според мен другата жена е с предимство, защото имат дете, той е с друга и така си вдига мизата пред нея-много селско!
За това си събери търпението за някой, който си заслужава и не играе двойни игри, излез от това-за твое добро!

Тя ще си излезе или ще си е изкарат естествено  , после малко депресия, психолог ,  после тема "връзка с мъж с дете" и хоп след година  ще е като нова ....е минус 1-2 години от живота и

# 33
Крие ме от гледна точка на това, че винаги ме предупреждава като е с нея, че да не взема да му звъня или пиша изчезва и той спира да отговаря. Като тя звъни и аз съм с него ми казва тихо да не чуе че има някой с него, ей такива неща

Именно. Това тук ме кара да си мисля, че ти си му просто любовница. Излизала съм с разведен мъж. Когато се запознахме детето беше на 2г. , а той беше разведен от една. Нито ме е крил, нито е оставал да спи у бившата. Виждаха се колкото да вземе/остави детето.

# 34
  • София
Ти, той, бившата и детето. Семейна идилия! Що ти е да бягаш? Крие те, защото те обича, не иска да ти се разсърди бившата и да се стресираш! От това по- романтично, здраве му кажи! Ако удържиш, постепенно и ти ще се присъединиш към тях на леглото.❤️

# 35
Добре, де. Той не си ли взема детето от майката за режим на контакти? Ако заедно живеете, нали и ти си там. Как ще те крие?
Прочетох, че когато детето било на вечеря у тях, останали да спят с майката. Ти отделно ли живееш?
Той не си ли извежда детето сам?
Влюбена си в един много особен господин. Нито е баща, нито е съпруг, нито е любовник.

# 36
Това с криенето е абсурдно😀, някой ако се държи така с мен, ще бъде скрит завинаги😀
Не знам как изобщо може да има човек толеранс към това!

# 37
  • Поморие
Здравейте имам нужда някой да ми каже попадал ли е в подобна ситуация, аз ли съм нещо в грешка или не съм.
Казуса е следния от 5-6месеца се срещам с мъж който също е татко,има малко детенце. Те имат някаква връзка, която честно чак ми е извратена на моменти и той винаги извърта нещата така, че ставало въпрос за детето. Вози я напред назад дали с детето или без него, върши и все услуги, тя постоянно на телефона му се оплаква и той често пък и се връзва да я спасява. Случвало се е да спи утях с детето. В едно легло?! Като на мен ми се обяснява, че това пак е заради него. За мен едва ли не крие, тя знае и той пак при нея извърта нещата да не си каже каквото е. Уж не я понася в същото време и върви постоянно след г*за. Изнервям се страшно много така, а в същото време какво мога да кажа.
Пиша защото за 1ви път се срещам с мъж с дете и не знам това нормално ли е или аз започнах вече да ревнувам много?
Иначе с мен си се държи много добре и всичко си е наред, но това нещо ме побърква! Как да постъпвам?
Очевидно е тя и го казва, че си го иска обратно и търси всякакви начини вече за да го постигне, ама и той много и се връзва с тези постъпки ЗАРАДИ ДЕТЕТО
Аз бих излязла от този "триъгълник". Картинката е повече от ясна.

# 38
Ето , заради такива абсурдни ситуации новите половинки ревнуват от бившите .Не е проблем че ще се срещнеш с бившата, заради детето но зависи какво правиш на тези срещи .А , това да спят в едно легло, заради детето е меко казано малоумно .

# 39
Добре, де. Той не си ли взема детето от майката за режим на контакти? Ако заедно живеете, нали и ти си там. Как ще те крие?
Прочетох, че когато детето било на вечеря у тях, останали да спят с майката. Ти отделно ли живееш?
Той не си ли извежда детето сам?
Влюбена си в един много особен господин. Нито е баща, нито е съпруг, нито е любовник.
Ние не живеем заедно.
Той няма такъв режим, когато си иска ходи общо взето, детето не приспива при него досега поне като изключим тази случка когато е спало утях, но + майката.
Аз дори не знам понякога как ми ги споделя тези неща все едно е нещо съвсем нормално.
Чудя се просто ако и той иска да е с нея и за нея вече знам, че иска да е с него не са се събрали до сега? Ако се обичат, ми да си съберат семейството. Само че той отказва, а в същото време се случват такива неща.

# 40
Все го оправдаваш, може би най-добре е да попиташ него за тези неща, предвид това, че за всички коментиращи не е нормално.
Вероятно тя също го върти, в момента, в който му даде зелена светлина, ти ще заминеш. На твое място бих му споделила какво не ме кефи, че е нужно да се ограничат тези спанета с бившата, и бих спазила дистанция, търсейки си свободен мъж, нямам предвид с дете, а свободен емоционално мъж.

# 41
Все го оправдаваш, може би най-добре е да попиташ него за тези неща, предвид това, че за всички коментиращи не е нормално.
Вероятно тя също го върти, в момента, в който му даде зелена светлина, ти ще заминеш. На твое място бих му споделила какво не ме кефи, че е нужно да се ограничат тези спанета с бившата, и бих спазила дистанция, търсейки си свободен мъж, нямам предвид с дете, а свободен емоционално мъж.
Еми ,тя има дете.Според мен е редно да си търси мъж с дете но да си отваря очите.

# 42
Поредния женкар,който представя жена си като емоционално нестабилна и задушаваща.
Той ви казва това,което искате да чуете ,справя се перфектно в манипулацията.

# 43
  • Paris, France
Живяли са заедно, но малко не знам колко г/д година или нещо такова и в момента не живеят заедно. Той е бил човека, който е прекратил нещата.

Ти си съгласна. Аз бих си тръгнала. Не знам какъв парцал трябва да съм за да ми шиткат да мълча и да ме предупреждават да не пиша. Не мога даже да си го представя.

Голям червен флаг е, че крещи на "бившата". Явно е нестабилен, избухлив и кавгаджия. С тебе не се държи така, защото знае, че ще духнеш. Цяло чудо е, че седиш. Повечето не бихме.

Питаш какво семейство са като не живеят заедно. Не е нечувано. Много хора, които се събират късно, не са живели в двойка и/или не са отгледани от семейна двойка предпочитат да си останат на къщата. "Живот отделно заедно" или "living appart together", съкратено LAT  се нарича. Във Великобритания така живеят 10% от двойките. В София имам приятелка, която има 2 деца с мъж, с когото никога не е живяла. Прекарват време заедно, правят секс, гледат си децата. Все повече хора решават да имат общо дете, но без да се събират да живеят заедно. 

А на тебе какво ти има, че седиш с такъв?

# 44
Поредния женкар,който представя жена си като емоционално нестабилна и задушаваща.
Той ви казва това,което искате да чуете ,справя се перфектно в манипулацията.

Ами докато има балами, ще има и тарикати. Този израз е напълно подходящ за тази конкретна ситуация.

Общи условия

Активация на акаунт