Пробиотик за дете

• 2 813
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте! Искам да попитам за мнения относно два пробиотика. Колебая се между желираните мечета на Допелхерц и пробиотичните перли с млечен шоколад на Bactology в комбинация с пробиотични таблети в балансирана комбинация (лилава кутия) също на bactology. Става въпрос за дете на 3г. Боледува често и искам да пробвам с пробиотици, като знам, че по-голямата част от тях не се съхраняват правилно и микроорганизмите в тях умират. За bactology пише, че се съхраняват в хладилни чанти и трябва да се вземат до 24ч., което ме води на мисълта, че са окей… Бих се радвала и на мнения за пробиотик и за възрастни .

# 1
Не си тъпчете детето с боклуци. Като е кекаво, тези неща няма да Ви помогнат.
Водете го на планина, море, изкарвайте го при всякакво време, независимо вали ли, сняг ли има и т.н. Калявайте го!

# 2
За детенце - Omni-Biotic Panda. Останалите пробиотици на Omni-Biotic също са хубави. В някои аптеки ги съхраняват в хладилник, в други - не. Не мисля, че е фатално, но вкъщи винаги ги държа в хладилника. Продуктите на Lactobact също ми вдъхват доверие, но май се продават само онлайн.

# 3
Ние ползваме пробиотиците на Генезис - Бифидо за дребен и мулти за нас. И двата варианта са веган, а малчо е с множество алергии. Задължително се съхраняват в хладилник.

# 4
Всички в семейството, включително и детето ни използваме пробиотикът на Forever living. Изключително качествен и ефективен продукт, който дава резултати. Използвах по време на бремеността, кърменето и откакто дъщеря ми стана на годинка не го е спирала, с редки изключения. Един от продуктите , с които поддържаме здрав имунитет.

# 5
Здравейте.Да си поговорим за пробиотици.Приемате ли Вие и децата?От кои марки сте доволни и колко често давате на дечицата?

Общи условия

Активация на акаунт