Търся филм, сериал... Тема 13

• 34 601
  • 499
  •   1
Отговори
# 90
  • IC 1101,Abell 2029
Да,в kukajto.my и в cineblog-01.my

Необходима е регистрация чрез абонамент със смс. Сигурни ли са тези сайтове?
Нямам никаква представа.Аз онлайн филми не гледам.Тегля си от чужди сайтове,след това си тегля и субтитрите.За този филм български субтитри изглежда все още няма.

# 91
Здравейте, от известно време издирвам "Улица Сезам" на български, но сега се присетих и за "семейство защо защо", някой случайно има записи, понеже за улица Сезам се свързах директно с БНТ и ми отговориха, че няма как да ми помогнат.

"Защо защо" - в Ютуб има едно видео записано от бТВ. И в PlayTube има, не знам дали е същият запис.

# 92
Здравейте.Да се сещате къде мога да намеря цялата песен от българския филм "Покрив" изпълнявана от Пепа Николова? А да знаете името на песента? Много ми харесва и я издирвам.

# 93
# 94
Здравейте, търся един филм не съм много сигурна мисля, че е от 80те или 90те, разказва се за мъж и жена, мъжа разбира, че не може да има деца, но не казва на жена си, дълго време се опитват и не става. Не помня много, но тя е фотографка и извика някакъв мъж да го снима и той я изнасилва. Тя разбира, че е бременна, но не казва нищо на мъжа си, а му казва, че от много време искат и т.н. Той си мисли, че тя му изневерява, детето се ражда и чак тогава тя му казва, че е била изнасилена.

# 95
  • Разпиляна във въображението
Не мога да разкажа много, но със сигурност е комедия, пародия може би. Гледах кратко клипче в Х, но не се сетих да го запазя и се изгуби. Има престрелка. Главните герои, ако са те, се крият в къща. Чупят прозорците да стрелят. Един се оглежда и застава пред прозореца, но друг го дръпва. Следващ застава до почти изпочупен прозорец, разделен е на квадрати, и вместо да стреля, чупи единственото оцеляло стъкло. Друг се опитва да счупи прозорец, но му се огъва цефта Simple Smile И жена има. И изглежда като комедия от видео касета.

# 96
  • София
Здравейте. Търся заглавието и самия филм от преди около 20 г.... Филмът беше американски, драма, действието се развиваше в Русия, още царства, към края си. Ясно си спомням как започваше: майката пътува към казармата в USA, където е на служба извънбрачното и от руснак дете. Там момчето само повтаряше, че Моцарт е велик, че е най-великият човек, а ротният питаше, кой е този Моцарт и защо не е в строя. То само това беше смешното. Та дамата се влюбва в един руснак, който после отива в каторгата на север. След време се опитва да го намери в някакво село, но той я видя и избяга. Дано някой се сети, защото е много стар филм, който искам да гледам отново.
Намерих го- Сибирският бръснар

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 21:45 от viper

# 97
Здравейте ! От доста време не мога да се сетя за заглавието на един филм . В него доколкото си спомням се развазваше за мъж и жена които ще се женят , но преди това тя се среща със мъж в аптеката мисля , че беше и нещо се случи между тях той се влюби в нея , след което в деня на сватбата този същия мъж е там , не си спомням приятел или брат беше на младоженеца , не си спомням точно как стана това , но деня на самата сватба се повтаряше всеки ден с телефонно обаждане по телефона  и всеки ден преминава през сватбата , приготовленията , но и в последствие със същия мъж , брат или приятел не знам точно , накрая се влюбват и тя се жени за него .Търся в интернет от 3 дена , писах в други групи , казват че са го гледали , но не си спомнят името на филма ,надявам се тук някой да го е гледал и да си спомня заглавието !Някой има ли представа как се казва филма ?

# 98
Има такъв немски филм, но тя се опитва да му провали сватбата.

# 99
В Гугъл намирам този филм: I Do I Do I Do
https://m.imdb.com/title/tt4380748/?ref_=tturv
Леко прилича на описанието.

# 100
Оле, този е ! Много Ви благодаря !

# 101
# 102
  • София
Привет  и за много години на  всички. Искам следпразнично да попитам- къде мога да сваля или да гледам целите сериали "Страсти в Тоскана " и "Малка къща в  прерията"-всички възможни сезони. Благодаря  Ви.

# 103
  • плевен
Привет  и за много години на  всички. Искам следпразнично да попитам- къде мога да сваля или да гледам целите сериали "Страсти в Тоскана " и "Малка къща в  прерията"-всички възможни сезони. Благодаря  Ви.
Мисля че ги качват в play tube.

# 104
Здравейте, търся филм, който има няколко заглавия (нямам представа защо). Става дума за Венчана за насилието/ Жена на честта (Vendetta: Secrets of a Mafia Bride). Търся го навсякъде, за да го гледам, но никъде не го намирам! 🤷🏻‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт