Игнорирана по време на бременност

• 3 386
  • 53
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Защо не сте се пазили по време на секс?

# 16
Мъж, който не е готов за такава отговорност като брака, не може да  е готов и за бащинство в повечето случаи. След всички тези извънбрачни "хайде да направим дете" почти винаги има някаква крачка назад и жените остават сами с детето. Разбира се, бракът не е гаранция, че семейството няма да се разпадне, но поне това е +1 към някакво доверие

# 17
  • Бургас
Той не те търси, не се интересува от теб, дори те блокира и ти мислиш, че имате връзка?

# 18
  • София/Севлиево
Поне майчинство ще имаш.Дано имаш и близки, които поне мъничко да ти помагат, защото е ясно,че на таткото явно много не може да се разчита... Много незряло поведение за 37-годишен.

# 19
6 месеца работих на морето , с него бяхме заедно от юли ,  дори той ме караше да правим дете защото е вече на 37 , а аз почти на 30 и бях съгласна ,  не вярвахме че ще се получи веднага.  А майчинство ще взимам ,  помогнали са ми .

Ама какво значи "той ме караше да правим дете, защото вече бил на 37... " ? По всичко написано си личи, че този мъж не е готов за такава отговорност, просто решил, че му е време. Сигурно маминка го мъмри.. Каква е тази игра блокирай/ отблокира , като тинейджърите. Бъди готова да си гледаш сама детето и изобщо не разчитай на този. Щом от сега те игнорира нищо чудно вече да си има нова морска забивка. И аз преди време имах връзка с един мъж, 10 години по-голям от мен и той на първия месец взе да ми говори за семейство и деца, ама не тръгнах да го слушам и да правим бебета, а го оставих защото видях всички червени флагове..

# 20
Ами, мацка, омотала си се хубаво. Как изобщо ти дойде на акъла да си правиш “бебче” с първия срещнат идея си нямам. Сега е време да осъзнаеш, че ти гадже нямаш, но бебе на път имаш!  Вероятността да го гледаш сама е силно вероятна и трябва да мислиш в тази посока.
Друг път мисли повече с главата, преди да си отваряш краката след първите мили очи и сладки приказки.
Успех! Ще се справиш!

# 21
  • До хладилника, който обичам
Искал е да прави дете, или да прави необезопасен секс, че му е по-приятно, и го е представил пред теб така?
На близо 30 говорим за партньор, търсим партньор, ако създаваме деца, на 20 са гаджетата.
Звучи ми като да те готви за самотно майчинство. Събери си акъла, стегни се за перспективата да си гледаш сама детето, и давай напред. Не изглежда като 37-годишното гадже да иска да поема отговорности на баща и пълноценен партньор, за съжаление. Говори с него в прав текст какви планове и намерения има спрямо детето и теб.

# 22
  • Най-красивата страна
Покажи достойнство и себеуважение.
Престани да го търсиш,не му пиши.
Не се интересува от състоянието ти,блокира те,не живеете заедно...-ами няма да му се молиш.
Той явно не желае да поеме отговорност ,може и да не признае детето.
Мисли за себе си и за детето.
Сега е важно да си спокойна,да си здрава и раждането да мине добре.
Надявам се да има кой да ти помага.
Той ако се осъзнае,сам ще те потърси.Ако не-той губи.
Няма да си нито първата,нито последната самотна майка.
Леко раждане ти пожелавам.

# 23
Този просто е търсил някъде да си хвърли семето без да поеме отговорност. Не разчитайте на него за нищо. Явно не му пука грам.

# 24
Дано имаш кой да ти помага.
Много наивно да забременяваш от мъж, когото почти не познаваш.
Сега ще теглиш цял живот заради лекомислието си.

# 25
  • Бургас
Е, хайде сега, ще тегли цял живот. Децата не са тегло, а радост. Да, много по-добре е да са създадени с любов, в семейство с двама родители. Но не винаги се получава. Пък и да се получи, може да не е за дълго.
Трудно се гледа дете сам, но чак тегло не е. Няма нужда да я психираме съвсем. И без това я тресат хормони, тежко ѝ е заради муньо.

# 26
Доста незряло поведение за 37-годишен. Обаче може просто да го е страх от отговорността, възможно е и техните да му говорят против теб. Това, че не сте заедно през цялото време не е добре. Той сега трябва да е до теб. Говори с него по темата, питай го защо така, кажи му какво очакваш и така и ще си изясниш картинката.

# 27
Станалото, станало. "Бащата", го забрави и игнорирай. На близо 40 години мъж още ходи на сезонна работа, лентяйства зимата и ходи по дългосрочни гостита.Незряло детинско поведение на хашлак. Ти си се заблудила от възрастта, че един вид му е време. Трябвало е да гледаш поведението. Съветвам те да не го тормозиш да признава детето. Представям си, как после го издирваш за един подпис за екскурзия например, а той пантосва из страната.
Пожелавам.ти лека бременност, ти самата не се обвинявай. Нищо лошо не си направила. Просто си дай сега време с детето, не го пропилявай да се занимаваш с подобни субекти.  Ще срещнеш стабилен мъж, ако наистина го искаш и си отваряш очите. Самотното майчинство не е присъда и в твоя случай ще ти спести доста нерви. Успех.Heart

# 28
Гледай себе си и детето. Вие като сте живи и здрави всичко ще се нареди. Никой няма гаранция в този живот, че няма да остане самотен родител.

# 29
Здравейте не знам какво да правя с гаджето си . Ние с него не живеем заедно
... сега отново съм блокирана . Не искам да се разделяме,  не искам да го тласна към друга . Какво да правя ? ...
Човекът не ти е гадже. Някакъв развей прах е, несериозен и не от хората, на които да можеш да разчиташ.
Това, което можеш да направиш, е да погледнеш истината в очите и да се справяш сама. Не се занимавай с този, няма смисъл. Забрави го. Само нервите си късаш.
Мисли за себе си и за бебето.

Общи условия

Активация на акаунт