Мило,кръгло ми коремче, я кажи - на топличко си скрило най-хубавото ЮНаЧЕ, нали?

• 20 732
  • 277
  •   1
Отговори
# 150
  • Между Пирин, Рила и Родопите
  surpriseuu Kissing Heart Flowers Bouquet
Честито и от мен на Еличко!!! Нека твоите желания са мои пожелания /абе малко тривиално, ама като се включвам последна... /

Лилибон, и аз вчера ходих, моят хемоглобин е 116 и лекарката каза, че е добре. Доколкото знам, под 110 вече не е много хубаво, ама за бременни става, но не съм много сигурна.

# 151
  • Варна
Лилибон, преди месец моят хемоглобин беше 128. Утре ще видим дали ще го мерят пак. Моя позната е с 106 и пие усилено хапчета, значи това вече е ниско.
Вече се ослушвам и за кръвната ми захар, че съм наследствено предразположена и ще питам кога ще я мерим.

# 152
Лилибон,моя е 112 и засега бил добре.Но на 12.03 пак ще правя контрола и тогава ще видим какво става.Под 110 вече се изписват медикаменти..
Честито на новата булка и скоро да я последват и другите необвързани мами Simple Smile
Колкото за сняг,тук не го видях,ама духа яко и е много студено.Аз пак да си питам за сгъваемите кошари на Бертони...ако някой има мнение. newsm78

# 153
  • В сърцето на ММ
Еличко,да си жива и здрава и ти и съпругът ти,а също и малката дребосъчка.Изкарали сте си чудесно.А ти си била страхотно фина булка/пак,че съм вече омъжена иначе щях да приличам на бял слон /.

# 154
Бреееееееееее коя е тази хубава бременна булка. Ади честито и от мен желая ви много щастливи мигове да изживеете заедно,както и много дни безгрижни изпълнени с детски смях и глъчка. Де да можех и аз да се похваля че ще изглеждам така.Когато съм с дебелото си кафяво яке приличам на гризли, а с бялото космато връхно палтенце за сватбата ще приличам на бяла мечка.И Еличко с тази херния шега не бива, но те трябва да са те предупредили. А за количките аз ще почакам още,новите модели нещо ми се губят. Целувки от слънчева Варна.

# 155
  • Варна
Говорих с лекарката ми за хемоглобина и понеже тя хич не обича да изписва синтетични препарати, затова сега имам поръчка да ям повече сурови ядки, спанак, незамразявана риба, яйца и прочие.

Явно ще се ходи на риболов.   Sunglasses Кандидат-рибарки?

# 156
Lilibon поне рибка има навсякаде, ти защо не се сещаш за нея. Морско чадо и риба да забрави да яде  Naughty Аз да не се карам много ,че кой знай какви са мойте изследвания Rolling Eyes

# 157
  • Варна
Щото съм по цял ден в офисаааа... И нагъвам пици, закуски и прочие тестени прелести!  Simple Smile Да не споменавам кога се сещам за мляко и сирене...  Embarassed

# 158
Явно ще се ходи на риболов.   Sunglasses Кандидат-рибарки?
Шшшшшт, тихо, да не те чуе мъжо, че няма да му видя очите една седмица... Само да чуе за риба и нахлузва гумените ботуши. Поне да хващаше нещо... #2gunfire

Krasi-Mira това за триколките от приятелки съм чувала, че са нетабилни (лесно се обръщали) потърси и други мнения по въпроса Wink
Това абсолютно не е вярно! Моята триколка не се е обърнала нито веднъж. И не само това, но и поради големите си колела е много по-проходима от другите. Не съм я пробвала в сняг, но казват, че няма преспи-меспи - всичко гази. НО!! Има един голям недостатък спрямо количките с 4 колела: когато се качваш по рампа, предното колело трябва да е вдигнато във въздуха и да балансираш количката само на задните, а така нагоре се бута много трудно. Плюсът е, че развиваш мускули Mr. Green За това пък слизането по стъпала е много лесно, пак благодарение на големите колелета. Аз сега, ако пак трябва да избирам, ще бъде количка с две отделни дръжки и с 4 гуми, но то ще е, защото досега такава съм нямала, не задруго Mr. Green

# 159
Момичета, много благодаря за поздравленията!!  Heart Eyes  bouquet

Вече добавих и нови снимки на: http://harizanova78.multiply.com/photos/photo/2
Можете да се досетите тези дни с какво ще се занимавам  Joy

Целувки по тумбачетата от мен!!!  Heart Eyes

# 160
Можете да се досетите тези дни с какво ще се занимавам  Joy
Ами аз се досещам за едно нещо, нали сте в меден месец, ама не знам дали е то... Embarassed  luvbed
Еличко, на мен сега пък ми иска парола и юзър, а преди не искаше, що така? newsm78

# 161
Еличко,честито! txtloves newsm10Страхотна булка си,дано любовта,която те кара да се усмихваш така щастливо е ваш верен и постоянен спътник!  bouquet
Стискам палци всичко с хернията да е наред!
Моят хемоглобин е 116 и доколкото зная,ако падне под 110,се дава желязо!Кофти е,че не обичам много риба и досега я ям насила веднъж-два пъти седмично,та да видим ако трябва да зачестя....
Silvage,надявам се да се оправиш бързичко! Hug

