Търся филм, сериал... Тема 13

• 36 488
  • 531
  •   1
Отговори
# 270
Чатко ми направи списък за гледане и този е там. Мерси.

# 271
  • FMSTEREO
Можете ли да ми помогнете да намеря един филм,до колкото помня,бяха едно семейство мъж и жена или гаджета все е тая,пътуваха по една река ли море с голяма лодка кораб както се казва там,нещо ги нападнаха някакви пирати ли бяха или не,и накрая за да се спасят от тях,женаа сготви някакво ядене и сложи в него някаква отрова ,и така се спасиха ?

# 272
  • Бургас
Да не е австралийския Всички реки текат.
https://www.imdb.com/title/tt0086663/

# 273
  • FMSTEREO
Възможно е да е той,но за съжаление няма в познатите сайтове,за да го сваля и да видя.мерси все пак .

# 274
  • Бургас
Аз съм го гледала от Замунда, само че там се казва "Между два бряга".

# 275
  • FMSTEREO
А да сега се сетих че точно така е името,още ми се вижда странно,че един филм на различни места,се казва по различен начин,благодаря !

# 276
  • София
Здравейте, опитвам се да се сетя заглавието на филм мини сериал, най вероятно съм го гледала в Нетфликс преде година или две
Журналистка взима интервю от осъден, който разказва колко нелепо се е стигнало до тук
Помня, че участваха цялото семейство в ситуацията, като жертвата затвориха в мазето
Никаква умисъл да и навредят но всичко се обърка
Почти съм убедена, че беше британски

# 277
Чатко знае всичко.
Минисериал Inside Man (2022), създаден от Стивън Мофат и наличен в Netflix. Сериалът проследява историята на британска журналистка, която интервюира американски осъден на смърт, докато паралелно се разгръща сюжет с британски свещеник и неговото семейство, които поради нещастно стечение на обстоятелствата държат жена заключена в мазето си. Ситуацията се влошава, въпреки че първоначално няма намерение да ѝ навредят. Сериалът е британски, с участието на Дейвид Тенант и Стенли Тучи.

# 278
  • София
Чатко знае всичко.
Минисериал Inside Man (2022), създаден от Стивън Мофат и наличен в Netflix. Сериалът проследява историята на британска журналистка, която интервюира американски осъден на смърт, докато паралелно се разгръща сюжет с британски свещеник и неговото семейство, които поради нещастно стечение на обстоятелствата държат жена заключена в мазето си. Ситуацията се влошава, въпреки че първоначално няма намерение да ѝ навредят. Сериалът е британски, с участието на Дейвид Тенант и Стенли Тучи.

Благодаря!

# 279
  • Fairbanks, Alaska
Чак да знае всичко... Търсех един руски филм и пробвах с Чатко. Еми не се справи.

# 280
Русофоб. 😁

# 281
Извинявайте да може би невежият въпрос, но... какво или кой е Чатко?

# 282
Извинявайте да може би невежият въпрос, но... какво или кой е Чатко?
Чат джи пи ти Smiley

# 283
  • Варна
CJPT=AI

# 284
Оо, разбирам, благодаря ви! Не знаех, че chat gpt се подвизава под прозвището Чатко. 🤭
Съпругът ми често го разпитва някакви неща 😁

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 14:41 от КремонаЛиза

Общи условия

Активация на акаунт