Мъж с дете и бившата

• 6 450
  • 93
  •   1
Отговори
# 15
Работата е там, че от преди аз да съм в картинката  те са били разделени 1 година, за толкова време се предполага, че все са щели да се съберат.
На моменти и аз се чувствам като излишна, като е с нея не отговоря, не искал да прави циркове била емоционална прекалено, държал се е добре за да не го осъди и такива неща слушам. Не мога да разбера ситуацията изобщо
И аз не мога да разбера ситуацията изобщо.. Ти какво, била си му любовница, докато те са били заедно, после те са се разделили, сега отново са заедно, ти продължаваш да си му любовница, той те крие, или какво?
Много неразбираемо се изразяваш.

# 16
Работата е там, че от преди аз да съм в картинката  те са били разделени 1 година, за толкова време се предполага, че все са щели да се съберат.
На моменти и аз се чувствам като излишна, като е с нея не отговоря, не искал да прави циркове била емоционална прекалено, държал се е добре за да не го осъди и такива неща слушам. Не мога да разбера ситуацията изобщо
Тук скъпа грешиш.Да разбирам че от скоро са разделени.Винаги съветвам мой познати, които се захващат с разведени да не се захващат,ако той е от скоро разведен.Има голяма вероятност той да не е приключил с чувствата,ако е разведен от скоро.И ,една година е твърде малко време за да прекрати психически с нея .Една година не е пет години,или десет години,за да кажеш това което пишеш.
Той просто е с теб заради поредното оправдание че не иска да остане сам .

# 17
Работата е там, че от преди аз да съм в картинката  те са били разделени 1 година, за толкова време се предполага, че все са щели да се съберат.
И аз не мога да разбера ситуацията изобщо.. Ти какво, била си му любовница, докато те са били заедно, после те са се разделили, сега отново са заедно, ти продължаваш да си му любовница, той те крие, или какво?
Глупости неее, никога не бих го направила ако знам, че е с нея
Те са разделени от година и половина като ние излизаме от 6м
Живяли са заедно, но малко не знам колко г/д година или нещо такова и в момента не живеят заедно. Той е бил човека, който е прекратил нещата.
Крие ме от гледна точка на това, че винаги ме предупреждава като е с нея, че да не взема да му звъня или пиша изчезва и той спира да отговаря. Като тя звъни и аз съм с него ми казва тихо да не чуе че има някой с него, ей такива неща

# 18
  • Варна
Този е ега ти чехльото. Че и страхлив.

# 19
  • Пловдив
Цитат
Крие ме от гледна точка на това, че винаги ме предупреждава като е с нея, че да не взема да му звъня или пиша изчезва и той спира да отговаря. Като тя звъни и аз съм с него ми казва тихо да не чуе че има някой с него, ей такива неща

Извинявай за въпроса ...........Какво не ти е наред?

# 20
  • Далечният изток
Мога да отговоря веднага...

# 21
Значи, пак казвам, че не са се разделили. Просто той те лъже, а ти защо се хващаш, не мога да предполагам.

# 22
  • Бургас

Мммм, че ти си любовница бе маце.

# 23
  • София
Охххх, с какъв кеф бих отишла, когато е при т.н. бивша и бих го гушнала с усмивка с "Мило, какво ще кажеш довечера преди да си легнам да си пооръчаме пица"
А после бих го зарязала.Пак с кеф.

# 24
За какво ще го съди тази "бивша" и затова се налага да те крие? Не виждаш ли, че обясненията и увъртанията му са съшити с бели конци... На теб е казал тази версия, на нея - друга и така си ползва две жени човекът. Ти знаеш, че са разделени, но тя - едва ли.

# 25
Значи, пак казвам, че не са се разделили. Просто той те лъже, а ти защо се хващаш, не мога да предполагам.
Защото не живеят заедно от толкова време, що за семейство е това?
Охххх, с какъв кеф бих отишла, когато е при т.н. бивша и бих го гушнала с усмивка с "Мило, какво ще кажеш довечера преди да си легнам да си пооръчаме пица"
А после бих го зарязала.Пак с кеф.

Защото предварително не знам къде са, после ми казва/разказва. Иначе честно бих пробвала просто да мина, защото тя ме знае коя съм всъщност, беше разбрала, но явно на нея наистина  някаква версия различна е разказана щом нещата са кротки
Цитат

Извинявай за въпроса ...........Какво не ти е наред?
Много го харесах просто.. ии не знам,говори много хубаво с мен и държанието му и някои постъпки/жестове спрямо мен ми завъртат главата

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 18:28 от forever.young

# 26
Ами ,те всички мъже които са разведени (ако въобще е разделен),са такива.Обещават че ще създадеш перфектно семейство с него и че е готов да създаде перфектната връзка но реалността е друга.В повечето случаи толкова прясно разделен (или разведен) ,се захваща с нов партньор, заради егото си ,да натрие носът на бившата, какво е изпуснала.Реалността е че той се захваща с първата удобна за него която му върже ,не за друго,а за да не остане сам .Прекрати този фарз от сега !
Всъщност ми е жал за теб и съм била пряк участник в такава ситуация с най добрата ми приятелка.Ако не прекратиш в бъдеще ще стане по зле и ревността ще те унищожи.Следващия път като се захващаш с мъж с дете, гледай мъжът да е разведен поне от пет години и детето да е тинейджър.

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 19:04 от Daniela 85

# 27
  • Melmak
Явно те е омаял, но бъди малко разумна и виж, че всичко е лъжа.

# 28
Явно те е омаял, но бъди малко разумна и виж, че всичко е лъжа.
Успя както си трябва и сега вече, се чудя за коя сламка да се хвана.

# 29
Глупости неее, никога не бих го направила ако знам, че е с нея
Те са разделени от година и половина като ние излизаме от 6м
Живяли са заедно, но малко не знам колко г/д година или нещо такова и в момента не живеят заедно. Той е бил човека, който е прекратил нещата.

Хем искаш съвет, хем го оправдаваш, защо е темата? Искаш адекватни съвети, потребителите са написали истината, която не желаеш да видиш, защото си влюбена.
Този още обича жена си, бивша или не съвсем, ти си просто пълнеж, дърпай му чертата, защото накрая теб ще те боли най-много!
След като се разделих с моя мъж, не сме имали такива спанета и прочие.
Спасявай се, той така си вдига таргета пред жена си!

Общи условия

Активация на акаунт