# 162
Eli4ko , ГОЛЯМО ЧЕСТИТО И ОТ МЕН!  txtloves  bigdance2  party006
Желая ви много здраве, любов, разбирателство и разбира се здрави и прекрасни дечица!  Sunglasses
Прекрасна булка си, Еличко, много се радвам за приятните вълнения, които ти е донесла сватбата  Grinning За хернията, пази се много, те ти казаха, че може да се наложи секцио ли заради нея, не ми стана ясно от постинга?

ycu, абе аз май не съм ти честитила рождения ден и ако е така, моля те приеми на патерица моите най-искрени поздравления  Embarassed Много се смях за мечката гризли и бялата мечка и аз всеки ден като с оглеждам в огледалото си намирам нови епитети  Laughing и се смея много, макар и да знам колко ще ми се стъжни като почна да свалям килцата  Sick  Joy
Моят хемоглобин първият път по това време е бил идеален - 128, а сега на първото изследване ми беше 118 (пак не е много нисък де, долната граница е 120 по принцип), сега да видим на 12.03 колко ще е  Thinking Надявам се да го задържа добре. Лилибонче, наблегни на храните, които са ти казали и може да не се наложи да пиеш желязо. Моят син на 6м имаше доста нисък хемоглобин, но с подходяща питателна диета на 9м и после на 1 годинка вече беше супер  Peace
silvadge, ако поддържаш температурата ще трябва да те прегледат за някакъв възпалителен процес, но сигурно всичко ще мине бързо. Не се притеснявай, почивай си и поемай повече течности, ако се наложи да пиеш лекарства, не се страхувай, гледай да си здрава, а бебчо ще си е добре  Hug

# 163
Хайде и аз  Hug Еличко, ЧЕСТИТО, ей тц, машалла, ей!! Въх-въх. Пу бре!  Joy /стори ми се кратко и изразително  Laughing/ Само да си ни здравичка, и silvadge и тя, и да не правите простотии като мен днес, дето 3 часа обикалях центъра на София и докато се усетя, ме налегна такава умора, че и пупата ме заболя, и едното ухо, и просто не ме питайте как съм се добрала до нас. Голяма простотия. Ще си я влача като обица на ухото.
А, и друга простотия направих сутринта - като пекна едно слънце върху спалнята, реших да попека тумбака и той да види малко слънчице. След 5 мин ме хвана фалшива контракция. Май го прегрях.  Sick  Banghead smile3555 Понякога се чудя, с тоя мой акъл, докъде ще го докарам?!?! Дано да си се върне след раждането, че съм и руса, ако си остана и тъпа..  newsm78

За срещата на 02.03 и аз съм без претенции, нали съм в центъра, по-добре 'по-трудните' мами да решат.

maiave, стискам палци да ти мине подуването, аз имам подобен проблем с краката, но не толкова силно изразен, и много ми помогна, като намалих солта и почнах да пия Неоренал, това по препоръка на докито, заради проблеми с бъбреците. Все пак докитата са за това, да ни наглеждат, та да кажеш твоето какво е измъдрило. Rolling Eyes
happywoman - точно същото усещане имах днес в края на 'разходката' си - сигурно от преумора, от какво ли, може и от студ, ама аз се изплаших яко да не съм направила нещо на бебо. Сега си лежа кротко в кревата /да е жив и здрав мъжо ми, че взе лаптоп  Peace/ и се чувствам добре.
Krassi-Mira - и на мен ми беше чудно това за триколките, ама моичкия нали е инженер, ме светна, че това са глупости и че не би трябвало да има никаква разлика в стабилността на 3- и 4 колела. Досега само хубави отзиви съм чувала за тях.
abi7v - за кошарите на Бертони - има една в Пакостник, ама тоооолкова е хубава, направо ми изтекоха очите по нея - май за същата става дума /http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3426. Какво да ти кажа - изглежда, че по нищо не отстъпва на по-скъпите марки, сладурска е много, ама не бива да забравяме че все пак официално е made in China.. планирам да отида да се овеся на нея едно хубаво, демек ръка да пипне, око да види, пък тогава пак ще дам мнение. /хм, а има ли страничен цип за излазване??  newsm78/

От мен приятна вечер и о-ооо, о-ооо  preggo

# 164
Кики  Grinningблагодаря ти все пак  food002 една виртуална палачинка за почерпка от мен! smile3503 а за килцата   261uu повечко ще поспортуваме. Аз да ви кажа честно мисля ,че това ще ни е най-малкия проблем. Пък и мама ми каза, че до годинка със сигурност ще ги сваля,а бебока като почне да щъка можело и да сваля още повече.Здрави да са ни бебоците!Кетката душата това с печенето и контракцията според мен е случайност  Thinking пък знам ли не съм доктор  Embarassed Айде лека нощ от нас, ритат ме че е време за сън  newsm46

Общи условия

Активация на акаунт