Търся филм, сериал... Тема 13

• 36 059
  • 526
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, търся филм, който да е подобна драма като “The light between oceans” и “Австралия”. Ще съм благодарна, ако препоръчате някое скрито филмово съкровище Simple Smile

# 181
Здравейте, търся филм, който да е подобна драма като “The light between oceans” и “Австралия”. Ще съм благодарна, ако препоръчате някое скрито филмово съкровище Simple Smile
"Далече, далече", "Мечтах за Африка", "Студената планина", "Последният крал на Шотландия".

# 182
Ехааа, много благодаря, записвам ги ❤ Нито един не съм гледала от предложените.

# 183
Сега се сетих и за "Скрити числа", много го харесвам, гледала съм го 5-6 пъти. Не е точно от типа на другите, но пак е много хубав.

# 184
  • IC 1101,Abell 2029
Гледал съм и "Далече,далече" и "Скрити числа".Ами добри са,ама като тях има стотици и хиляди.Предполагам от този род се търси нещо по-добро.Аз препоръчвам "Принцът на приливите"/1991/,"Аз знам къде отивам"/1945/, "Окото на иглата"/1981/,"Соломон и Савската царица"/1959/,"Джубал/1956/.

# 185
  • Бургас
Само да кажа, че "Мечтах за Африка" и "Скрити числа" са даже по действителни случаи. Към тях добавям и "Извън Африка" (някъде го има като "Далече от Африка") с Мерил Стрийп и Робърт Редфорд, който също е по действителен случай. Може да потърсите в интернет за истинската история на главната героиня

# 186
# 187
Да, на мен "Скрити числа" ми хареса най-вече заради биографичния елемент. Дотогава не знаех за тази гениална жена математик, работила в НАСА. Всички сме чували за мъжете, но не и за тази дама - жена, и то чернокожа, и то обкръжена от още чернокожи жени учени. Ами тези факти трябва да са много по-популярни и децата трябва да ги знаят. Точно с малкия сме го гледали няколко пъти, и на него му хареса и всеки път откривам нещо ново, което не съм забелязала преди. То с всички филми е така де. След това потърсих информация за нея и прочетох доста. Май почина миналата или по-миналата година на почти 100-годишна възраст.

# 188
Може ли някойй да ми каже има ли тема за бг сериала "Връзки"? Hands Pray

# 189
Може ли някойй да ми каже има ли тема за бг сериала "Връзки"? Hands Pray
Намирам тази, но не е била активна скоро: https://m.bg-mamma.com/?topic=849171.915

# 190
Като казахте "числа". Имаше такъв интересен криминален сериал "Числа"... Американски.

# 191
  • Пловдив
Като казахте "числа". Имаше такъв интересен криминален сериал "Числа"... Американски.
Да, Numbers. Двама братя, единият работеше в полицията, другият беше преподавател по математика и той помагаше на брат си за да разкриват разни убийства, отвличания и т.н.

# 192
Здравейте, търся един филм, който скоро даваха по някоя от телевизиите (преди 2-3 седмици) - младо момиче, което превключваше и ставаше супер уверена, смяташе се за красива и така омайваше и хората около нея и всички й вярваха, че е много красива. После пак превключваше и ставаше старото си аз и беше неуверена. Спомням си, че рейтингът беше 6/10, комедия, но заглавието тотално изключих какво е.

# 193
I Feel Pretty (2018)? Рейтингът е почти 6 Simple Smile.

https://www.imdb.com/title/tt6791096/

П.П. "Диагноза: Секси!" е май заглавието на български.

# 194
I Feel Pretty (2018)? Рейтингът е почти 6 Simple Smile.

https://www.imdb.com/title/tt6791096/

П.П. "Диагноза: Секси!" е май заглавието на български.

Точно този, много благодаря! Рейтингът са си го закръглили леко. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт