Мило,кръгло ми коремче, я кажи - на топличко си скрило най-хубавото ЮНаЧЕ, нали?

• 20 756
  • 277
  •   1
Отговори
# 165
Моят син на 6м имаше доста нисък хемоглобин, но с подходяща питателна диета на 9м и после на 1 годинка вече беше супер  Peace
Peace Същата работа и при нас. Яжте спанак и др. подобни. Ако искате, ще ви кажа бърза и лесна рецепта за супа в МWO.

Понякога се чудя, с тоя мой акъл, докъде ще го докарам?!?! Дано да си се върне след раждането, че съм и руса, ако си остана и тъпа..  newsm78
hahaha За преумората, я да видя кой не ми е чел поста отпреди една седмица! Naughty Mr. Green И аз много се бях уплашила, но се разминах без контракции...  newsm09

Кики  Grinningблагодаря ти все пак  food002 една виртуална палачинка за почерпка от мен! smile3503 а за килцата   261uu повечко ще поспортуваме. Аз да ви кажа честно мисля ,че това ще ни е най-малкия проблем. Пък и мама ми каза, че до годинка със сигурност ще ги сваля,а бебока като почне да щъка можело и да сваля още повече.
Само да не дойдеш на моя хал - още не свалила качените кг и оп-пааа - две чертички на теста! smile3532 Това в кръга на майтапа, не го приемай като пожелание от моя страна  Mr. Green

# 166
Eli4ko честито и от мен  married txtloves желая ви много здраве,щастие,любов,разбирателство и едно прекрасно бебче юни месец newsm07 много красива булка си.Да ви споделя от известно време сънувам само глупости и всяка ношт задължително по едно бебе тая бебемания ще ме побърка,не зная при вас така ли е дали е нормално.И мен ме притесниават килцата вече съм 10 отгоре и приличам на слон мъжлето пък ми вика годзилка  smile3515после колко диети ще има  newsm39 ,важното е че юли ще си гушкам бебешока нямам търпение вече newsm32.Айде чао до после приятен ден на всички и повече разходки в хубавото време.

# 167
Опа щях да забравя Честита баба Марта на всички мами и бебчета,да сте живи и здрави,бели и червени и румени засмени  Hug

# 168
  • Варна
Честита Баба Марта на всички. Да сти бели и червени, румени засмени или нещо такова.
Здраве, здряве и пак здраве Ви пожелавам. Много усмивки.

# 169
  • временно във Пицеландия
честита баба марта!!! да сте бели и червени,много здравии само положителни емоции!!!
 честито и на Еличко! стахотна сватба,много се радвам,пожелавам ви многооооооо дълъг и още по-щастлив семеен живот.
няма проблеми за килцата след раждането момичета,свалят се даже и да не сте усърдни в началото,но  ycu има право,като прохождат,дупета да се ви яки,ще ви постна най-сетне снимки именно от този момент,стига на да намеря време,казвам ви че така кльоща не съм била преди.  Wink пъки кърменето помага,поне при мен,изцеждате като лимон  Grinning все пак не е добре и много да се качат,за самото раждане после,който ще ражда нармално е добре да е във форма .
 ох и пак колички- вчера в парка видях една триколка,направо се влюбих,големи колела(задължително въртящо се предно),много лека изглеждаше и маневрена,мамата я тикаше с една ръка само,пък и удобна и с голям багажник отдоло..... ех мечти

# 170
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КРАСИВА ПРОЛЕТ!

Исках да ви прикаша виртуална мартеничка, ама не знам как става... Embarassed

# 171
Здравеите мили кръгли коремчета,

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

Да сте живи, здрави, много усмихнати и с много хубави емоции изпълнени като за двама!

На мен нашия татко сътринта ми подари една мартеничка сърце с думите:"В теб бият две сърца, та да знаеш, че и моето е с теб!" Не мога да ви опиша колко мило ми стана и как от сутринта само това ми е в главата - и реших да го споделя с жените, които щ ме разберат, жените, в които бият две сърца - будете много, много, много усмихнати и щастеливи   bouquet

# 172
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Много здраве за нас и за нашите бебоци  Hug

# 173
Ketkata едва ли от слънцето е контракцията.На морето имаше 1 мадама  ,която беше в 6 месец и се разкарваше по бански.Дори и под чадъра да е била-оттук до там да отиде пак е била под яркото слънце.

Приятан ден и от мен и Честита баба Марта!!
Много здраве и щастие!

# 174
Хайде и от мен:

Ч Е С Т И Т А   Б А Б А    М А Р Т А!!!

Да сте живи и здрави, румени и червени! Да са живи и здрави и бебоците във вас и всичко да мине по мед и масло през този така дългоочакван Юни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря и за всичките поздравления Wink Ето отново адреса - http://harizanova78.multiply.com/ - сега би трябвало да не иска парола...
mom_an, не е това, което си мислиш Wink  Joy След 2-3 дена активност, отново съм на тема почивка.. Незнам защо така. По - скоро ще се занимавам с качване на снимки и прочие...

Хайде, после пак ще се включа  Mr. Green

# 175
  • FRANCE
честита баба марта! Да сте здрави и млного щастливи! newsm51

Еличко, честито, разкошна булка си!  bouquet

Едно жапросче, дали мога да си спортувам със степера сега, как мислите? че килата са неиде кам +10 и с моите 156 см сам стройна фиданка Joy rotfImbo

П.П.
Лилибон не съм те забравила. В събота имам среща с личната лекарка и ще я разпитам подробно.

# 176
 Аз да се включа пак, че сег ауспях да ви изчета:

Еличко - с малко закъснение - честита ти сватба   bouquet да сте много щастливи и влюбени и да са ви толкова хубави всички семеини дни като сватбения!

Като ви четох и почнах да рзлглейдам сайтовете с колички, кошарки и други детски нещица и така ми се прищя да зарежа работа и да хукна по магазините!  Laughing

# 177
Честита Баба Марта и от мен smile3525 smile3525 smile3525
3а съжаение всички ме zабравиха таzи година Sad Никой не ми прати мартеничка newsm45 Тук няма откъде да си купя,но 6те си направя сама smile3533
Еличко,много хубава сватба сте си направили...чак и на мен ми се прииска и моята пак  да е голяма,ама вече си минах реда Embarassed 3атова сега 6те е по спокойно Sunglasses
Момичета,не подценявайте това подуване,а право при док...Аz имах такова с Матиас и не бе6е 6ега работа.Наложи се да предиzвикат раждането,zа6тото имах инфекция в околоплодните води...Добре,че бе6е в 40г.с. той така или иначе трябва5е да иzлиzа... Mr. Green Ама да не ви раzвалям настроението,просто с някои не6та трябва да се внимава,аz като няма6е кой да ми каже първия път си мислех,че като имам контракции трябва да ме боли стомаха отгоре под гърдите Shocked Grinning И да съм имала фал6иви контракции не съм ги раzпоzнала Embarassed Сега ми се случи два три пъти,но като се преуморих при ремонта на апартамента-стомаха ми стана на камък zа около минута имах чувството,че 6те експлоадирам,добре че свър6их и сега трябва само да иzчистя основно Sunglasses
3а триколките-моята е като на Лъвичката само че с едно колело отпред, с помпа6ти се колела,високо проходима Grinning наистина си е като джип.Никога не би се обърнала,ама наистина ти трябват малко мускули да я управлява6.Аz съм й свикнала,ама като  дадох на една приятелка да кара, дето е 40кг с мокри дрехи бе6е голям смях hahaha JoyКоличката я воде6е нея,не тя количката...
Силваж,ти оправи ли се?Аман вече от тия грипове и болести #2gunfire Искам да е лято,да сме zдрави и да си гу6каме бебетата PeaceА и нас да ни гу6кат,беz да се чувстваме като мечки стръвници Peace

# 178
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! newsm51

Да сме живи и здрави всички и ние и бебетата и семействата ни!

Утре е 2-ри, а нямаме никакво становище за срещата  Crossing Arms

# 179
  • София
Честита баб марта! Да сте бели и червени, румени засмени!
Какво става със срещата утре,нека тези които мислят да присъстват да се пребройм. А също така съгласни ли сте  часа на срещата да бъде 18 30 -че има работещи мамчета.

Общи условия

Активация на акаунт