Търся филм, сериал... Тема 13

• 35 134
  • 508
  •   2
Отговори
# 450
Здравейте знаете ли къде мога да намеря сериала роднините са вредни за здравето преди то даваха по Бнт 1 но не го намирам никъде преведен

# 451
Здравейте, търся името на американски филм, в който мъжка компания влезе в ресторант, един от мъжете се преструваше на сляп, въртеше се и се блъскаше из ресторанта и изпотроши сума ти чаши и чинии...

# 452
Здравейте, наскоро като си говорихме с приятели за военни филми, се сетих за един, който съм гледала и и преди съм се замксляла за него, но не бях правила опити да го открия досега. Помня някакви елементи от сюжета, но нито знам за коя война точно е бил, нито нещо полезно, по което реално да го открия. Не знам защо, но бях убедена, че Ралф Файнс е участвал в главната роля, ама като му прегледах филмографията, не открих военен филм със сюжет, който включва същите неща, които помня, така че най-вероятно не е бил той. Но може би главният герой да е приличал на него. Трябва да е някаква стара военна драма. Не помня кога точно съм го гледала, но съм била малка. А самият филм може да е бил и по-стар от мен. Може би от 90те, но пък може и да е от ранните 2000.
Та, това, което ми е останало в съзнанието доста ясно е, че главният герой беше войник и заедно с други май нападат някакво селище. Май предимно жени бяха останали там. Спомням си, че имаше още един войник, който доста даваха, и той беше като че ли по-млад от главния герой и някакъв гадняр. Сега по-надолу има неприятни подробности, но реално това си спомням най-ясно. Същият този гаден войник искаше пръстена на една възрастна (май пълна) жена и тя не успя да го свали или не искаше да му го даде и той й отряза пръста и нещо каза, че все пак го е взел и се смееше. Имаше и някакво младо момиче, което крещеше по него в този момент. Може би я беше тормозил и нея преди това. Главният герой, също войник, беше явно по-човечен и намери някакво друго младо момиче, което беше бременно и някак й помагаше. Другият гадният войник май я беше ритнал в корема и някакви такива. Та, след това основно помня, че този главният герой войник може би скри бременното момиче и избяга с нея, пътуваха някъде май с лодка. После тя роди, мисля в нещо като пещера на някакъв бряг. Но явно други войници дойдоха и не съм сигурна точно защо, може би видяха лодката или усетиха присъствието на бегълците. Но тя се жертва, излезе на брега и беше убита. Мисля, че я удариха с чук или нещо по главата и падна в морето. А главният герой войник остана с бебето скрит. После не знам какво е ставало. Не знам дали не тръгна пак с бебето и лодката нанякъде. Много ми се иска да го намеря този филм, но по това описание не ми излиза нищо адекватно. Ако някой се сеща, ще съм много благодарна.

# 453
След кратко разпитване на chatgpt 😁 има ли вероятност да е Savior от 98ма, но май жената не умира в края на филма, въпреки че пише, че има сцена с това пръста на възрастна жена, бременна и бебе, които бягат с лодка, но пък оцеляват.

# 454
След кратко разпитване на chatgpt 😁 има ли вероятност да е Savior от 98ма, но май жената не умира в края на филма, въпреки че пише, че има сцена с това пръста на възрастна жена, бременна и бебе, които бягат с лодка, но пък оцеляват.
Уау, мерси много. Сега прегледах към края и този е филмът. И аз него питах, ама много се бях съсредоточила да търся нещо с Ралф Файнс, но то наистина бил друг известен актьор. Има повече събития между раждането и убийството на майката, но в детския ми мозък явно главно това с чука и саможертвата е останало. Иначе сега като я прегледах определено си е тъжна и запомняща се сцена. Благодаря ти Simple Smile

# 455
Така както го описвате съвпада напълно с един филм с Денис Куейд за войната в Югославия.

# 456
  • Бургас
Така както го описвате съвпада напълно с един филм с Денис Куейд за войната в Югославия.

Да, в Босна се развива действието.
Иначе е голям комплимент за Денис Куейд да го объркат с Ралф Файнс Laughing

# 457
# 458
Здравейте! Търся  филм, който са давали по hbo. Някаква жена се грижи за мъж с детска церебрална парализа и се влюбва в него, но семейството ѝ е против.

# 459
Здравейте! Търся  филм, който са давали по hbo. Някаква жена се грижи за мъж с детска церебрална парализа и се влюбва в него, но семейството ѝ е против.
Може би е "Аз преди теб" (2016 г.)
https://m.imdb.com/title/tt2674426/

# 460
Здравейте, някой може ли да ми помогне как мога да намеря всички епизоди на този сериал. Благодаря предварително. - Справедливостта на Кара 🙂

# 461
Може би е "Аз преди теб" (2016 г.)
https://m.imdb.com/title/tt2674426/
Благодаря Ви за помощта!

# 462
Здравейте! В края на 90-те или началото на 00 даваха един семеен сериал по телевизията. Показваше живота на семейство, което живееше в нещо, като ферма, ранчо или зоопарк. Бащата беше доста едър мъж, а майката дребна жена. Мисля, че имаха 2-ма сина, по-големият се казваше Джош. От известно време се опитвам, да се сетя как се казваше сериала, но неуспешно.

# 463
Търся филм от 80-те години,който ако не се лъжа се казваше "Машината на времето" и е по Хърбърт Уелс. Мъж в Англия през 20-те години конструира машина на времето с която се пренесе в 80-те години. Шокира се,когато научи че е имало втора световна война. Общо-взето това си спомням...

# 464
deaf Гугъл предлага: Time After Time
https://m.imdb.com/title/tt0080025/

Общи условия

Активация на акаунт