Търся филм, сериал... Тема 13

• 36 331
  • 530
  •   1
Отговори
# 360
  • Fairbanks, Alaska
"Брачни шеги" ?

# 361
# 362
Източни пиеси (2009)

# 363
Здравейте, търся един филм и имам линк към част от него в тик ток. Мога ли да го кача и ако не можете да ми кажете кой е да ми помогнете с актьорите , за да го открия? Благодаря предварително

# 364
  • Bayern
Здравейте, търся един филм и имам линк към част от него в тик ток. Мога ли да го кача и ако не можете да ми кажете кой е да ми помогнете с актьорите , за да го открия? Благодаря предварително
Приложи линка, ще се опитам да помогна с филма

# 365
# 366
  • Bayern
Съжалявам, нито филма ми е познат, нито актьорите

# 367
Това ли е..Соап опера, немска.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Alles_was_z%C3%A4hlt

# 368
  • София
В Мах вече го няма "Спешно отделение". Точно се бях зарадвал, че ще изгледам пропуснатите серии и греда. А бяха всичките 15 сезона, с дублаж.
с дублаж??
Скрит текст:
Преди няколко месеца гледах две серии (заради Луси Луи)...със субтитри. Реших че ще го намеря ако ми се догледа с дублаж...но то и със субтитри го няма ..явно 😢
Някой питал ли ги е дали ще се върне?
Преди време...имаше секция Последен шанс, за сериали, които ще ги свалят скоро. Сега не знам има ли я. Спрях абонамента
Ето какво ми отговориха от съпорта:
/от ФБ ми писаха, че е бил с бг дублаж...както и всичко останало, което ме съмнява - нямам активен абонамент от няколко месеца/
Скрит текст:
Благодарим Ви, че се свързахте с Мах и за интереса, който проявявате!
Бихме искали да Ви споделим, че всички филми/сериали са обвързани с авторски права и лицензи за излъчване, с които е необходимо да се съобразим. За съжаление, не разполагаме с информация дали отново сериалът "Спешно отделение" ще бъде включен на платформата. С удоволствие предаваме Вашата препоръка към програмния отдел на Мах и се надяваме да Ви зарадваме с това заглавие в бъдеще.

Междувременно Ви препоръчваме да хвърлите един поглед на Докторе, боли! или Отделение за специални грижи, които са с подобен жанр. Вярваме, че споменатите заглавия също ще Ви допаднат. Можете да следите и нашите социални мрежи, където обявяваме последните новини, свързани с премиерите в Мах.

За Ваше удобство обръщаме внимание, че всички заглавия, които предстоят
 да бъдат свалени, се добавят в графата ''При нас за още малко'', която се намира в края на началната страница в Мах.
Надяваме се, че ще се включите в анкетата, която ще получите, и оставаме на Ваше разположение, ако имате нужда от допълнително съдействие.
Желаем хубав и лек ден!
Поздрави,
Мах Екип за обслужване на клиенти   help.max.com
Нама я. Преди изписваха всеки филм до коя дата ще е наличен, сега не.
PS: Някой може ли да подтвърди дали има такава секция?

# 369
  • Бургас
Отворих приложението на телефона и на таблета и веднага ми поиска да ги обновя. След актуализацията приложението вече се нарича HBO MAX, но нямам такава секция. Няколко пъти скролвах, не можях да я намеря. Ако някой я е намерил да каже.
Откакто станаха МАХ и си смениха дизайна на приложението въобще не го харесвам. Преди можеше да се прелистят всички филми или всички сериали. Целия списък, независимо от жанра. Сега не може. Наблъскаха някакви малоумни секции.

Иначе и аз препоръчвам сериала "Докторе, боли". Даже и книгата прочетох след това, но сериала определено е по-интересен. Типичния британски черен хумор, макар че сериала въобще не е комедия, ами си е драма, при това на моменти тежка. Бен Уишоу няма слаби роли.

# 370
След това ревю вече ме е яд, че не гледах сериала. Но сега съм си дала почивка от макса. Ако и когато реша да го плащам пак, и ако сереиала ме чака там, ще започна с него, благодаря!

Иначе и аз препоръчвам сериала "Докторе, боли". Даже и книгата прочетох след това, но сериала определено е по-интересен. Типичния британски черен хумор, макар че сериала въобще не е комедия, ами си е драма, при това на моменти тежка. Бен Уишоу няма слаби роли.

# 371
  • Разпиляна във въображението
Да, има секция "При нас за още малко". "Докторе, боли" е в нея.

# 372
  • Бургас
Ако не ви представлява трудност можете ли да качите скрийншот къде се намира. То верно че съм с очила, ама ми е малък диоптъра и 100 пъти скролвах и такова нещо не видях.

# 373
  • Разпиляна във въображението
Това е от началния екран на телефона ми, скролвате надолу

# 374
Здравейте, търся къде да гледам сериала Newtopia. Корейски, за зомбита. Не го намерих в Замунда и зелка. Нетфликс не ми е опция. Искам да има английски субтитри.

https://www.easternspirit.org/forum/index.php?/topic/28578-newtopia-2025/
Има го с английски субтитри в kisskh гледай го ако искаш

Общи условия

Активация на акаунт