Търся филм, сериал... Тема 13

• 36 369
  • 530
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Здравейте!🙂
Търся къде мога да гледам сериала "40 е новото 20"

# 301
  • FMSTEREO
Аз проверих има го в замунда,със бг надписи !

# 302
  • Fairbanks, Alaska
Търся американски филм от 1984 година някъде-филмът започва с кадри, снимани от моторист. Всъщност мотористът снима пътя, по който минава, като действието се развива през нощта. И така около 2-3 минути. Като фон върви песен, в която се пееше нещо като Strangers in night....

# 303
Streets of Fire (1984)!?

# 304
Имам ученик, който в осми клас дойде със свободно владеене на руски език - може да говори по всякакви теми с носители на езика,  чете художествена литература в оригинал, превежда от руски и озвучава клипове, дори участва в озвучаването на Кунг фу панда 4. Допуска понякога граматични грешки и лексикални неточности, които не пречат на общуването и разбирането. Не се е явявал за сертификат и не знам какво ниво биха му дали, ако се яви. Но за мен той е на ниво носител на езика, въпреки че реално не е такъв.

# 305
  • Варна
Това май не беше за тази тема Simple Smile

# 306
  • Fairbanks, Alaska
Не е този. Във филма се разказваше за млада жена, която е нападната и изнасилена в дома си. Или поне нещо от този род беше.

# 307
  • Бургас
Търся американски филм от 1984 година някъде-филмът започва с кадри, снимани от моторист. Всъщност мотористът снима пътя, по който минава, като действието се развива през нощта. И така около 2-3 минути. Като фон върви песен, в която се пееше нещо като Strangers in night....

Да не би да е този филм с Мики Рурк и Дон Джонсън
Harley Davidson and the Marlboro Man
Той започва по подобен начин. Мики Рурк кара мотор, а песента която звучи там е на Bon Jovi - Wanted dead or alive.
(И до днес това се смята за една от най-великите начални сцени на филм)

# 308
  • Fairbanks, Alaska
Песента не е на Бон Джоуви. Самата песен много ми харесваше и дори я бях намерил в YouTube. А Бон Джоуви не е сред любимите ми изпълнители. Може би я пееше Бони Тайлър, но в момента малко гадая.

# 309
  • Бургас
Виж в ютуб началото на филма за да прецениш дали е този, защото тази песен има много кавъри.

# 310
Някой актьор или актриса?

# 311
Търся “Семейство Даръл”, но с дублаж. Някой с идеи? Знам, че са го давали по БНТ, но не съм знаела.

Баба е с деменция, но засяга само отделни аспекти от когнитивните й способности. Затруднява се да чете субтитри, а това й е една от любимите книги и съм убедена, че сериите ще й харесат. Ще съм благодарна за всякакви идеи как да я зарадвам!

# 312
Не е този. Във филма се разказваше за млада жена, която е нападната и изнасилена в дома си. Или поне нещо от този род беше.

Стана ми интересно и потърсих и попаднах на тези двата по това описание - The Nail Gun Massacre (1985) или Savage Streets (1984)

# 313
  • Fairbanks, Alaska
Не е нито Harley Davidson ana Marlboro Man, нито посочените от nikoziya". Дано да съм свалил песента, която вървеше като фон в началото на филма.
Това, което съм дал като описание, само него помня от филма.

# 314
  • Бургас
Търся “Семейство Даръл”, но с дублаж. Някой с идеи? Знам, че са го давали по БНТ, но не съм знаела.

Баба е с деменция, но засяга само отделни аспекти от когнитивните й способности. Затруднява се да чете субтитри, а това й е една от любимите книги и съм убедена, че сериите ще й харесат. Ще съм благодарна за всякакви идеи как да я зарадвам!

Нямо го с дублаж никъде. И аз го търсих.

Общи условия

Активация на акаунт