Търся филм, сериал... Тема 13

• 35 333
  • 508
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, търся как се казва сериал за една жена, която след война /май втората световна/ там е била сестра се появява/връща в малък град и започва работа в местната болница, той е малко захаросан и се върти около нейния живот. Не помня много от него, а само приятното чувство и ми се иска да го изгледам пак. Дано някой се сети!
Гугъл предлага "Място, което да наречеш свой дом" ( "A Place to Call Home").
https://m.imdb.com/title/tt2258904/?ref_=vp_close

# 136
Някой може ли да ми каже от къде мога да гледам филмът Wicked/Злосторница на бг аудио защото в нито един сайт дори и в Замунда не го намерих?

# 137
  • Бургас
Още не е излязал с БГ Аудио никъде.

# 138
Здравейте! От много време търся един филм, но за съжаление не помня заглавието и след като опитах всичко реших да пиша и тук. Става дума за филм, който съм гледала сигурно преди около 20 години по Hallmark, когато този канал още го имаше по българската телевизия и пускаха хубави филми. Историята е за баба, майка и внучка, които живееха мисля или на село или в някаква ферма. Майката имаше физически проблем, от инцидент в детството довел мисля до удар по главата е получила увреждане, и беше все едно май в тялото на дете или просто е останала джудже, но не помня точно. Като цяло психически развита, но не физически, поне до колкото помня, освен ако не е било обратното, но според мен си беше джудже, защото беше висока колкото дъщеря й, която беше на 11-12 години някъде май. Появи се сестра й, която бабата обвинява за инцидента. Тя живее в града и е така да се каже модерна, но въпреки, че е била изгонена навремето от майка си, сега се връща да види сестра си и племенницата си. За племенницата помня че имаше сцена в която й дойде за първи път и бабата й каза, че това било проклятие, но майка й после й обясни, че бабата не е права, и че това е дар, защото иначе тя нямало да има нея. Не помня къде е бащата на момичето и какво беше станало с него. Помня, че имаше някакъв мъж който се въртеше около майката и лелята, но не помня какво стана с него. Ако някой може да ми помогне да намеря този филм ще съм много благодарна!

# 139
Може ли малко помощ?
Дават в момента Побеснелите от 2013 година. Филм за зомбита
Ама не мога да го открия в имдб. Името на английски искам. Оригинала.
Кристофър Рузвелт, в ролите: Сара Бътлър, Кейла Юъл, Ричард Конке и др.

И режисьора издирвам, актьорите и не откривам.

# 140
# 141
  • София
Може ли малко помощ?
Дават в момента Побеснелите от 2013 година. Филм за зомбита
Ама не мога да го открия в имдб. Името на английски искам. Оригинала.
Кристофър Рузвелт, в ролите: Сара Бътлър, Кейла Юъл, Ричард Конке и др.

И режисьора издирвам, актьорите и не откривам.

The Demented е на английски.

# 142
Благодаря момичета.
То и по телевизията нищо особено, ама зомбита.
Но видях оценката.
Да му правят бг аудио на такъв филм, нямам думи.
Ама пък ще го видя заради зомбитата Grinning

# 143
Здравейте, търся името на един стар сериал. Прикритието или под прикритие беше превода на името. Гледала съм го на видеокасети, но там не винаги превода е както трябва.
Сериала се разказва за жена полицай, на която прикритието беше,че е фотограф на модели.

# 144
Здравейте, търся името на един стар сериал. Прикритието или под прикритие беше превода на името. Гледала съм го на видеокасети, но там не винаги превода е както трябва.
Сериала се разказва за жена полицай, на която прикритието беше,че е фотограф на модели.
Гугъл предлага "Cover up". Но описанието не съвпада напълно.
https://m.imdb.com/title/tt0086690/

# 145
  • Fairbanks, Alaska
Търся съветски филм от 1991 година някъде. Действието се развива в миньорско селище наречено "Малкият Шанхай". Един от миньорите иска да пие с друг познат, като паролата е да събира членския внос. Но приятелят му страда от силикоза и точно тогава състоянието му се влошава.
Филмът е 3 серии. Във втората, синът на първият миньор е вече пораснал и е в националния отбор по баскетбол. Но го изхвърлят оттам и се пропива.

# 146
Някъде по торентите има ли го "Присила" с бг суб? И  "Мария" новият на Анджелина?

# 147
  • Bayern
Някъде по торентите има ли го "Присила" с бг суб? И  "Мария" новият на Анджелина?

Тук може да се гледа онлайн https://filmi9.com/film/maria-mariya-2024

# 148
Благодаря!А Присила дали го има там?

# 149
  • Bayern
Благодаря!А Присила дали го има там?

Присила никъде не го не намирам с бг суб, само с англ.

Общи условия

Активация на акаунт