Игнорирана по време на бременност

• 3 384
  • 53
  •   1
Отговори
Здравейте не знам какво да правя с гаджето си . Ние с него не живеем заедно в момента защото се запознахме на морето и след края на сезона решихме да не почваме работа веднага и той ми беше на гости в нас до януари ( няколко седмици при мен няколко при роднините му)  през това време разбрахме че съм бременна и аз реших да не работя защото имах спестени пари , а той уж да си търси работа .Отиде си при брат му януари месец и аз от тогава му ходя редовно на гости (само аз) ,  обаче когато не сме заедно аз го търся рева за него хормоните ми бушуват , защото не ми пише да пита как съм , когато е с роднините си не звъни , не вдига телефона , а преди няколко месеца се кълнал че ме обича всеки ден. Но сега вниманието е много по малко и аз почвам да го нападам той ме  обижда и блокира . Но не е само това , не влиза на прегледите с мен ,  а само седи отвън или дори не ме води той а ходя сама .Просто съм много объркана, сега април започна работа на морето на старото място където се запознахме,  попринцип постоянно е на телефона а не ми пише чакам да свърши работа и почвам да го търся той звъни за малко но това е  , на следващия ден пак никакво внимание до вечерта,  в почивния му ден когато е с други хора ако не го потърся пак трудно се сеща за мен .Има много неща които не ми допадат но това да не сме приятели и да не си общуваме ми тежи най - много опитвам се да му обясня по всякакъв начин но все аз излизам виновна и сега отново съм блокирана . Не искам да се разделяме,  не искам да го тласна към друга . Какво да правя ? (Извинявам се за правописните грешки много съм разстроена)

# 1
  • USA
ми не е готов за баща...

# 2
  • Далечният изток
Какво гадже, какви приятели?!
Вие сте просто хора, които сте правили необезопасен секс и ти си забременяла.

# 3
Детето е голяма отговорност, за която вие не сте готови.Сега и работа не може да почнеш поне майчинството да вземеш. Сама ще го гледаш това дете дано поне да можеш да разчиташ на родителите си за помощ.От колко време сте заедно с твоя приятел, че и деца да правите.

# 4
  • София/Севлиево
Не живеете заедно,а сте създали дете.Много ми е тъжно да го напиша,но вероятно ще бъдете поредната самотна майка.Ама то трябва да имаш глава на раменете,за да помислиш за всичко,а явно и двамата не сте имали.

# 5
  • София
Насила не можеш да го накараш да поеме отговорност, ажтой явно не желае
Защо изобщо след толкова кратко познанство не сте ползвали предпазни средства?
Вие нито връзка имате, нито отношения.
Вземи се в ръце и помисли как ще гледаш сама малко дете, когато нито работиш, нито майчинство ще получаваш явно.
Не губи време да тичаш след него, защото бебето не е играчка.

# 6
На човека не му се става още баща.
Имал е други планове и тази бременност му е объркала сметките.

# 7
  • Банско
Ситуацията ти е типична за мъжете. Те не обичат да се грижат, да имат семейство( и катуна, който се очертава заедно със семейството), не обичат отговорности, искат слаба мацка за секс и тя да си гледа децата а аз съм само за да бъда мъж и да дам някой лев ( даже и това не искат да правят понякога), а да не забравя, свиквай да не ти се обръща внимание, да не те търси, да не ти купува цветя и да не иска секс с тебе, защото ти си жена му а не любовницата, ето така са мъжете. Има и свестни мъже, ама твоето дете не е от свестен мъж - Честито!

# 8
Ситуацията не е типична за мъжете, ама изобщо. Ситуацията е типична за мъжете, на които не им пука и всеки момент ще скъсат синджира ( то не че изобщо има синджир тук).
Авторката, пиши го бегал този, сори, ама няма да я бъде. Трябваше да внимавате повече, морска забивка докато работите 2 месеца на морето е готино, ама рядко излиза нещо по-трайно от тва.

# 9
Случайно дете от случаен курортен роман. Той изобщо не е готов за това и ще те зареже при първа възможност. Приготви се за това и по-добре се фокусирай върху детето си, ако си готова да станеш майка.

# 10
Колко ядове още ще береш с този морски гларус!
Според мен трябва да се  примириш, че изборът ти е бил неподходящ, чети книжки за бъдещи майки и го блокирай и ти.Дори не виждам смисъл да припознава детето.
Още това лято ще се чудиш вечер с коя е и само ще тормозиш себе си и бебето.

# 11
Проблемът не е с коя е в момента гларусът, а какво ще прави с бебето. Без работа, без майчинство, без мъж до себе си.
Къде и как ще го гледа това дете, с какви пари?

# 12
Мдааа, материал за поредна серия от "Майките".

# 13
Кво, работите няколко месеца лятото, че да имате джобни за зимата, после се прибирате при мама и тате да ви хранят и издържат цяла зима, докато вие лежите пред тв, или обикаляте кръчми, ама дете правите. Без постоянна работа, без дом, без професия,че образование нямате,е ясно. И ти си се завайкала, че не си чати с теб.

# 14
6 месеца работих на морето , с него бяхме заедно от юли ,  дори той ме караше да правим дете защото е вече на 37 , а аз почти на 30 и бях съгласна ,  не вярвахме че ще се получи веднага.  А майчинство ще взимам ,  помогнали са ми .

Общи условия

Активация на акаунт